http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 22, 2016

Tiesitkö että tätä pellejahtia johdetaan Valkoisesta talosta


Viime aikoina suomen mediassa on mainittu toistuvasti lapsia pelottelevista pelleistä, joista on tehty myös havaintoja. 


Tämä uutisointi on taas saanut aikaan sen, että naamiointialan myymäläketjuista ostetaan nyt näitä tappajapellenaamioita enemmän kuin koskaan.Mutta tämä ei ole mikään suomalainen asia, vaan se on nyt maailmanlaajuinen ilmiö, jota johdetaan aina Valkoisesta Talosta asti. 


Nyt kun yhdysvaltain media jo julistaa, että uusimpien tutkimusten mukaan enemmistö amerikkalaisista pelkää enemmän klovneja, kuin terrorismia tai ilmastomuutosta. Niin ehkä olisi jo aika paljastaa nämä todelliset tappajaklownit suuremmalle yleisölle ja heidän motiivit.

Yhdysvalloissa kun on käynnissä nyt presidentinvaalit, joissa Hillary Clinton rypee parhaillaan Wikileaks skandaalin parissa. Joten nyt viimeisin oljenkorsi oli näiden Valkoisen Talon pellejen ässä hihasta. 

Tehdään maailmalle mediaan globaali lapsia sekä vanhuksia pelottelevien klovnien esiinmarssi, jolla käännetään massojen huomio pois Wikileaks paljastuksista.Kuka rahoittaa tätä globaalia klovni -hysteriaa ?   

Uskoisi kyllä että tätä globaalia pelle-sirkusta ei aivan varmasti rahoiteta pelkästään Soroksen säätiöiden hedge-rahastoilla. Vaan taustalla ovat miltei vääjäämättä Hillary Clintonin suurimmat rahalliset tukijat Rothschildit, joille Clintonin valinta tulevaksi USA:n presidentiksi on oltava varma.

Kauhukirjailija Stephen Kingin novellissa nimeltään "It", oli tällainen lapsia tappava ja pelotteleva pelle pääosassa. Sattumoisin tästä ollaan nyt jo parhaillaan tuottamassa Hollywoodissa uudelleenfilmatisointia, jonka olisi määrä tulla elokuvateattereihin USA:ssa 2017 syyskuussa


Ei voisi silti kuvitella, että tämän käynnissä olevan pelle-hysterian motiivi olisi vain tämän tulevan uudelleenfilmatisoinnin PR-temppu. Tai että nyt Valkoinen Talo haluaisi tukea jonkin naamarivalmistajan liiketoimia tällaisella massiivisella pelle propaganda kampanjalla.Se koira älähtää, jonne kalikka ensimmäisenä kalahtaa 


Ja kuten aina ennenkin jokaisella kerralla se koira älähtää ensimmäisenä, jonne kalikka ensimmäisenä kalahtaa. 


Valkoinen Talo kun kommentoi tätä maailmalle levinnyttä pelle-kohua jo 4. lokakuuta, että "se tulee ottaa vakavasti".Kuitenkaan Valkoisen Talon tiedottaja Josh Earnest ei pystynyt pitämään pokkaa tuon tilaisuuden alussa, kun häneltä petti pokeri jo heti alussa.

Hän kun sattuu tietämään, että tämä pellejahti on Valkoisen Talon keksimää ja rahoittamaa harhautus-operaatiota, jolla yritetään siivota Hillary Clintonin Wikileaks-kohuissa ryvettynyttä mainetta. Lähteet:  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001933850.html

http://www.vox.com/2016/10/21/13321536/clown-scare-sightings-2016