http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2016

Trump sanoi suorat sanat globalisteistaTämä puhe ei jätä yhtään epäselväksi sitä, että kenen puolella Donald Trump on.

Hillary Clinton edustaa rikollisuutta ja sen Trump tässä sanookin, mutta lisäksi peräänkuuluttaa maailmaneliitin globalistien mädättävän koko maailman heidän agendansa alle. Josta nyt käydään koko maailmassa taistelua, että haluammeko enää alistua näiden globalisti-mädättäjien määräysvallan alle.


Trump totesi tuossa 13.10.2016 pitämässään puheessaan hyvin sen, että miten rajaton valta näillä mädättäjä-globalisteilla on mm. mediassa. Mutta samalla he myös hyökkäävät jokaisen heidän kimppuun, joka uskaltaa kyseenalaistaa heidän agendansa. 

He yrittävät tuhota näiden ihmisten työuran, maineen sekä syyttävät heitä mm. rasisteiksi jne. 

Rasismikin on vain yksi marxismin perikuva Leon Troskyn luoma eliitille hyödyllien keino pitää toisinajattelijat poissa massojen aivopestyn ideologian sisältä. 

Kasaarijuutalainen eliitti loi taas itselleen juutalaisvastaisuudesta (antisemitismi) poliittisen suojakilven itselleen, jolla he yrittävät torjua kaiken heihin kohdistuvan kritiikin. 

Pelkästään suomessa meihin suomalaisväestöön kohdistuneella rasismilla on pitkät perinteet. Kun vielä 1800-luvulla suomenruotsalaiset ja saksalaiset antropologit leimasivat suomalaiset alemmaksi mongoliseksi itä-eurooppalaiseksi roduksi.

Ryssäviha taas on saanut alkunsa siitä, kun Ruotsi hävisi 1800-luvun alussa sodan Venäjälle ja menetti siinä samalla hallinnan suomesta. Samalla meni myös ruotsille kuulunut Ahvenanmaa.

Tämä katkeroitti erityisesti myös suomessa asuvaa suomenruotsalaista eliittiä, joka yritti myöhemmin suomen sisällissodassa siirtää suomelta kaiken vallan saksaan. Mutta epäonnistui tuossa hankkeessa lopulta, vaikka saksan jääkärit olivatkin tämän rikkaan suomenruotsalaisen eliitin oma yksityisarmeija.

Mutta näihin päiviin tultaessa rasismi-kortista on tullut tälle samalle mädättäjä-eliitille suojautumis ja puolustuskeino, jolla sitten yritetään vaijentaa kansalaiskapina. 

Tämän vuoksi rasisteiksi tai natseiksi leimataan nykyään lähes kaikki suomen kulttuuria vaalivat kansanliikkeet. Mutta valitettavasti vielä tähän huuteluun lähtee hyvin helposti mukaan kulttuurimarxismilla yliopistoissa mädätetyt vihervasurit.

Kulttuurimarxismin mädätysoppi on peräisin saksan Frankfurtista ja yllättäen samasta kaupungista on myös lähtöisin maailman rikkain pankkisuku Rothschild.

Rockefellerien suku taas on keskittynyt 60-luvulla naisten feminismi-liikkeen tukemiseen, jotka myöhemmin fuusioituivat homojen ja seksuaalivähemmistöjen liikkeiden kanssa vuonna 1978, jolloin tämä liike vielä kaappasi rauhanyhdistyksen sateenkaarilipun itselleen.

Mutta elämme kuitenkin jo sellaisia aikoja, että vaikka tällä globalisti-mädättäjien eliitillä on rajattomat määrät varallisuutta ja he pystyvät kontrolloimaan omistamaansa mediaa miten tahtovat. Niin he eivät kuitenkaan kykene hallitsemaan heränneiden massojen ajatuksia ja sehän heitä ottaakin eniten aivoon. 

Joka on myös se pääsyy siihen, että miksi tämä eliitti on suunnitellut 90 % koko maailmanväestön kansanmurhaa. Heidän mielestä maailmassa on liikaa ihmisiä ja heidän mukaan se määrä kasvaa heidän joukossaan, joilla on käytössään tietoinen sekä herännyt mieli ja tämä on näiden globalisti-mädättäjien suurin uhka.

Tämän vuoksi he käyvät nyt edelleen tuota epätoivoista sotaansa, jonka avulla he yrittävät vieläkin saada yliotteen internetistä. Mutta tämä ei ole vieläkään onnistunut heiltä ja tällaiseen informaatiosotaan upotetut miljardit ovat valuneet heiltä hukkaan. 

USA:n käynnissä olevat presidentinvaalit ovat heidän kuolinkamppailunsa, koska he yrittävät saada ehdokkaansa Hillaryn presidentiksi keinolla millä hyvänsä. 

He yrittävät siihen kaikki konstit vaalivilppiä myöten, mutta heillä on vastassaan tietoisella mielellä heränneet ihmismassat, wikileaks sekä Julian Assange jne.

Vaikka Trump on miljardööri, niin hän ei onnistu miljardeillaan saamaan sionistien omistamaa mediaa puolelleen ja syystä. Koska hän ei omaa sitä samaa globalisti-mädättäjien ideologiaa, kuin nämä korruptoituneet sionistit.

USA:n armeija on tällä hetkellä jo valmistelemassa mittavia sotatoimia Venäjää vastaan ja tästä nähtiin jo esimakua muutama viikkoa sitten, kun sen eräs komentaja uhosi sodalla Venäjää vastaan.

Suursotien taustalla on miltei aina ensin poliittinen esileikki, jota ovat hyökkättävään maahan kohdistetut talouspakotteet ja tässä Venäjän kohdalla ei kenellekään jää varmaan epäselväksi, että minne tässä USA:n armeija haluaa seuraavaksi hyökätä.

Mutta koska USA:n armeija ei yksin suostu lähtemään sotaretkelle Venäjälle, niin se haluaa koko Euroopan sinne mukaan ja Naton. 

Joten tämän johdosta EU:lle on vielä suunnitteilla omat sotajoukot, jotka tultaisiin perustamaan liittovaltion toteuduttua, jolloin liittovaltioon siirtyneet EU-jäsenmaat menettäisivät kaiken päätäntävaltansa. Silloin kaikki valta siirretään Brysseliin, jonne tulee vielä yhteinen EU-liittovaltion valtionvarainministeriö. 


Lähde: http://mvlehti.net/2016/10/20/katso-mahtava-video-trumpista-joka-jaa-historiaan-suvakkien-lahtolaskenta-alkanut/