http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 04, 2016

Hillary Clinton pyysi Drone-iskua Ecuadorin suurlähetystöön Assangen tappamiseksi


Wikileaks vuoti eilen muistion, josta käy ilmi kuinka USA:n presidentinvaalien ehdokas Hillary Clinton oli pyytänyt Valkoisessa Talossa drone-iskua Lontoossa sijaitsevaan Ecuadorin suurlähetystöön Julian Assangen tappamiseksi.

Wikileaksin twiitti kertoo, että Hillary Clintonin kolleegat purskahtivat nauruun, mutta vakavoituivat sen jälkeen, kun rouva Clinton jatkoi asiasta puhumista.

Clinton sanoi lopuksi että Assange olisi helppo kohde tappaa, koska hän liikkuu vapaasti ja työntää nenänsä USA:n asioihin pelkäämättä jälkiseuraamuksia. 

Ehkä nyt dementikko Hillary ei nyt muista sitä, että Assange on majaillut viimeiset 3 vuotta Lontoossa sijaitsevassa Ecuadorin suurlähetystössä, jonne pakeni n. 3 vuotta sitten hakien turvapaikkaa. Koska pelkää että muuten hänet luovutettaisiin yhdysvaltoihin tuomiolle tietovuodoista. 

Mutta tämän muutama vuosi aiemmin Ruotsissa tapahtuneen raiskaussyytteen hän epäilee olevan vain pelkkä veruke tälle, että hänet saataisiin vangittua yhdysvaltoihin.

Wikileaks on luvannut tällä viikolla tiistaina paljastaa jotain niin arkaluontoista Hillarysta, että tämä tulisi parhaimmillaan tuhoamaan tämän koko presidentinvaalikampanjan lopullisesti. Suora lähetys Wikileaksin tiedotustilaisuudesta alkaa tiistaina aamupäivällä klo 10.00 ja sitä voi katsoa tämän ylläolevan Youtube-linkin kautta.


Hillary on jo aiemmin sekaantunut mm. Libyan presidentti Muammar Gaddafin murhaan, mutta tilasi myös Wikileaksin vuotamien tietojen mukaan USA:n Libyan suurlähettilään Christopher J. Stevensin murhan.

Joten todennäköisesti sieltä on luvassa vieläkin kovempia tietovuotoja tästä kyseisestä USA:n presidentiksi pyrkivästä mafia-kuningattaresta.


Lähteet: http://www.foreignpolicyjournal.com/2016/01/06/new-hillary-emails-reveal-true-motive-for-libya-intervention/

http://www.foxnews.com/politics/2016/10/03/will-wikileaks-assange-delay-october-surprise-announcement.html  

http://mvlehti.net/2016/10/03/wikileaks-hillary-clinton-ehdotti-julian-assangen-murhaamista/