http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 11, 2016

Ylen kokkarijohto panikoi ja veti Jari Aarnion vierailun pois Arto Nybergin ohjelmasta


Ent. Helsingin huumepoliisi Jari Aarnion (kuvassa) oli kutsuttu YLE:n TV1-kanavan Arto Nybergin keskusteluohjelmaan vieraaksi viime sunnuntaiksi. 

Mutta Ylen kokoomusvetoinen johto panikoi lopulta ja peruivat tuon Aarnion vierailun, koska tämä oli selvästi määräys Aarnio-näytösoikeudenkäynnin takana olevilta pääpiruilta (Krp:n poliisijohto).

Sillä koko Aarnio -oikeudenkäynti oli alusta loppuun puhdasta näytösoikeudenkäyntiä. Eli siis aivan sitä samaa kuin se oli myös Ulvila-oikeudenkäynneissä Anneli Auerin osalta, missä aina nämä epäillyt esitellään syyllisinä mediassa ennen oikeuden päätöstä.

Mutta se että mistä tässä ns. Aarnio-jupakassa on ollut alunperin kyse, niin se on liittynyt tähän Trevoc Oy nimiseen yritykseen, jonka toimitusjohtaja Pasi Patama työskenteli aiemmin Helsingin Keskusrikospoliisille (KRP).


Trevoc Oy:n seurantalaitteiden historia

Vuonna 1995 Helsingin Malmilla järjestettiin paikkatietotapahtuma, jonne osallistui myös silloinen suojelupoliisin ylietsivä Jouni Viitanen.

Tuossa tapahtumassa selvisi, että kuinka tuolloiselle raskaalle df-teknologialle, jota käytettiin epäiltyjen rikollisten seurantaan oli saatava jonkin vaihtoehto ja parempi teknologia käyttöön.

Tästä sitten Viitanen ryhtyi Supossa työskentelynsä ohessa kehittelemään uudenlaista laitetta. Mutta edessä olikin ongelma, koska Viitanen ei taas hallinnut ohjelmointia.

Joten kesti aina pari vuotta, kunnes paikalle saapui ulkopuolisia asiantuntijoita yritysmaailmasta, joiden joukossaan Pasi Patama.

Kaksikko löysi nopeasti yhteisen langan ja Pataman tekninen osaaminen yhdistyi Viitasen operatiiviseen asiantuntemukseen seurantalaitteiden kehittelyssä ja suunnittelussa.

Viitanen taivutteli tuolloin yli puolivuotta esimiehiään Supossa, kunnes hänen esimiehensä suostuivat palkkaamaan Pataman sinne määräaikaiseen työsuhteeseen tekemään ohjelmistoja paikannusjärjestelmiin.

Seurantalaiteprojektia ei kuitenkaan vielä tuolloin aloitettu virallisesti ja tästä syystä tällä oli myöhemmin kohtalokkaita seurauksia.

Patama palkattiin myöhemmin KRP:lle kesäkuussa 1999 ja hänen tehtävänsä oli kehittää poliisille teknisen tarkkailun seurantalaitteita.

KRP:n oman muistion mukaan työt liittyivät ammattimaisen ja järjestäytyneen rikollisuuden tarkkailuun sekä paljastamiseen. Myöhemmin hänen työtehtäviinsä tuli vielä erityisen vaativan tarkkailutekniikan toteutus sekä kansainvälisen sekä teknisen asiantuntijaverkoston ylläpito.

Lopulta työ alkoi tuottaa tulosta

Vasta vuosituhannen vaihteessa tämä työ alkoi sitten tuottamaan ns. tulosta ja tuolloin seurantalaite oli jo muuttunut gps-satelliittipaikannusjärjestelmiin perustuvaksi seurantalaitteeksi.

Laite koottiin tavallisesta komponenttikaupasta ostetuista osista ja siihen ladattiin lisäksi Pataman ohjelmoima ohjelmisto. Lähettimessä oli kaksi ulkopuolista antennia, ja se oli kytkettävä seurattavan auton akkuun kiinni.

Tuolloin jo Helsingin poliisilaitoksella ymmärrettiin tämän uuden seurantalaite-teknologian käyttömahdollisuudet ja silloisella Helsingin huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio sai tietää jo prototyypin valmistumisesta. Hänellä oli jo tuolloin sopiva seurantakohde selvillä.

Suomalainen rikollisryhmä kun oli tuolloin tuomassa huumausaineita Ruotsista henkilöautolla Suomeen. Ennen sitten tätä varsinaista toimitusta auto kävi Suomessa ja Supon tiloissa ja siihen onnistuttiin lopulta asentamaan seurantalaite. Joten tekijät jäivät sitten kiinni, ja takavarikkoon saatiin merkittävä määrä kovia huumeita sekä myös ampuma-aseita.

Patama ja Viitanen eivät kuitenkaan vielä tuolloinkaan olleet täysin tyytyväisiä laitteeseen. Sen käyttäminen kun oli kankeaa, esimerkiksi akkuun oli kytkettävän lähettimen asentaminen kesti kauan. 

Nyt sitten päätettiin perustaa virallinen seurantalaiteprojekti, johon lähtivät mukaan keskusrikospoliisi, Helsingin poliisilaitos ja suojelupoliisi. Jo hankkeen alkuvaiheessa Helsingin poliisijohdon edustajat ilmoittivat tilaavansa alkuun 20 lähetinyksikköä saman tien.

Uusi seurantalaite perustui Pataman ja Viitasen kehittämään Kolmas mies-järjestelmään. Kolmas mies oli lempinimi. Kun poliisit puhuivat "kolmannesta miehestä" puhelinkeskusteluissa, niin se tarkoitti sitä, että seurantalaite oli jo kiinni epäillyn autossa. Siitä tuli sitten synonyymi anonyymille seurannalle.

Tämä uudempi seurantateknologia perustui virransäästöön ja toimi nyt litiumparistolla useita kuukausia. 

Kolmas oivallus perustui liikkeeseen, kun Patama keksi, että laitteen voisi saada ns. virransäästötilaan, kun seurattava kohde (auto) ei liiku.

Joten sitten tähän n. parin tupakka-askin kokoisen lähettimen sisään asennttiin pienen herneen kokoinen kuulasensori, joka reagoi liikkeeseen. 

Tästä kolmas mies -seurantalaitteesta tuli menestys ja sillä tehtiin satoja operaatioita. Suurin osa niistä kuitenkin liittyi huumerikoksiin, mutta sillä esimerkiksi seurattiin myös eläinaktivistien liikkeitä säännöllisesti.

Yhtäkkiä suomen poliisin kyky seurata epäiltyjä muuttui satakertaistui ja yhtäkkiä Suomen poliisi oli teknisessä tarkkailussa Euroopan huipputasolla. Tämä johti sitten siihen, että kyselyitä alkoi tulla aina ulkomaalaisilta tiedustelupalveluilta asti, jotka olivat kiinnostuneita tämän suomalaisen seurantajärjestelmän ostamisesta.


Sitten Patama vielä lähetettiin saamaan tiedustelukoulutusta Yhdysvaltoihin, Saksaan ja Itävaltaan. Hän kävi myös esitelmöimässä useissa Euroopan maissa.

Euroopan union oli jo 2000-luvun alussa luvannut rahoittaa puolet tällaisen seurantalaite-teknologian hankkimisesta, jota käytettiin petostentorjunnassa EU-maissa. Mutta ehtona oli se, että tätä teknologiaa piti silloin antaa myös kaikkien EU-jäsenmaiden käyttöön.

Mutta suomalaisten suhtautuminen asiaan oli kuitenkin nihkeää, koska Supo ja KRP kieltäytyivät luovuttamasta Kolmas Mies- teknologiaa ulkomaisiin käsiin. Tästä sitten EU-maiden viranomaiset ärähtivät, koska kyse oli EU:n puoliksi rahoittamasta seurantalaite-teknologiasta.

Vuonna 2006 tämä Kolmas Mies-teknologia oli ollut käytössä jo kuusi vuotta. Se alkoi jo vanhentua nopeasti ja laitteeseen tuli jo paljon teknisiä ongelmia. Komponenteilla kun oli tietty käyttöikä, yksi muistipiireistä kului puhki. Joten laite oli tuossa vaiheessa tullut jo elinkaarensa päähän.

Mutta viimeistään nyt myös seurannan kohteet tiesivät laitteen olemassaolosta ja siitä oli jo kuvia mm. internetissä. 

Helsingin poliisilaitoksen mukaan tilanne oli kestämätön, koska tämä Kolmas Mies-seurantalaitteita oli enää vain muutamia toimintakunnossa. 

Mutta Viitanen ja Patama havaitsivat nämä ongelmat jo paljon aikaisemmin, ja alkoivat sen vuoksi jo kehittelemään laitetta eteenpäin. Tuloksena syntyi seuraavanpolven järjestelmä, joka sai nimekseen Kolmas mies Pro.

Tämän suomalaisen seurantalaite-teknologian kysyntä oli jo niin kovaa, että suomen viranomaisia alkoi kiinnostaa se, että mikä tästä laitteesta teki niin ainutlaatuisen.

Sisäministeriö oli myös kiinnostunut teknologian patentoimisesta ja Pataman sekä Viitasen tehtäväksi annettiin selvittää tämä asia.

31.1.2007 Patama esitteli tätä uusinta teknologiaansa poliisin ylijohdolle.

Mutta koska teknologia oli syntynyt virkatyönä, niin silloin siihen nyt sovellettiin työsuhdekeksintölakia. 

Sen mukaan uuden keksinnön tehneen työntekijän piti tehdä niin sanottu keksintöilmoitus, Sen saatuaan työnantajan piti neljän kuukauden määräajan sisällä ilmoittaa, haluaako se hyödyttää keksinnön, eli pitää sen itsellään kokonaan tai osittain.

Mutta ylijohdolle pitämänsä esittelytilaisuuden jälkeen miehet tiedustelivat useita kertoja, että miten asia edyistyi. Mutta yhteydet katkesivat ja alkoi pitkä radiohiljaisuus. Sillä viesteihin ei reagoitu enää moneen kuukauteen.

Aamupäivällä 11.9.2007 Pasia Patama ja Jouni Viitanen sekä yksi heidän yhteistyökumppaninsa kävelivät Helsingin Arkadiankatua kohti Patentti- ja rekisterihallituksen konttoria. Tarkoituksena oli rekisteröidä uusi osakeyhtiö kaupparekisteriin. Paperit olivat Marimekon -mustassa olkalaukussa. Osakepääoma oli 2500 euroa, joka oli pari tuntia aikaisemmin maksettu Nordean Aleksanterinkadun konttorissa.

Näin sitten syntyi Trevoc Oy. Joka on toisinpäin kirjoitettuna Covert, joka on erityisesti kansainvälisten tiedustelupalveluiden salaisissa seurantaan liittyvissä operaatioista tuttu nimitys.

Näin sitten Trevoc Oy:n liiketoiminnaksi määriteltiin sisäiseen turvallisuuteen liittyvien tuotteiden ja palveluiden myynti viranomaisille ja valtion organisaatioille Nato- ja EU-maissa. Tekes myönsi vielä Trevocille lainan kehittämistyötä varten.

Helmikuussa 2009 Pasi Patama sai sitten potkut keskusrikospoliisista.

Hänelle kun oli huhtikuussa 2008 myönnetty sivutoimilupa ohjelmointityön tekemiseen Trevocissa. Se kuitenkin peruttiin puoli vuotta myöhemmin. KRP:n mukaan Pataman kaksoisrooli sekä omassa yhtiössään että poliisissa aiheutti onhelmia. Hänen siis katsottiin käyttäneen Trevocissa hyväkseen tietoja, joita oli saanut itselleen poliisin palveluksessa.

Jupakan alussa Krp oli vielä katsonut Trevocin harrastavan kilpailevaa toimintaa. Mutta Patama ihmetteli, kuinka virasto voi kilpailla yksityisen kaupallisen yrityksen kanssa, jonka toimialana on teknisten järjestelmien kehittäminen. Krp kun ei ole teknologiayhtiö.

Patama kiisti kaikki syytökset ja valitti potkuistaan virkamieslautakuntaan, joka totesi irtisanomisen laittomaksi. Tämän jälkeen vielä Krp valitti päätöksestä korkeimpaan hallinto-oikeuteen, joka kolme vuotta myöhemmin 2012 totesi ne lailliseksi.

Joten Pataman saatua potkut Krp:ltä Kolmas mies Pro laitteet eivät edenneet koskaan prototyyppiä pidemmälle varsinaiseen tuotantoon.

Poliisilta lähdekoodit siirtyivät jatkokehitettäviksi kotimaiseen ohjelmistoyhtiöön Cubicaliin 7.12.2009 Tuolloin Tekniikka ja Talous -lehdessä oli pieni juttu siitä, että it-palveluyritys Symbio oli ostanut suomalaisen Cubic Solutionsin.

Mutta lehden mukaan Symbio Group on itse asiassa kiinalainen yritys, jolla on tuhatkunta työntekijää Kiinassa. Uhkana oli, että Kolmas mies- laitteiden lähdekoodit siirtyisivät Kiinaan.

Eräs Poliisihallituksen virkamies Ilkka Salmi sai tietää tästä kaupasta ja hän otti yhteyttä tuolloiseen Krp:n päällikköön Rauno Rantaan ja ihmetteli tapahtumien kulkua äänekkäästi.

Elokuussa 2008 Tullin virkamies sai yhteydenoton Krp:stä. Häneltä pyydettiin tuolloin Trevocin laitteita ja järjestelmiä koskevia asiakirjoja. Pyynnön sävy oli niin epätavallinen, että virkamies kieltäytyi luovuttamasta dokumentteja.

Vaikutti siltä, että Krp yritti kerätä tietoja Trevocin teknologiasta oman järjestelmänsä kehittämiseksi.

Trevocin asiakkaiksi siirtyivät sitten Suomessa vähitellen mm. ulkoministeriö, Rajavartialaitos ja Helsingin poliisilaitos.

 Seurantalaitteita oli käytetty myös Jemenissä, jossa suomalaiset viranomaiset selvittelivät juuri ennen joulua vuonna 2012 siepatun suomalaispariskunnan sieppaustapausta. Aseistautuneet ulkomaalaiset miehet sieppasivat heidät tuolloin maan pääkaupungissa sijainneelta Tahrir-aukiolta. 

Tuolloin tätä sieppaustapausta lähettettiin tutkimaan ulkoministeriön lähettämiä virkamiehiä, poliiseja Suposta ja Krp:stä sekä Suomen Saudi-Arabian suurlähettiläs. Mutta heillä oli mukanaan Trevoc oy:n seurantalaitteita, joilla nämä sieppaajat pystyttiin lopulta jäljittämään ja lopulta tämä suomalainen pariskunta vapautettiin viisi kuukautta myöhemmin toukokuussa 2013 sieppaajien kynsistä.


Ulkomaan tiedustelupalvelut kiinnostuivat Trevocista


Lopulta sitten jo vuonna 2008 Trevoc oy tunnettiin jo ulkomailla ja lukuisat ulkomaalaiset tiedustelupalvelut olivat kiinnostuneita yhtiöstä.

Seurantajärjestelmää myytiin lukuisiin EU- ja Nato-maihin, kuten Britannian signaalitiedustelupalvelulle GCHQ:lle. Mutta Englannissa ei haluttu käyttää Trevocin laitteita, vaan ainoastaan tietää että miten ne oli rakennettu.


Trevocilla oli myös suojelupoliisin myöntämä yhteisöturvallisuusstatus. Joten se tarkoitti, että salassa pidettäviä tietoja ja asiakkaiden nimiä ei voida vuotaa ulos. Mutta tietoja Trevocin asiakkaista pääsi julkisuuteen vasta Aarnio-oikeudenkäyntien yhteydessä, kun siinä jutussa toiminut syyttäjä Jukka Haavisto (kuvassa) vuoti ne medialle.


Tämä kuulemma sai monet ulkomaantiedustelupalvelut niin raivoihin, että he jopa harkitsivat Haavistosta kansainvälisen pidätysmääräyksen antamista.


Trevocin toimitustjohtaja Patamaa lähestyi myös Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA, joka oli myös kiinnostunut Trevocin teknologiasta. Amerikkalaiset eivät ostaneet laitteistoa, mutta järjestelmä oli viraston arvioitavana.


Mutta Trevocin myynti kotimaassa pysähtyi, kun Jari Aarnioon liittyvä julkinen kohu alkoi. Kansainvälisistä yhteyksistä kun tuli Trevocille arvokkaita, jo ennen jupakan alkua. Koska Trevocin liikevaihdosta merkittävä osa tuli ulkomailta.


Omistajilleen yhtiö ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut ns. kultakaivos. Koska osinkoja oli nostettu vain vuosittain muutamia tuhansia euroja. Joten siinä tapauksessa tämä koko Aarnio-oikeudenkäynti näytösoikeudenkäyntinä vaikuttaisi olevan miltei täysin Krp:n katkeroituneen poliisiylijohdon työn tulosta.

Krp:n poliisijohto katkeroitui siis entiselle työntekijälleen Pasi Patamalle, jonka teknisen tietotaidon ansiosta syntyi tämä kansainväliseen menestykseen ponnistanut seurantalaitebisnes. Mutta Krp:n poliisijohto olisi halunnut hyötyä siitä rahallisesti ja koska Patama irtisanottiin Krp:ltä vuonna 2008 ja tällä oli jo yksityinen yritys. Niin tämä kismitti Krp:tä vieläkin enemmän.


Krp:n johdon katkeruutta sekä kateutta myös kuvastaa hyvin se, kuinka he väittivät oikeudessä kuinka Trevoc Oy kilpailisi heidän Krp:n kanssa. Mutta eihän keskusrikospoliisi ole teknologiayritys.Näin ollen koko Aarnio-oikeudenkäynnin jupakan takana on ollut vain perisuomalainen kateus siitä, että ei kestetä sitä kun entinen kolleega menestyy kansainvälisesti. 


Mutta se vielä, että miksi juuri Jari Aarnio pääsi tämän Trevoc Oy:n oikeudenkäyntien syntipukiksi. Niin tämä johtui siitä, että hän toimi Helsingin huumepoliisin päällikkönä ja hänellä oli yhteistyökumppanina yhteys Patamaan. Mutta Krp:n poliisijohdolla taas ei ollut Patamaan ja Trevoc Oy:n enää mitään muita yhteyksiä olemassa. Koska he olivat polttaneet jo sillat.


Joten lopulta Krp:n poliisijohto päätti kostamalla tehdä Aarniosta lahjusrikollisen, sekä samalla myös tuhota tämän Treboc Oy:n liiketoiminnan. Missä kyllä kieltämättä onnistuivat aika hyvin.
Patama kun sai yli 3 vuotta ehdotonta.  


Vielä sekin kuvastaa Aarnio näytösoikeudenkäynnin kuvaa, miten tämä Trevocin toimitusjohtaja Patama käytiin pidättämässä n. kymmenen luotiliiviin varustautuneen poliisin toimesta.


Patama oli juuri tullut työpaikalleen Vantaan Technopolikseen 12.11.2013 ja oli ehtinyt avata tietokoneensa selatakseen yön aikana tulleita sähköposteja. Sitten firman ovea alettiin räpläämään jollain tiirikoinnilla ja ovesta tulee kymmenkunta luotiliiveihin varustautunutta poliisia aseet vyöllä. Kertoen, että kuinka häntä epäilään törkeästä petoksesta sekä lahjuksen antamisesta.


Kiinniottotilanne on lisäksi hämmentävä, koska poliisimiesten joukossa on Pataman vanhoja työtuttuja Krp:stä. Kaksi vanhempaa poliisia on ollut tekemässä aiemmin useita poliisioperaatioita Pataman kehittämillä seurantalaitteilla. Miehet toteavat vielä lopuksi vaitonaisesti, että tämä on keikka, jolle oli vaikea löytää lähtijöitä.


Lopulta Pataman asianajajan saavuttua paikalle toimistolla käynnistetään välittömästi kotietsintä. Poliisi takavarikoi satoja tavaroita, puhelimia, muistilaitteita sekä palvelimia. Joita teoriassa Krp voisi nyt käyttää tuon oman seurantalaite teknologiansa hyödyntämiseen laittoman kilpailun ja yritysvakoilun nimissä.


Patama ei kuitenkaan tiedä tuolloin kiinniottohetkellä, että lisäksi samana päivänä poliisi on myös ottanut kiinni hänen yhtiökumppaninsa Jari Aarnion.


Sitten Pasi Patama kuljetetaan henkilöautolla suoraan Porvoon poliisivankilaan.


Krp:lle lähes kymmenen vuotta aiemmin työskennellyt Patama viettää sitten viisi viikkoa pienessä muutaman neliön sellissä tutkintavankeudessa.
Näytösoikeudenkäyntien tarkoituksena on tehdä syyttömästä syyllinen


Näin klassisten näytösoikeudenkäyntien tarkoituksena on aina ollut saada se syylliseksi lavastettu näyttämään syylliseltä jo itse ennen näitä oikeudenkäyntejä.

Se miten esim.
Anneli Aueria tai Jari Aarniota kohdeltiin mm. median toimesta oli koko ajan tätä, että kumpikin esiteltiin syyllisenä ennen koko näitä oikeudenkäyntejä.Lisäksi näihin näytösoikeudenkäynteihin kuuluu myös olennaisesti se, että niissä toimivat syyttäjät ovat aina tämän suomen korruptoituneen eliitin/HYVÄ VELI-verkostosta rekrytoituja. Heitä olivat mm. valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske Aarnion oikeudenkäynnissä, jolla on pitkä kokemus oikeusmurhatuomioiden syyttäjänä. 

Mutta nyt kun sitten alkaa totuus vihdoin selviämään ja Anneli Auer sekä Jari Aarnio onnistuivat kirjoittamaan kirjan, jossa kertovat miten tapaukset oikeasti menivät. Niin luonnollisesti tässä vaiheessa näiden näytösoikeudenkäyntien järjestäjät menevät paniikkiin ja tulee jo kakka housuun.


Sillä Krp:n Trevoc Oy:lle katkeroitunut poliisijohto tässä epäilemättä oli se taho, joka sai tuon Aarnion Yle -vierailun peruttua Arto Nybergin ohjelmassa. Anneli Auer (kuvassa) sentään päästettiin yhteen tv-ohjelmaan puhumaan muutama viikko sitten ja nyt tämä hänen Ulvilan tapaukseen perustuva kirjasa "Murhalesken muistelmat" myy kuin häkä.


Nyt sitten kun tässä viime viikolla suomen mediassa julistettiin tämä uutinen, kuinka Helsingin käräjäoikeudessa tämä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinista julistettiin kansainvälinen pidätysmääräys. Niin se sai jo monet vihervasemmistolaisella arvomaailmalla mädätetyt suomalaiset riemukiljahduksiin. 


Tällainen nautinto ajatursikollisen poliittisesta vainosta kuvastaa hyvin tätä narsisti-psykopaattien ihmisten tunne puolta, jota heiltä ei löydy lainkaan heidän aivoistaan.


Nyt tämä suomen korruptoitunut hallinto yrittää saada taas Ilja Janitskinista seuraavan näytösoikeudenkäynnin uhrin. Koska kaikki merkit ovat viitanneet siihen, että hänet yritetään saada kiinni ensin Espanjassa ja tämän jälkeen laittaa useita vuosia kestävään tutkintavankeuteen, jonka aikana tutkintaa viivytetään tarkoituksellisesti.


Tämän tutkinnan viivyttäminen on tarkoitus vain sulkea MV-lehden sivut näillä keinoilla ja itse näytösoikeudenkäyntiäkään ei käydä minkään rikossyytteiden tutkinnan vuoksi. Vaan ainoastan sen vuoksi, että tämä MV-lehden internetsivusto yritetään näillä laittoimin keinoin saada keinolla millä hyvänsä suljettua.


Elämme siis aika Pohjois-Koreaa muistuttavassa valtiossa, jossa internet-sananvapauden päälle ollaan nyt polkemassa kovempaa kuin koskaan.


Mutta silti on tässä edellen jokaisella toivoa siinä suhteen, että aina kun nämä virkamiesrikolliset yrittävät tehdä nämä toimenpiteet kuten Ilja Janitskinin kansainvälisen pidätysmääräyksen ja pakkokeinoistunnon salassa. Niin ei se salaus heiltä missään vaiheessa onnistu, kun muut suomalaiset edes tällä pienellä tukiryhmällä on samaan aikaan hereillä.


Suomen oikeuslaitos on vielä toistaiseksi julkinen laitos, jossa ei vielä toistaiseksi pystytä ketään tuomitsemaan ilman oikeudenkäyntiä syyttömänä syylliseksi. Vaikka tämä olisi jo se, mistä nuo ulkomaalaisetkin valtaeliitti-tahot unelmoisivat. Sillä tällaisia ajatusrikostuomioita ilman oikeudenkäyntiä yritetään tuoda julkisuuteen jo ihan muutaman kymmenen vuoden sisällä mm. USA:ssa.


Lähteet: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/il-yle-perui-jari-aarnion-haastattelun-nybergin-ohjelmassa/6054682

 http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/mystinen-trevoc-nain-suomesta-tuli-huippumaa-rikollisten-seurannassa/