http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 04, 2016

Hillary Clinton tilasi Gaddafin murhan henkilökohtaisista syistä


Kristitty saarnamies Dr. Kilari Anand Paul on paljastanut, että kuinka Hillary Clinton toimiessaan USA:n ulkoministerinä 2011, tilasi Libyan tuolloisen presidentti Muammar Gaddafin murhan henkilökohtaisista syistä.

Tämä samalla lakkautti ibyaan tuolloin neuvotellun rauhansopimuksen, jota Dr. Paul oli itse valmistelemassa.


Dr. Paul saapui Libyaan 5. elokuuta 2011 mukanaan joukko intian parlamentin jäseniä rauhankomiteasta.Pian heidän saapumisensa Libyaan tavoitti USA:n armeijan tuolloisen kenraalin Wesley Clarkin, joka suostutteli Dr. Paulia yrittämään sopimusta USA:n hallinnon ja Gaddafin välillä. Jotta Libyan levottomuudet saataisiin loppumaan.


Kymmenen päivän kuluttua rauhansopimus tavoitti Libyan tuolloisen pääministerin Baghdadi al-Mamoudin sekä presidentti Muammar Gaddafin sekä USA:n hallinnon yhdessä presidentti Barack Obaman ja Valkoisen Talon kanssa. Sopimus näytettiin vielä USA:n armeijan silloiselle kenraali Clarkille, kuin myös USA:n republikaanien Dennis Kucinishille.
Sitten Gaddafi lupasi allekirjoittaa tuon sopimuksen, joka olisi sallinut maahan demokraattiset vaalit ja mahdollisesti päättänyt hänen 42 vuotisen diktaattorin uran.Mikäli tämä sopimus olisi astunut Libyassa voimaan, niin se olisi säästänyt lukuisten ihmisten hengen, eikä se olisi saattanut Libyaa siihen tilaan, mihin se joutui lopulta vuonna 2011. Samoin myös Benghazin USA:n suurlähetystön iskukin olisi jäänyt toteutumatta.Dr. Paulin mukaan kenraali Clark oli niin mielissään neuvottelujen edistymisestä, että järjesti neuvottelupuhelun Hillary Clintonin kanssa.Mutta sitten sattui ongelma.Ulkoministeri Clinton ei ollut mielissään Libyan tuoreesta rauhansopimuksesta, sillä hän halusi Muammar Gaddafin hengiltä hänen henkilökohtaisista ja itsekkäistä syistä.

Tähän oli syynä se, kun Gaddafi oli aiemmin vuonna 2008 suosinut Barack Obamaa silloisissa USA:n presidentinvaaleissa, eikä antanut huomiota Hillaryn kampanjalle.Se oli tuolloin hyvinkin tunnettua, että Libyan johtaja Gaddafi tuki Obamaa ja näin rouva Clintonin tuolloinen presidenttikampanja meni kiville.Tuolloin myös Clintonien presidentinvaalikampanjan tutkiryhmä kysyi vielä Gaddafin pojalta, että haluaisivatko he lahjoittaa Hillaryn kampanjan hyväksi, mitä Gaddafin perhe ei koskaan tehnyt.Hillary siis tuhosi Libyan rauhanneuvottelut ja antoi sodan jatkua, tuoden samalla maahan lukuisia ISIS-joukkojen tukikohtia, sekä aikaansaaden pakolaistulvan Libyasta Eurooppaan.
Lisäksi hän vielä juhli Gaddafin murhaa julkisesti tv-taltioidussa haastattelussa.Dr. Paul sai muutama vuosi sitten yhteydenoton eräältä CIA:n agentilta, joka varoitti hänen henkensä olevan vaarassa, ei sodan vaan ulkoministeri Clintonin takia.

    Kuva: Dr. Paul tapaamassa Libyan pääministeri Baghdadi al-Mahmoudia vuonna 2011. 

Hillary oli kuulemma myös lisäksi määrännyt, että kuinka Dr. Paulin maine tulisi tahrata.

Dr. Paul myös väittää, että hänellä on tietoja siitä kuinka Clinton kieltäytyi ottamasta vastaan SKYPE-puheluita Muammar Gaddafin pojalta, joka yritti myös saada aikaan Libyaan rauhansopimusta.Nämä Dr. Paulin kertomukset saavat jo Watergate-skandaalin näyttämään lastensadulta.
”Nuo kauhistuttavat kuvat Tripolin kaduilta, jotka ovat täynnä Naton pommittamia lasten verisiä ruumiita jäivät päähäni ja kummittelevat siellä pysyvästi. Mutta ei sanaakaan noiden miljoonien ihmisten kohtaloista, jotka menettivät myös kotinsa sekä elämänsä tuon massiivisen sodan aikana,” jatkoi dr. Paul.

Hän jatkaa vielä, että kuinka tästä ISIS-joukkojen miehittämästä ja valtaamasta Libyasta tuli lopulta ydinvoimanvastainen valtio. Eli juuri sellainen joka miellyttäisi eniten ulkoministeri Clintonin intressejä.

Dr. Paul on se tietovuotaja jonka sähköpostit tulevat kohta vuotamaan maailmalle.

Hän on myös vakuuttanut, että kuinka kenraali Clark tulisi myös todistamaan myöhemmin tästä asiasta USA:n senaatin komitean edessä.

Dr. Paul on yksiä niitä, jotka henkilökohtaisesti suositteli Donald Trumpille presidenttiehdokkuutta viime helmikuussa.

Dr. Paul myös kertoi, että joutuu nyt laittamaan hänen henkensä vaaraan, kun julkaisee Hillarysta tällaisia tietoja julkisuuteen. Mutta hän sanoo vielä, että ”Jokainen joka tietää liian paljon arkaluonteisia asioita USA:n entisestä ulkoministeristä, niin käy kuten Chris Stevensille tai Gaddafille,” lisää Paul.

”Mutta minä en voi enää pysyä vaiti pidempää, vaikka tiedän että joudun tässä nyt riskeeraamaan oman elämäni tullessani julki näiden tietojen kanssa,” lisäsi Paul.