http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 24, 2016

Suomen korruptoitunut poliisihallitus yrittää tehdä Janitskinille Aarniot

Suomen korruptoitunut poliisihallitus yrittää tehdä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinille Aarniot. 

Eli mikäli he saavat Janitskinin vangittua kansainvälisellä pidätysmääräyksellä Espanjassa, niin hänelle on jo nyt varattu paikka Vantaan tutkintavankilasta. 

Vantaan tutkintavankila on se sama paikka, jossa ent. huumepoliisipomo Jari Aarnio istui 2 vuotta tutkintavankeudessa käytännössä syyttömänä.

Aarniolle tuomio tehtiin lavastamalla hänet syylliseksi lahjusrikokseen, kun hän oli lainannut Trevoc Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pataman pakettiautoa.

Taustalla oli kuitenkin KRP:n johdon kateus Trevoc Oy:n salakuuntelulaitteiden menestyksestä kansainvälisillä markkinoilla, josta Aarnio -oikeudenkäynnit olivat kosto.

Janitskinin tapauksessa tämä on taas kosto suomen korruptoidulta hallinnolta siitä, että jokin yksityishenkilö suomesta sekaantuu suomen politiikkaan oman nettisivunsa kautta. Joten kun tätä ei sallita, niin nyt siitä halutaan heittää nettikirjoittelija vankilaan istumaan ajatusrikoksesta tuomiota ja tehdä hänestä ns. varoittava esimerkki. Ettei kukaan muu suomen kansalainen uskaltaisi perustaa MV-lehden kaltaisia nettisivustoja.


Hovioikeus ei antanut valituslupaa vangitsemisasiassa

Tänään selvisi sekin, ettei Helsingin hovioikeus antanut Janitskinille valituslupaa vangitsemisasiassa.

Helsingin hovioikeus kun koostuu lukuisista sielunsa Luciferille myyneistä vapaamuurareista, joita siellä istuu aina tuomareita myöten. Jolloin se tekee tästä kyseisestä oikeudenkäyntilaitoksesta täysin mädätetyn ja korruptoidun.

Mutta saihan Anneli Auerkin vasta oikeuden toteutumaan vasta Vaasan hovioikeudessa, jossa ei enää ollut näitä käräjiltä tuttuja vatipäitä, jotka uskovat kaikki keksitytkin tarinat joita on kerrottu syyttäjälle.  Tässä on Iljan uusimmat terveiset tapaukseensa liittyen espanjasta.


Mikäli Janitskin vangitaan espanjassa ja lennätetään suomeen, niin hän joutuu silloin Aarnion tavoin vuosikausiksi istumaan ilman tuomiota tutkintavankeudessa. 

Tämä tulee automaattisesti lisäämään tälle tapaukselle suomen korruptoitunessa mediassa hyvin paljon näkyvyyttä, joka ei voi olla näkymättä myös kansainvälisesti.

Ja mikäli yksikin ulkomaalainen tiedotuskanava mukaanlukien vaikka Wikileaks voisi kiinnostua tästä tapauksesta ja kertoa siitä faktat maailmalle. Mikä tulisi tarkoittamaan sitä, että Suomi menettäisi kansainvälisesti ihmisoikeusmaana uskottavuutensa ja tätä maata alettaisiin pitämään eräänlaisena skandinavian Pohjois-Koreana.

Mutta kieltämättä aika tyylikästä työtä nämä valtiovallan sisällä toimivat mädättäjät ovat onnistuneet tekemään, koska perussuomalaisten tulitikkuleikit Venäjän kanssa ovat jo alussa. Suomea kun ollaan viemässä jo kovaa vauhtia sotaan Venäjän kanssa. Mutta tähän tarvitaan vielä false-flag isku, josta syytetään Venäjää ja sitä CIA on tiettävästi jo valmistelemassa.

Ja mikäli suomeen tulisi poikkeustila, niin se tietäisi lähes automaattisesti sitä, että tämän maan toisinajattelijat tultaisiin tämän jälkeen vangitsemaan jokaista myöten ja passitettaisiin 1918 tyyliin lukkojen taakse.

Sillä tämä pieni valtioneuvoston sisällä vaikuttava mädättäjien kerho ei pelkää mitään muuta kuin sitä, että heidän juonensa tulee vielä julki koko suomen kansalle. Jolloin nämä korruptoidut valtion virkamiehet joutuvat itse lopulta vastaamaan teoistaan. 

Nämä virkamiesrikolliset lahjottiin jo tuolloista puolustusministeri Elisabeth Rehniä myöten 1994, kun tänne hommattiin salaisilla kaupoilla Hornetteja USA:sta.

Näitäkään Hornet-kauppoja ei olisi salassa pystytty tekemään, ellei tuon hallinnon ministeri-tason lahjuksia olisi toteutettu. 

Lahjukset on tässä maassa miltei aina USA:n poliittisiin intresseihin liittyen hoidettu yhdysvaltalaisten konsulttiyhtiöiden kautta, jota operoidaan yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n kautta. 

McKinsey Company niminen jenkkikonsultti hoitaa tämän voitelun nykyään täällä ja heidän leivissään on myös Sipilän SSS-hallinto.

Suomen Naton kanssa 2014 vuonna tehty isäntämaa ja miehityssopimus junailtiin myös sieltä.

Suomi on käytännössä jo näiden New Yorkin ja Lontoon pankkimafian panttivankina, josta myös johtuu se, että tämän maan ulkopolitiikkaa johdetaan sieltä.Ja tällainen veljeily kasaarijuutalaisen pankkimaailman eliitin kanssa on aina tietänyt sotaa ja tässä tapauksessa USA:n armeijan kenraali uhitteli jo sodalla Venäjää vastaan, joka on nähtävissä ihan netissäkin.

Yhdysvaltain ja Venäjän väliset suhteet ovat tällä hetkellä niin tulehtuneessa tilassa, että jos USA:n armeija alkaa vielä pommittamaan Syyriassa siviilikohteita. Niin se tietäisi käytännössä III-maailmansodan sytytyslangan syttymistä.

Joten tässä suhteessa kaikki tämä ihmisoikeustilanne suomessa on pientä siihen verrattuna, että kuinka paljon siviiliuhreja tuollaisessa kolmannessa suursodassa saattaisi tulla (70-590 miljoonaa).

Ja kaikki nuo potentiaaliset siviiliuhrit jotka tässä kolmannessa maailmansodassa syntyisivät, olisivat osa tuota YK:n agenda 21 depopulaatio-ohjelmaa. Sillä tosiaankin tämän globalisti-mädättäjä eliitin mukaan yli 90 prosenttia nykyisestä maailmanväestöstä tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Koska he eivät koe pystyvänsä enää hallitsemaan tällaista valtaväestöä kontrolloidulla mediallaan jne. 

Psykopaatit kun eivät saa tyydytystä, jos he eivät kykene pitämään uhrejaan alistetussa tilassa ja ihmiskunnan kohdalla ollessa kyseessä koko homman ydin on tämä valtaväestön valveunessa pitäminen. Siinä vaiheessa kun se alkaa säröytyä, niin tälle globalisti-mädättäjien rodunjalostajille alkaa tulla tukalat oltavat ja maa ns. polttamaan jalkojensa alla.

Ja ei nämä vapaamuurari valan vannoneet rikolliset ja maanpetturit pääse syntejään minnekään pakoon, vaikka perustaisivat kuuhun oman tukikohdan. Sillä heidän omatunnon ja moraalin kompassista on neula katkennut jo kauan aika sitten.

Mutta maailma on vasta sen jälkeen parempi paikka ja vapaa, kunnes ihmiskunta on tarpeeksi vahva yhdessä ottamaan näiltä vallasta seonneilta sekopäiltä vallan pois ja siihen ei suomessakaan tarvita kuin vain n. miljoonan ihmisen tietoisella mielellä herännyt joukko. 

Tämä muutos tulee lopulta uudistamaan koko korruptoituneen valtiojärjestelmän ja sen tilalle tuodaan täysin uusi ja oikeudenmukaisempi järjestelmä. Mutta kaikki tämä muutos on kiinni vain siitä, että millä aikavälillä tämä kriittinen massa herää ja siihen tarvitaan nyt kaikkien teidän apuanne, jotka olette tietoisella mielellänne hereillä tämän asian suhteen.

Tässä ei siis Ilja Janitskin käy mitään yhdenmiehen sotaa näitä mädättäjiä vastaan, vaan me olemme kaikki tässä informaatiosodassa mukana olevat toisinajattelijat samassa veneessä. Ja meidän tehtävämme on tukea toisiamme, koska yksin emme pärjää näitä valtion mädättäviä rikollisia vastaan.