http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 29, 2016

Max Spiers huumattiin ennen kuolemaansa


Brittiläinen ufologina tunnettu Max Spiers (kuvassa) kuoli mystisesti puolan reissullaan viime kesänä Heinäkuussa. 39-vuotias Spiers kuoli ystävänsä sohvalle Varsovassa ja hänet oltiin kutsuttu Puolaan puhumaan kansainväliseen konferenssiin.

Kuitenkaan Britannian viranomaiset eivät suostuneet tekemään edes kuolinsyytutkimusta ja kaikki nämä normaalit toimenpiteet sivutettiin Spearsin kuolinsyyn selvittämisessä ja tutkimuksessa.Youtubeen kuitenkin ilmestyi 19. heinäkuuta Porozmawiajmy TV- nimisen Youtube-kanavan video, jonka väitetään olleen Spiersin viimeinen julkinen Alex Berdowicz nimiselle puolalaiselle miehelle annettu haastattelu. Videossa väitetään, että se on äänitetty 12. heinäkuuta, neljä päivää ennen Spiersin kuolemaa.

Mutta omituisinta tuossa hänen viimeisimmässä haastattelussaan on se, että tuolta äänitallenteelta kuulee, että Spears on jo huumattu tuossa vaiheessa ja hänen puheensa on ajoittain hyvinkin sekavaa. 

Samoin tämä haastattelun tekijä ja haastattelija Berdowicz toteaa tuossa, että kuinka hän ei halua kuvata haastattelua, johtuen haastatelvatan sekavasta tilasta ? Joten onkohan tällä puolanjuutalaisella Berdowiczilla mahdollisesti jotain tekemistä Spiersin myrkyttämisellä ? 

Toisaalta jos tämä Berdowicz olisikin jonkin CIA:n agentti, niin se ei kuitenkaan ole kovin ammattimaista työtä, että jättää vielä internettiin julkista näyttöä epäillyn salamurhatun huumaamisesta. Joten tässä suhteessa Spiersin perässä saattoivat olla jotkin muut tahot ja todennäköisesti britannian tiedustelupalveluun johdetut tahot (Mi6).

Britannian viranomaiset eivät kuitenkaan suostu tätä juttua tutkimaan ollenkaan ja väittävät Spiersin kuoleman olleen aivan luonnollisista syistä johtuva. Kun aloin tutkimaan tätä tapausta tarkemmin, niin selvisi Project Camelotista tutun Kerry Cassidyn (kuvassa) haastatteleman Miles Johnstonin kautta, että Spears oli ollut yhteydessä kumpaankin heistä. Johnston on entinen englantilaiselle tv-kanava BBC:lle työskennellyt toimittaja, joka oli muutama viikko sitten vieraana BBC:llä, jossa hän otti tämän koko Spearsin mystisen kuoleman puheeksi ja tämän vuoksi se levisi aina kokolailla läntiseen mediaan.Johnston kertoo joutuneensa jahdatuksi tuon jälkeen, kun hän oli vuotanut Spiersin mystisen kuolemantapauksen BBC:lle.
Johnston (kuvassa) kertoi joutuneensa eräänlaisen myrkytyksen kohteeksi, kun hän palasi Dubliniin ja alkoi lentokentällä voimaan pahoin. 

Hänet mitä todennäköisimmin yritettiin hiljentää sen takia, koska oli vuotanut Spearsin tapauksen läntiselle medialle.


Miksi Spiers hiljennettiin ? 

Max Spiers oli jo useita vuosia Youtubesta tuttu henkilö ja puhui monista äärimmäisen salaisista asioista, kuten  alieneista. Mutta hän väitti myös olleensa ent. armeijan supersotilas (super soldier).

Nyt n. tämän kolmen kuukauden jälkeen Spiersin salamurhasta englantilainen sanomalehti Daily Mail alkoi välittää muiden brittiläisten medioiden kautta monenlaista propagandaa liittyen Spearsin kuolemaan. Kun nyt Daily Mailin mukaan Spears oli ennen kuolemaansa tutkimassa USA:n armeijaan liittyvää pedofiili-rinkiä. Kun tällä propagandalla viedään pohja pois siltä, että minkä vuoksi Spears ylipäänsä päätettiin hiljentää pois kuvioista.

Hänen naisystävänsä Sarah Adams kuitenkin onnistui kertomaan sensuroimatta tämän brittiläiselle Telegraph -lehdelle, että hän aikoi paljastaa maailmanlaajuisen mustan magian ringin. Eli toisinsanoen tämä, että mies aikoi paljastaa tämän Illuminatinakin tunnetun salaseuran toiminnan Puolassa, oli lopulta eräälle länsimaalaiselle tiedustelupalvelulle ja heidän toimeksiantajilleen jo liian suuri turvallisuusriski, miksi Spiersistä oli päästävä eroon keinolla millä hyvänsä.

Voin itse kertoa suoraan sen, että kun allekirjoittanut yritettiin myrkyttää 16-17.02.2011 Helsingin ja Tallinnan välillä kulkevalla Viking XPRS aluksella Saksan tiedustelupalvelun toimesta, niin nuo myrkytyksen oireet olivat hyvin samanlaiset kuin mitä Max Spiersillä tuolla hänen viimeiseksi haastatteluksi antamallaan videolla.

Nyt paljonkin olennaisempi kysymys Max Spiersin kuolemansyyn tutkinnassa on se, että missä paikassa tuo huumausaine/myrkky joutui hänen juomaansa tai ruokaansa. Sillä tuosta hänen läheistensä antamista tiedoista käy ilmi, että hän vietti tuolla Varsovalaisessa kartanossa useampiakin vuorokausia aikaa.

Tämä talo jossa hän lopulta menehtyi kuuluu kuulemma jollekin Puolalaiselle naiselle, jolla oli jokin yhteys tuonne Puolassa järjestettävään kansainväliseen seminaariin, jonne Spearsin oli määrä mennä puhumaan.

Mutta tuo Youtubesta -löytynyt video, jossa mies puhuu jo sekavia ja on selvästi huumatussa tilassa on väitetty olevan peräisin 12.7.2016 Mutta Spiersin kuolinpäivästäkin liikkuu hyvin ristiriitaisia tietoja ja vasta tuo hänen äitinsä vahvistama 17.7.2016 voikin olla se oikea päivämäärä.

Spiers oli kuitenkin ehtinyt vielä lähettää äidilleen tekstiviestin, jossa epäili tulleen huumatuksi ja sanoi, että "tutkikaa kuolinsyyni, jos minulle tapahtuu täällä jotain".

Spiers oli löytynyt kuolleena tuon saman talon sisältä, jonne oli ollut majoittuneena Varsovassa. Lisäksi hänen suustaan tuli tummaa nestettä ulos.Ketkä tekevät näitä likaisia myrkytys-operaatiota

Kaikkien EU-maiden lukuisista toisinajattelijoista on ollut jo vuosia Europolilla salainen tietokansa, jonne jokaisen henkilötiedot on koottu. 

Tähän salaiseen tietokantaan kirjataan myös lähes kaikki epäiltyjen liikkeet, että missä nämä henkilöt mm. käyvät päivittäin ja keitä het tuntevat jne. 

Lisäksi tätä Europolin salaista listaa ylläpidetään suomen poliisien salaisella VARO-rekisterillä, joka on tällainen jokaisesta poliisiautosta löytyvä tietokanta, jonne on kirjattu yli 15 000 suomalaisen yksityishenkilön tiedot. 

VARO-rekisterin nimi tulee sanoista; "erittäin vaarallinen henkilö", mutta koska tämä Turkulainen moottorisahajonglööri Juha Kurvinenkin oli päätynyt tähän  samaan rekisteriin, vaikka ei ole millään tavalla väkivaltainen henkilö.

Mutta koska suomen poliisia ei voi käyttää ainakaan toistaiseksi suomen kansalaisten salamurhaamiseen, niin sen vuoksi nämä likaisemmat hommat ollaankin ulkoistettu jo ajat sitten Naton ja CIA:n sekä Saksan tiedustelupalvelu BND:n kautta, jossa toimii tämä salainen covert-operaatioita tekevä yksikkö. 

Tuohon likaisten operaatioiden yksiköön kuuluu myös suomesta muutamia miehiä, jotka on rekrytoitu sinne armeijan puolelta. Mutta kaikki operaatiot kuitenkin tehdään aina salassa kiinnijäämisen pelossa.

Suomen suojelupoliisi SUPO vain tietää, että tällaisia likaisentyön yksiköitä saattaa välillä tulla suomeenkin tappoaikeissa. Mutta se ei voi kuin vain korkeintaan toimia näiden yksiköiden välissä.

Saksan tiedustelupalvelu BND:n alla työskentelee tuhansia upseereja, joista osa on vielä oikein erikoiskoulutettu tällaisten toisinajattelijoihin kohdistuvien myrkytysten toteuttamiseen. 

He toimivat aina näissä covert-operaatioissa tiiminä, vaikka yrittävät salata sen tuossa paikassa, jossa sitten toteuttavat tämän myrkytysyrityksen.

Mutta jos nämä myrkytyksen kohteiksi joutuvat henkilöt sattuvat selviämään näistä myrkytys-operaatioista hengissä, niin yleensä silloin heidät toimitetaan johonkin alueelliseen sairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. Jossa heitä pidetään useiden kuukausien mittaisessa mielipidevankeudessa ja uhkaillaan lopettamaan mm. nettikirjoittelu ja tämä toiminta, jossa he ovat olleet aiemmin aktiivisia. 

Tämä väsytys-taktiikka on myös hyvin tuttu oikeusmurhatuille henkilöille, jotka tuomitaan oikeudessa tekaistuilla syytteillä ja viedään jopa useita vuosia kestävään tutkintavankeuteen, jona aikana poliisi on esittävinään tekevänsä esitutkintaa. Vaikka oikeasti pyörittelee vain syyttäjien kanssa peukaloita ja pitävät oikeusmurhan uhria lukkojen takana.


Suomessa tällaisen kohteiksi ovat aiemmin joutuneet oikeuslaitoksen puolelta mm. ent. huumepoliisin päällikkö
Jari Aarnio sekä Ulvilan surman uhrin Jukka S. Lahden leski Anneli Auer.
Lähteet: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/10/17/ufo-experts-death-prompts-conspiracy-theories/