http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2016

Filippiinien presidentti haistatti pitkät John Kerrylle


Filippiinien presidentti Rodrigo Duerte tapasi muutama päivä sitten USA:n suurlähettilään sekä ulkoministeri John Kerryn. Tämän saman tapaamisen yhteydessä Kerry oli pyytänyt Filippiinejä maksamaan 33 miljoonaa dollaria jenkeille.

Tähän Duerte taas vastasi, että "ai jaa että kaikki onkin vain kiinni rahasta ja sanoi, että rahallako se rauha ostetaan". 

Keskustelu loppui siihen kun vielä Duerte totesi USA:n suurlähettilään olevan kuin huoranpenikka. Tämä johti aina siihen, että Duerte piti tuolloin vielä julkisen tiedotustilaisuuden, jossa uhkasi vetää Filippiinien jäsenyyden pois YK:sta.

Aikamoista käytöstä ulkomaan presidentiltä, joka uskaltaa sanoa näille jenkkipelleille suorat sanat. 

Kun Kerryn pyytämät 33 miljoonaa dollaria olivat vain suojelurahan vaatimista siitä, että yhdysvaltalaiset suuryhtiöt pääsisivät tunkeutumaan Filippiinien markkinoille. 

Mutta myös siellä vallitsevat huumesodatkin ovat pitkälti CIA:n aikaansaamia. Joten on hyvin irvokasta, että USA tarjoutuu pyytämään Filippiineiltä vielä 33 miljoonaa dollaria suojelurahaa sen pysäyttämiseksi. 


Köyhyyden runtelemassa maassa on Filippiineillä hyvin paljon ns. huumeisiin liittyviä kuolemia. Niitä on jo tapahtunut Duerten hallintokaudella 465 vain 2 kuukauden sisällä.

Lisäksi Duerten hallintokauden aikana yli 900 ihmistä on kuollut maassa tuntemattomien tappajien toimesta. Lisäksi maan poliisi on tappanut jo 665 huumeiden salakuljetuksesta epäiltyä.

Kuvahaun tulos haulle cia

Voi myös olla, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla jo suunnitellaan sitä, että miten Duerten lentokone saataisiin vielä putoamaan niin, että se näyttäisi onnettomuudelta.


Lähteet: http://edition.cnn.com/2016/08/10/politics/duterte-us-ambassador-comments/

http://yle.fi/uutiset/3-9110259