http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 31, 2016

Suomen oikeuslaitoksen mädättäjä no. 1 Demla


Varmasti hyvin harvat suomalaiset ovat kuulleet sanan Demla ja vieläkin vähemmän suomalaisia tietää, että mitä tämä tarkoittaa.

Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on suomen oikeushallinnon korruptiota johtava virkamiesrikollisten yhdistys, johon kuuluu lukuisia asianajajia, jotka kuuluvat vapaamuurareihin.


Demlan -jäsenia ovat niin presidentti Tarja Halonen (kuvassa), kuin pääministerinä aiemmin toiminut Anneli Jäätteenmäki (kuvassa). 


Ilja Janitskinille 13 vuoden ajatusrikostuoiota hakeva kihlakunnansyyttäjä Heikki Wendorf (kuvassa) on myös Demlan- miehiä sekä yllättäen tämä Janitskinin suomalainen asianajaja Matti Nurmela, joka ei saanut tässä Janitskinin casessa oikeasti mitään aikaan. Koska Iljan sai vapaaksi vasta tämä espanjan kuuluisin asianajaja Naval Marqués, joka on aiemmin kaatanut suuria pankkeja ja lääkeyhtiöitä espanjassa.

Demlan kaltaisten HYVÄ VELI-järjestöjen toiminta on uhka demokratialle sekä suomen ihmisoikeuksille, koska tämä järjestö ei aja suomalaisten etuja. Vaan se ajaa vain tämän pienen vapaamuurari-eliitin omia etuja.


Demla järjestö aloitti toimintansa vuonna 1954, joka oli vielä tuolloin vasemmistolainen lakimiesyhdistys, jonka tavoitteena piti Neuvostoliiton aikana olla yhdeydessä silloisiin Neukkulan kommunisteihin.

Mutta erityisesti vuonna 2000 demlan toiminta alkoi herättämään julkisuudessa hyvin suurta paheksuntaa, koska se alkoi näyttävästi rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

Ruben Stiller totesi tässä tannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, kuinka Suomeen tarvittaisiin lakimiesten armeija rajoittamaan monikulttuurisuutta vastustavien aktiivien sananvapautta. Mutta Demla on juuri se lakismiesarmeija, joka on erikoistunut tähän.

Jos siis kuka tahansa meistä suomalaisista joutuu joskus näiden virkamiesrikollisten mafian hampaisiin, niin siinä vaiheessa kun mennään oikeuteen, niin kannattaa ihmeessä varmistaa se, että silloin teidän asianajajanne ei kuulu tähän Demla-järjestöön, joka mädättää suomen oikeuslaitosta täysin avoimin ja näkyvin kortein.


Demlan juristit ja syyttäjät ovat juuri heitä, jotka mm. tuomitsivat Anneli Auerin (kuvassa) sekä hänen ent. miesystävänsä lavastetuilla syytteillä lastensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen. Jens Kukka (kuvassa) sai syyttömänä 9 v. kakkua ja siitä kaikki kiitos menee juuri Demlalle sekä Porin vapaamuurari-loosien virkamiesrosvoille.


Suomalainen Markus Jansson (kuvassa) aiotaan myös tuomita demlan juristien ja syyttäjän toimesta lavastettuna lapo-kuvista 21.12.2016 näytösoikeudenkäynnissä Rauman käräjäoikeudessa usean vuoden ehdottomalla tuomiolla. 

Vapaamuurari-tason korruptio vaikuttaa juuri Demlan kaltaisissa järjestöissä, joissa suomen kansan ääntä ei koskaan ajeta.

Vapaamuurarit ovat tunnettuja siitä, että he järjestelevät toisilleen aina ylempiä julkisia virkoja, jolloin näitä virkoja ei edes kilpailuteta.

Vapaamuurarit ovat lojaaleja toisilleen ja loosien sisällä aina alemman asteen muurarit joutuvat noudattamaan ylemmän tason vapaamuurareilta tulevia käskyjä, joita he itse nimittävät vapaamuurariveljille tehtäviksi palveluiksi. 

Joten jos demlaan kuuluvia tuomareita, lakimiehiä sekä syyttäjiä toimii myös vapaamuurareina, niin mikä heitä silloin estää vaikka tulla tuomitsemaan vapaaksi vapaamuurariveljiensä virkarikosoikeudenkäyntejä.
Demlan juoni on ollut kaapata suomen oikeuslaitos itselleen 

Vapaamuurari-tason virkamiesrikollisista koostuvan Demla- yhdistyksen juoni on ollut kaapata koko suomen oikeuslaitos itselleen ja korruptoida se. Mutta sen he ovat tehneet jo.

Silloin kun suurin osa suomessa toimivista lakimiehistä ja syyttäjistä kuuluu tällaiseen demlan kaltaiseen salaseuraan, niin se lopulta korruptoi koko suomen oikeusjärjestelmän näiden virkamiesrikollisten hyödyksi.


Kun vielä aikanaan Englannin kuningas oli sellainen taho, jonka kritisoijat vietiin julkisesti hirtettäväksi. Niin nyt suomessa tätä maata todellisuudeesa johtaa korruptoitunet vapaamuurarit, jotka aikovat aina kostaa heidän mädäntyneen järjestelmänsä kritisoijille.
Jos siis joudut suomen oikeuslaitoksen hampaisiin ja joudut turvautumaan lakimiesten apuun, niin varmista etteivät he kuulu demlan -kaltaisten virkamiesrikollisten mafiaan.


Koska silloin he eivät aja teidän oikeuksianne, vaan sen sijaan puhaltavat teidän säästönne taskuihinsa.


Demla on aivan DDR:n Stasiin verrattavissa oleva järjestö, jolla ei ole suomen ihmisoikeuksien tai demokratian kanssa enää mitään tekemistä. 


Mutta demlan toiminnan ovat mädättäneet vapaamuurarit, joiden korruptio on tuhonnut sen kaikki alkuperäiset tavoitteet mm. suomen ihmisoikeuksien edistäminen jne. Koska vapaamuurarit ovat sen verta itsekästä sakkia, etteivät he ole kiinnostuneita kuin vain omien etujensa toteutumisesta.

Suomen suomen valtion haluaisi vapaaksi korruptiosta, niin valtion tulisi heti järjestää laajat YT-neuvottelut, joissa kaikki vapaamuurarit irtisanottaisiin kaikista julkisista viroista. Koska jokainen vapaamuurari julkisissa viroissa kuten tuomarina, syyttäjänä, poliisina, poliisiylijohtajana, juristina on uhka suomen ja suomalaisten ihmisoikeuksille sekä demokratialle.

Mutta nämä Luciferin palvojat eivät ole valmiita luopumaan jo heille toisilleen luovutetuista eduistaan. Siellä on herra toimitusjohtajan, toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan toimitusjohtajaa, sekä ylijohtajaa ja aluejohtajaa koko nämä korruptoituneet satanistisia rituaalejaan harjoittavat loosit täynnä, eikä yhtään hävetä jos tämä toiminta tuodaan heiltä julki. 

Vapaamuurarit vannovat 33-asteen jälkeen valan Luciferille, joka on heidän todellinen jumalansa. He samalla lupautuvat salaamaan kaiken toimintansa kuoleman uhalla toisilleen. Että jos suomen mädätetyn oikeusjärjestelmän sisällä tuomarit, syyttäjät ja lakimiehet palvovat Luciferia, niin onko silloin ihme ettei suomen ihmisoikeudet toteudu ja suomalaisen demokratian päälle sieltä oikein syljetään.

Lucifer on vain langennut henkiolento, jonka kirouksen alla tämäkin planeettamme on ja koska tämä kuviteltu valta on näiden vapaamuurari-herrojen mielestä niin jännittävä asia. Niin sen vuoksi he ovat valmiita tuhoamaan aina tämän suomen kokonaan, vain näiden äärimmäisen itsekkäiden valtapyrkimystensä vuoksi. 

Mutta koska vapaamuurarien toimintaa on aina uskallettu kyseenalaistaa ja heidän toimintaansa ei suvaita, niin tästä syystä heillä on myös loosiensa sisällä ns. kosto aste, johon kuuluu myös mm. kirurgeja.

He voivat jopa järjestää pieleen menneen leikkauksen, jossa uhri voidaan mm. saada hengenvaaraan mm. vetoamalla hoitovirheeseen jne. 

Jos valtiomme sisällä vaikuttaa tällaisia rottia, niin suomen ihmisoikeudet ovat vaarassa.  

Mikäli suomen valtion päämiehet eivät kuuluisi korruptoituneisiin vapaamuurareihin sekä demlan -kaltaisiin suomen demokratian mädättäjiin. Niin he silloin myös älyäisivät kieltää Demlan -kaltaiset järjestöt, jotka ovat uhka suomalaiselle demokratialle.

Ahneiden sekä itsekkäiden ja korruptoituneiden virkamiesten aika alkaa olla jo ohi, koska suomen kansalaisille on jo tullut mitta täyteen näistä pelleistä, joita joka kerta valitaan väärennetyillä vaaleilla vielä tuonne arkadianmäelle. 

Perussuomalaisethan olivat muutama vuosi sitten ennen vaaleja Lahden torilla sanoneet yhden edustajansa kautta, että "meille luvattiin 5 paikkaa" ja tämä Ipulainen vastasi, että "mistä v*tusta sä sen tiedät", johon persulainen vastasi takaisin; "ai sä et ookaan meitä".

Että tässä tuli ilmi suomen vaalien demokratia, joka on aivan yksi lysti mitä sinne lappuihin kirjoitat. Vaikka Aku Ankan rekisterinumeron,  niin sillä ei ole mitään vaikutusta lopullisiin vaalituloksiin.      
Lähteet: http://magneettimedia.com/mika-on-demla/

http://mvlehti.net/2016/10/31/suomen-viranomaiset-eivat-onnistuneet-pirullisessa-juonessaan/