http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 22, 2016

Daily Kos: Julian Assangea yritetään lavastaa syylliseksi pedofiliasta


Amerikkalainen poliittinen uutissivusto Daily Kos väittää saaneensa tiedon, että Julian Assangea yritettäisiin kohta lavastaa epäiltynä pedofiliasta. 

Hänestä on jo Daily Kosin mukaan suunniteltu lavastus operaatio, jossa Assangea syytettäisiin verkossa tapahtuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka olisi kohdistunut johonkin 8 vuotiaaseen alaikäiseen tyttöön.

Tällä verukkeella Assangea sitten yritetäisiin saada haettua pakkokeinoin ulos Ecuadorin suurlähetystöstä tuomittavaksi yhdysvalloissa.Hillary Clinton pedofilia lavastuksen takana


Assangen Wikileaks tiimi sai jo selville, että  tämän pedofilia-lavastuksen takana on kukas muu kuin itse Hillary Clinton taustajoukkoineen.

Lisäksi he ovat suunnitelleet, että he lavastaisivat Assangen Venäjän hallinnon vakoojaksi ja 1 miljoonan dollarin lahjuksen ottajaksi venäjän hallinnolta.


Tämä kaikki Assangea vastaan juonittelu kuvastaa jo sitä epävoitoa, jossa Hillaryn leiri tällä hetkellä elää.

Hillary pelkää lisäksi joutumasta kansainväliseen sotaoikeuteen mm. sotarikoksista. Hän on myös syyllistynyt USA:n Libyan suurlähettilään murhaan, Libyan presidentin Muammar Gaddafin murhaan, joista hänet voitaisiin jo suorilta käsin laittaa lopuniäksi istumaan elinkautista. 

Mutta koska Clintonit ovat pankkiirisuku Rothschildien kanssa tekemisissä ja tämän saman pankkimafian dynastia rahoittaa Hillaryn presidentinvaalikampanjaa. Niin Rothschildit eivät millään suostu syrjäyttämään Hillarya tuolta paikalta ja ylläpitääkseen tämän illuusion Hillaryn johdosta, he manipuloivat mediaa mielipuolisesti omien intressiensä mukaan. 


Lavastuksen aikataulu:

 • Toukokuu 2016, Deittailusivusto Todd and Clare  (T&C) lähestyy Wikileaksia ja kertovat, että heitä on lähestynyt Venäjän hallitus.
 •   3. Syyskuuta  T&:n sähköpostiviestissä Assangelle tarjotaan 1 miljoonaa dollaria videon tekemiseen, joka tehtäisiin tälle Todd And Claren deittisivustolle.
 • 15. Syyskuuta  sähköposti lähetetään Assangen puolustusryhmälle hannah@toddandclare.com jossa tiedustellaan lisätietoja ja ohjeita.
 •   19. Syyskuuta Vastapuoli kertoo, että tuo 1 miljoonan dollarin rahoitus tuleekin Venäjän hallinnolle työskenteleviltä edustajilta. Tämän jälkeen tämä sähköpostiviesti kulkeutuu vielä Assangen asianajajalle Helena Kennedylle.
 • 20. Syyskuuta, Yksi Assangen puolustusasianajajista kirjoittaa takaisin hannah@toddandclare.com ja ilmoittaa, että tarjous vaikuttaa huijaukselta, jolla olisi tarkoitus loata Assangen mainetta julkisuudessa.
 • 21. Syyskuuta hannah@toddandclare.com kirjoittaa takaisin ja kertoo, että tarjous on voimassa vain enää 31. lokakuuta asti.
 • Syyskuun lopussa, Media käsittää väärin Wikileaksin 4. lokakuuta järjestetyn 10 vuotistilaisuuden sisällön ja uutisoi siitä, että aiottaisiin tehdä siellä suurempia paljastuksia mm. Hillary Clintonista. 
 • 4. lokakuuta, T&C:n dokumentit joissa Assangea syytetään pedofiiliksi on jo matkannut YK:lle asti. Jossa myös väitetään, että kuinka tultaisiin käynnistämään rikostutkimus Bahamalla Assangea vastaan myös epäillystä 8 vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väittäen myös, että syyttäjillä olisi myös valokuvia todisteena näistä epäillyistä. Syytös ehtii olla jo YK:n internet-sivulla.
 • 4. Lokakuuta  T&C dokumentit väittävät, että britannian oikeuslaitoksen tulisi käyttää pedofiili-lainsäädäntöä tässä tapauksessa, jossa julkistetaan rikoksesta epäillyn nimi.
 • 4. Lokakuuta WikiLeaks pitää 10-vuotistilaisuutensa , jossa julkisten tietojen mukaan odotellaan uusia paljastuksia Hillary Clintonista. Mutta selviääkin, että niitä tulee vasta myöhemmin.
 •   5. Lokakuuta T&C’:n britannian oikeusviranomaiset saapuvat Ecuadorin Lontoossa sijaitsevaan suurlähetystöön.
 • 7. Lokakuuta, WikiLeaks kommentoi juuri julkaistuja Podestan sähköposteja.
 •   11. Lokakuuta T&C painostaa Assangea pedofiili syytösten lomassa PRWeb uutissivuston kautta.
 • 12. Lokakuuta YK:n Global Clmpact alkaa käsitellä väitettyjä seksuaalirikosepäilyjä.
 • 12. Lokakuuta T&C julkaisee lehdistötiedotteen, jossa käsitellään YK:n sivustolla julkaistua juttua, jossa Assangea epäillään uhanneen USA:n kansalaisia.
 • 17. Lokakuuta Ilmestyy tutkivan journalismin sivustolla juttu Todd and Claresta, jossa käsitellään Assangeen kohdistunutta lahjusrikos lavastusta sekä tätä seksuaalirikos-pedofilia lavastusyritystä.
 •   18. Lokakuuta Pedofiili syytös lavastusoperaatio on alkanut ja siitä informointi aloitetaan jo yhdysvalloissa, joista demokraattien suosittu Daily Kos -sivusto ehtii kirjoittaa ensimmäisenä. Jonka jälkeen tieto kantautuu hyvin pian pro-Clinton kannattajien Twitter tileille.
 

Lähde: https://wikileaks.org/Background-and-Documents-on-Attempts-to-Frame-Assange-as-a-Pedophile-and.html?update2

https://archive.fo/2J4uG 

https://wikileaks.org/IMG/pdf/final_report_t_c_17_oct_2016-2.pdf