http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2016

Miten suomen media vainoaa suomalaista toisinajattelijaa

Suomen rikoslakiin tuli pari vuotta sitten uusi rikos, joka on nettivainonta ja Ilja Janitskinin tapauksessa lähes kaikki häneen kohdistettu uutisointi on täyttänyt jatkuvasti nettivainonnan tunnusmerkit. Koska henkilöstä on annettu jatkuvasti median kautta mahdollisimman gangsterimainen ja äärimmäisen negatiivinen kuva.


Tällainen journalismi on puhdasta poliittista ristiinnaulitsemista, jossa sen kohteeksi joutunut henkilö joutuu julkisen mediassa suoritetun noitavainon kohteeksi.

Tätä tekee vain ja ainoastaan mm. nuo Helsingin-Sanomakin pikkusormensä ympärillä pitävät fasistisuvut, jotka vihaavat näitä suomalaisia vapaustaistelijoita yli kaiken.

He haluaisivat saada nämä kaikki tunnetut vapaustaistelijat vankiloihin ja hiljentää heidät pysyvästi. Mutta koska eivät siinä onnistu, niin silloin turvaudutaan näihin ns. kovempiin keinoihin, joita ovat mm. psykiatrinen hullunleima sekä pakkohoito, oikeusmurha/ajatusrikostuomio ilman oikeudenkäyntiä (Ilja Janitskin tapaus).

Tällaisesta toisinajattelijan mustamaalauksesta käytetään myös nimitystä overtonin ikkuna, sekä sivuta-naura-hyökkää doktriini

Omalla kohdallani tiedän täysin, että mitä tuon jälkimmäisen kohteeksi joutuminen on, kun on jo tuo hullunleima saatu otsaan menneinä vuosina. Jolloin osille tulee tällaisesta henkilöstä pysyvä vaikutelma, että kaveri olisi täysin varttihullu.

Tämä tekniikka on kieltämättä usein aika pirullisen toimiva, varsinkin jos lääketeollisuutemme on syöttänyt jatkuvasti valheellista kuvaa psykiatrian diagnooseista. Jotka olisivat jotain ihmisten luonteenpiirteiden määrittäjiä ja lääkärit tuota mielentilaa arvioimassa aina jumalan asemassa.

Sionistinen eliitti on pyrkinyt hyvin usein juuri tuolla paranoidisen psykoosin diagnosilla vaijentamaan kaikki poliittiset vihollisensa. Jotta heidät saataisiin sillä näyttämään mahdollisimman hulluilta.

Mutta siinä vaiheessa kun henkilö alkaakin saamaan laajempaa julkisuutta, ei enää häntä vastaan voida enää hyökätä. Koska muuten fasistinen eliitti alkaa saamaan jo liikaa imagotappioita. 

He yrittävät aina tehdä meistä marttyyreita, mutta jos eivät siinä onnistu, niin joutuvat siirtymään seuraavaan toisinajattelijaan. Mutta kaiken tämän viranomaisvainonnan takana vaikuttaa suomen vapaustaistelijoiden verkosto, jota nämä vallan kaapanneet fasistit pelkäävät yli kaiken.

Voin tämän nyt tässä kertoa suoraan, että se huippusalainen asia näistä suomeen solutetuista ISIS-joukoista on se, että ne ovat tänne tuotu vain tämän maanpetturi fasisti-eliitin suojeluskunnaksi. 

He kun yrittävät liittää suomen Natoon väkisin ja ilman kansan tahtoa. Mutta jos eivät onnistu siinä muuten, niin lopulta he CIA:n johdolla käynnistävät täällä Ukrainan tyylisen sisällissodan, jossa nämä lähi-idän sotarikolliset ja ISIS solut herätetään täällä henkiin.

Tämän takia koko tämä eskalaatio suomessa on äärimmäisen vaarallinen, koska tätä maata johtaa enää hyvin korruptoitunut mafia.

Suomen oikeisto elää nyt siinä samassa harhassa, kuin 1930-luvulla ja he kuvittelevat sekä luulevat, että NATO ja USA on meidän turva Venäjän uhkaa vastaan. 

Venäjä edustaa heille uhkaa, koska se edusti sitä heille myös II-maailmansodan aikana. 

Mutta se miksi Suomi vielä II-maailmansodan aikana oli Natsi-Saksan liittolainen, johtui tietenkin siitä, että myös tuolloin tätä maata johtivat fasistit.

Fasistit eivät ole koskaan kunnioittaneet ihmisoikeuksia ja humanismia, joten tämän vuoksi tämä nykyinen suomen valtio ja sen mädäntynyt oikeuslaitos näytti jo sen, että mistä puusta se on tehty. Kun sieltä yritettiin hakea nettikirjoittelusta Janitskinin ajatusrikolliselle 13 vuoden tuomiota, ennen oikeudenkäyntiä.

EU:n tulevalla liittovaltiolla olisi tarkoitus luoda sitten tänne Eurooppaan vielä omat keskitysleirit, jonne kaikkien näiden EU-maiden kapinalliset toisinajattelijat vietäisiin tuomittavaksi ilman oikeudenkäyntejä. Mutta tätä samaa skenaariota tulisi myös tapahtumaan USA:n FEMA:n keskitysleireillä.

Mutta tämä kaikki uuden maailmanjärjestyksen fasistinen sekoilu olisi silti vältettävissä, mikäli vain tarpeeksi moni teistä olisi jo hereillä.

Tätä maata johtavat jo täydelliset aasit, joten tarviiko meidän sitten ihmetellä, että miksi valtion budjetti tyhjenee kuin RAY:n pajatso.

Meidän ei tulisi tässä vain voivotella, että kuinka emme pysty tekemään tälle mitään. Vaan tämän sijaan nyt jokaisen tulisi nostaa jo perse penkistä ylös ja ryhtyä toimiin suomen pelastamiseksi.

Rothschildien keskuspankkirosvot ovat kaapanneet Suomen Pankin itselleen jo 1.1.1995 ja meidän tehtävämme on palauttaa se takaisin Suomen valtiolle. Mikä tarkoittaa tuon FIAT-rahanluontioikeutta takaisin meidän kotimaallemme ja tämän prosessin jälkeen eurosta tulee taas markka.

Islanti sai karkoitettua nämä sionistipankit ja pankkiirit mm. pitkillä vankeustuomioilla pois kotimaastaan. Nyt siellä on n. 3 prosentin työttömyysaste, kuten Norjassa. Piraattipuoluekin on voittamassa vaalit, koska siellä ei ole vaalivilppiä kuten täällä suomessa.

Meidän maamme tila on tällä hetkellä niin surkeassa kunnossa, että ilman tätä tietoisella mielellä heränneiden suomalaisten apua suomi ei nouse takaisin jaloilleen. Vaan se jää polvilleen näiden suurkusettaja-pankkien edessä, jotka ponzi-keinottelulla orjuuttavat velalla näitä maailman valtioita miten tahtovat.

Mutta koska nämä maansa sekä sielunsa myyneet fasistit eivät suostu lähtemään pois vallasta, niin heitä kohtaa lopullinen tuho. Joten näin media tuhoaa itse itsensä, suomen mädäntynyt ja mädätetty oikeuslaitos tuhoa myös itsensä jne.  

Tämä luonnonlaki, jossa ahneella on paska loppu. Se on nyt nähtävissä hyvin monella alueella ihan yhteiskunnallisestikin.

Aivan kuten Feeniks -lintu nousee ylös tuhkasta, niin myös mädätetyt valtiot romahtavat lopulta ja alkavat rakentua uudelleen.

Fasistinen oikeisto ei taas kestä tätä muutosprosessia ja yrittää taistella kaikilla keinoilla sitä vastaan, ettei heidän tarvitsisi luopua tästä "omaan napaansa katsomisen ulottuvuudesta". 

Ja nämä internetin vaihtoehtomediat sekä blogit ovat mitä hirveintä myrkkyä näille pimeydessä eläville ja tämän vuoksi nämä fasistit suomessa yrittävät käydä omaa sotaansa MV-lehteä ja Ilja Janitskinia vastaan. Mutta he joutuvat jatkuvasti huomaamaan sen, että heitä vastassa oleva tiedon valon verkosto on aina 1000 kertaa pimeyttä voimakkaampaa.

Mörkökin elää luolassa ja ei kestä päivänvaloa, niin samalla tavalla Janitskinin jutun syyttäjä ja muut takana toimivat fasistit haluavat siksi salata tämän oikeusmurha-oikeudenkäynnin tuolta päivänvalolta.

Mutta kun nyt jo tämä 13 vuoden rangaistusvaatimus tuli jo julki, niin siitäkös nämä fasistien möröt menevät vieläkin syvemmälle sinne luoliinsa punomaan uusia juoniaan.

Homma on kuitenkin niin, että "Totuus ei pala tulessakaan" ja suomen oikeisto-fasistit yrittävät epätoivoisesti väittää mädätetyissä tiedotusvälineissään, että tämä vapaustaistelijoiden ja vaihtoehtomedioiden sisältö olisi valemedia. Vaikka todellisuudessa Helsingin-Sanomat ja YLE sekä nämä muut korruptoituneet tiedotusvälineet ovat valemedioita, joka uskottelevat olevansa oikea media. Mutta eivät sitä kuitenkaan ole, koska syöttävät jatkuvasti CIA-disinformaatiota eetteriin mm. USA:n hallinnon intresseillä.

Kun tämä case Ilja Janitskin on vielä CIA- johteinen operaatio, jonka jälkiä kyllä näkee, jos vain osaa tarkastella oikein. 

Vielä 1600-luvulla poltettiin vainottuja ihmisiä noitina roviolla, mutta tänään nämä noitaroviot muuttuivat median noitarovioiksi.

Median noitaroviot ovat tätä valtamediassa harjoitettua poliittista vainoa mm. maahanmuuttokriittisiä sekä nato-kriittisiä ihmisiä kohtaan ja tämä vain siksi, että koska Suomen fasistinen eliitti on hypännyt USA:n hallinnon fasistien kanssa jo samaan kelkkaan.

Mutta todellisuudessa vielä nämä suomen CIA korruptoidut fasistit eivät näe sitäkään, että miten Nato ja USA:n hallinto vedättää tässä suomen fasisteja. 

He kun mm. Natosta saivat jo suomen fasisti-hallinnon allekirjoittamaan Naton kanssa isäntämaasopimuksen, joka on jo suomen sotilasvallankaappaussopimus. USA:n suorittama sotilasvallankaappaus toteutuu välittömästi sen jälkeen, kun suomi poistuu rauhan ajoista ja siirtyy kriisiaikaan.

Nythän tätä kriisitietoisuutta harjoitettiin muutama päivä sitten, kun ulkomailta suomeen lentäneen suihkukoneen/reittilennon vierellä lensi mm. ranskalaishävittäjiä.

Eliitin fasistit haluavat aina, että heidän alamaisensa pelkää. Koska muuten ei heitä pysty hallitsemaan millään muulla keinolla, kuin kollektiivisella pelolla.

Mutta henkisesti vahva ihminen ei enää anna pelolle valtaa ja tällainen verkosto ihmisiä luo tähän maahan jo sellaisen sosiaalisen vuorovaikutuksen, että nämä oikeistofasistit häviävät lopulta tämän Naton ja USA:n armeijan sekä ISIS-joukkojen kanssa salaisesti sovitun vallankaappauksen.

Suomea ei finskihurrit saaneet liitettyä saksaan I-maailmansodan jälkeen, vaikka saksan jääkärit tänne tulikin tappamaan suomalaisia näiden fasistien laskuun.

Nyt nämä samat fasistisuvut yrittävät jälleen toteuttaa tuota samaa temppua, mutta tällä kerralla liittää suomesta kaiken vallan EU:n liittovaltiolle, johon EU:n on määrä vielä perustaa oma armeija. Lopulta peliin astuu vielä diktaattori ja aina tällainen kehitys on johtanut lopussa suursotaan.

Mutta jos täällä taas toteutetaankin kansan tahto, niin näille fasisteile ei jää enää tuon jälkeen mitään sijaa tuossa järjestelmässä. Jolloin nämä eliitin psykopaatit turhautuvat siihen, kun eivät pääse enää mielivaltaiseti hallitsemaan tätä vanhaa tsaarikansaa mm. ilmaisilla ämpäreillä jne.

Suomineito on pelastettava ja se on tehtävä ennen kuin on liian myöhäistä. Tätä taistelua ei hävitä!

- Teemu Vehkala