http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2016

Hillary kutsui työntekijää neekeriksiEräs kokkina työskentelevä Tracey Martin kertoi kuinka Hillary Clinton oli joitain vuosia sitten tullut ranskan entisen presidentti Chiracin ja tämän puolison kanssa Elisabeth Medical Centeriin vieraiksi.


Tuossa tilaisuudessa Hillary oli kutsunut ohimennen yhtä henkilökuntaan kuuluvaa tummaihoista työntekijää neekeriksi.Tracey Martin kertoi tapauksesta äsken eräässä amerikkalaisessa radio-ohjelmassa, jossa oli vieraana.

Lähes välittömästi tämän radiovierailun jälkeen Martinin kännykkä sekosi ja siihen tunkeuduttiin ja hänen asuntoonsa myös tunkeuduttiin.

Tuon radio-ohjelman juontaja Tom Bauerle kertoi taas kuinka hänen puolisonsa sai heti tuon radio-ohjelman jälkeen puhelinvastaajansa omituisen viestin. Joka oli soitettu amerikan demokraattien DNC:n toimistosta. Wikileaks paljastuksiin liittyvästä paikasta.

Bauerle kertoi myös, että mies joka palkkasi aikanaan Martinin kokiksi Clintoneille kuoli äskettäin hämärästi vaellus-reissulla.

Mikäli katsoo näitä jo tänä vuonna tapahtuneita kuolemantapauksia ja murhia, joissa Clintoneista paljastaneita henkilöitä on joutunut lukuisten henkirikosten kohteeksi. Niin tässä suhteessa myös Tracey Martin voi nyt olla seuraava Hillaryn tappolistan kohde.Hillary Clinton puhui vuonna 1994 mustasta väestöstä ja kutsui heitä saalistajiksi (super predators).

Silti amerikkalaisessa sekä länsimaalaisessa mediassa vain Donald Trumpin ylle on pyritty antamaan rasistinen vaikutelma.

Wikileaks on jo aiemmin kertonut, kuinka Hillary on verrannut tummaihoisia hiekkaneekereihin (sand niggers).

Clintonien edustamassa neokonservatiivisessa maailmassa tummaihoisiin kohdistettu rasismi on hyvin yleistä.

Ilmankos Hillaryn mentori ja oppi-isä oli Ku Klux klan -liikkeeseen kuulunut Robert Byrd (kuvassa), jota hän ylisti.

Lähde: http://joeforamerica.com/2016/10/watch-hillary-calls-black-waiter-n-word/?utm_source=TE&utm_medium=shr&utm_campaign=TE

https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/4u85wy/hillary_clinton_uses_the_term_sand_nigger/ 

http://www.snopes.com/hillary-sand-wikileaks-dump/