http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 31, 2016

Suomen fasistit purkavat kiukkuaan Ilja Janitskinin vapautumisesta


Suomen fasistit ovat raivoissaan siitä, että heidän jahtaamansa ajatusrikollinen Ilja Janitskin vapautuikin yllättäen viime lauantaina, eikä häntä saatukaan suomeen kuulemaan 13-vuoden tuomiota ajatusrikoksista (Mitä Vittua nimisen nettisivun ylläpito).

Kun Janitskin otettiin kiinni viime torstaina Interpolin kansainvälisellä pidätysmääräyksellä, oli hänestä jo 6.10.2016 annettu kansainvälinen pidätysmääräys. 

Lisäksi tuossa salaiseksi julistetussa Helsingin käräjäoikeuden istunnossa kerrottiin jo se suljetuin ovin, että syyttäjä hakee Janitskinille 13 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta MV-lehti nimisen nettijulkaisun ylläpidosta. Vaikka rikosnimikkeet kunnianloukkauksineen sekä rahapelirikoksineen on vain keksittyjä, jotta suomen fasistit saisivat tämän ajatusrikollisen istumaan pidempää tuomiota kuin mitä saa vaikka murhasta.

Nyt tämän jutun tutkinnanjohtaja Harri Saaristola valitti Ylen toimittajille, ettei ole ikinä nähnyt uransa aikana mitäään vastaavaa tapausta, jossa ensin otettaisiin joku etsintäkuulutettu kiinni ja sen jälkeen vapautettaisi.

Jutun syyttäjä väittää, että seuraavaksi se yrittää saada espanjan käsittelemään suomen tekemää luovutuspyyntöä uudelleen. Suomen viranomaiset vaativat, että Janitskin olisi saatava suomeen keinolla millä hyvänsä kuulusteluihin. Vaikka heidän tarkoituksenaan olisi saada Janitskin vangittua useiden vuosien kestävään tutkintavankeuteen Vantaan vankilaan.

Oikeudenkäynnin, jossa tämä 13 vuoden kakku sitten jaettaisiin tultaisiin edelleen pitämään salaisena, koska sen sisältö ei kestä päivänvaloa.

Janitskinista on tähän mennessä tehtailtu suomessa jo 46 eri rikosilmoitusta, joten fasisteilla on ollut täysi päivätyö näiden keksimisessä.

Suomen fasistit eivät vaan ymmärrä, että tässä on Iljalla takanaan myös espanjan kuuluisin lakimies, joka ei kunnioita tällaisia fasisteja, jotka yrittävät tuomita suomen kansalaisia nettikirjoittelusta yli elinkautiseen vankeusrangaistukseen.


Sillä suomen syyttäjälaitos demla- rikollisineen menetti jo kasvonsa, kun Janitskin paljasti tuon hänelle haetun ennätystuomion (13 v.), jota syyttäjä hänelle on tässä jutussa hakemassa.


Lähde: http://yle.fi/uutiset/3-9263526