http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 01, 2020

Dr. Honjo: Koronavirus ei ole luonnollinen


Japanilainen Nobelin voittanut professori ja lääkäri Dr. Tasuku Honjo kommentoi koronavirusta ja sanoi, että se ei ole luonnollinen virus.

"Jos se olisi luonnollinen, niin silloin se ei olisi tartuttanut samalla koko maailmaa tällä tavalla. Koska jo yksinomaan luonnossa lämpötila on erilainen jokaisessa eri maassa. Joten silloin jos se olisi luonnollinen, niin se tarttuisi silloin myös muihin maihin samassa lämpötilassa kuin Kiinassa.

Minkä sijaan se leviää maissa kuten Sveitsissä ja samalla leviää myös aavikkoisilla alueilla, joissa taas jos kyseessä olisi luonnollinen virus, niin se ei voisi levitä esim. kylmillä alueilla, kuten se voisi taas kuolla kuumilla alueilla".

Dr. Honjo kertoo vielä tehneensä viimeiset 40 vuotta tutkimusta eläimillä ja viruksilla.

Hän sanoo, että se ei ole luonnollinen, joten se on ihan valmistettu virus.

Olen työskennellyt 4 vuotta Wuhanissa laboratoriossa Kiinassa. Minä olen tutustunut koko henkilökuntaan tuossa lavoratoriossa. Mutta nyt heidän kaikki puhelimensa ovat olleet pois käytöstä viimeisen 3 kuukauden aikana. Nyt olen ymmärtänyt, että kaikki nämä laboratorion työntekijät ovat kuolleet.Facebook alkoi välittömästi sensuroimaan tätä asiaa

Facebookin sensuuri iski välittömästi peliin, kun tämä tieto levisi someen.

Nyt se on kuulemma Facebookissa tarkistanut joku "itsenäinen faktantarkistaja".

Siis tarkistanut tiedon ja tutkimuksen, jonka teki yli 40 vuotta lääketieteen alalla työskennellyt lääketieten professori ja lääkäri dr. Tasuku Honjo. 

Kun tiettävästi tämä itsenäinen faktantarkistaja ei ole päivääkään lukenut lääkiksessä.

Mutta tästä nyt huomaatte, että miten se koira aina yleensä älähtää, jonne se kalikka ensimmäisenä kalahtaa ja nyt puhumme koronavirukseen liittyvästä salatusta totuudesta, joka pyritään piilottelemaan ja salaamaan valtamediassa keinolla millä hyvänsä.

Johannes 8:31-47 Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka ...

Että mitäs sieltä Raamatusta löytyykään, jossa puhutaan totuudesta.

Että se tekee teistä vapaita.