http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 11, 2020

Benjamin Netanyahu ehdottaa lasten mikrosiruttamista

BENJAMIN NETANYAHU SUGGEST MICROCHIPPING CHILDREN AS THEY GO BACK ...

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ehdottaa lasten mikrosiruttamista kertoo Jerusalem Post.

Asian tyrmäsi jo mm. kyberturvallisuusasiantuntija Einat Meron, joka totesi kyseisen järjestelmän olevan mm. karhunpalvelus mm. pedofiileille, jotka voisivat hyväksikäyttää tuota järjstelmää jäljittämällä lapsiuhrejaan.

Netanyahu ilmaisi tämän asiansa tänä maanantaina lehdistötilaisuudessa, jossa hän samalla ehdotti maan terveysministeriölle uutta teknologiaa, jolla Israel voisi päästä uuteen alkuun koronakaranteenista.

Netanyahu sanoi jo puhuneensa kahden alan asiantuntijan kanssa ja sanoi haluavansa sellaisen sirutusjärjestelmän, joka on jokaisessa ihmisesä ja jokaisessa lapsessa. "Haluan sen joka lapseen", Netanyahu sanoi. "Haluan sellaiset tunnistusjärjestelmät, jotka antavat varoitusäänen, jos tulet liian lähelle,  vähän sellaiset jotka ovat jo osissa autoissa" Netanyahu sanoi.

Mind control' AI chips can alter a person's moods | Daily Mail Online

Nyt nämä mikrosirutusta ajavat teknokraatit alkavat raottamaan näitä psykopaatin naamareitaan, kun tämä käynnissä ollut karanteeniaika on kiihottanut heitä Uuden maailmanjärjestyksen uudella fasismilla.

Sillä he eivät nyt voi enää pidätellä riemuaan siitä mitä on edessä, kun nämä globalistit alkavat tyrkyttämään tuota koronavirusrokotetta (RNA-rokote), jonka yrittävät saada vielä pakolliseksi.

Beware! There Is A Sinister Side To Microchipping Your Child

Mutta sinulta ei tulla kysymään, että haluatko mikrosiruttaa itsesi ja lapsesi.

Sen vuoksi tämä mikrosiru laitetaankin nano kokoisena siihen Bill Gatesin tarjoamaan koronarokotteeseen.

Joten jos sinä sen tyhmänä käyt ottamassa, niin silloin samalla sirutat itsesi.

Helsingin yliopiston tutkijat kehittivät jo viime vuonna mm. nanopohjaisen rokotteen syövän immuunihoitoon.

Mutta tämä reilut kymmenen vuotta sitten Suomeen tarjottu GlaxoSmithKline yhtiön valmistama Pandemrix sikainfluenssarokote oli myös nanorokote, josta aiheutui monille lapsille mm. narkolepsiaa.

Lähde: Jerusalem Post