http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 14, 2020

Elisa Lamin tapausTeksti: Teemu Vehkala

Kanadalainen 21-vuotias Elisa Lam matkusti vuonna 2013 Los Angelesiin, jossa majoittui paikalliseen Cecil-hotelliin.

Kyseinen hotelli on paikallisesti tunnettuna sen synkästä rikoshistoriasta, koska siellä on tehty aiemmin mm. itsemurhia.

Lam soitti matkaltaan kotiin joka päivä ja raportoi matkansa kulusta, kunnes koitti 31. tammikuuta, jonka jälkeen hänestä ei enää kuulunut mitään ja hänen omaiset alkoivat huolestumaan.

Elisa Lamista leviteltiin kuvia ympäri tuota hotellin naapurustoa, mutta kukaan ei ollut kuulemma nähnyt tai kuullut mitään.Sitten julkisuuteen tuli tämä kyseisessä Cecil-hotellissa taltioitu hissin turvakameranauha, jolla Elisa Lam näkyy melko sekavassa tilassa ja heiluttaa mm. käsiään toistuvasti.

Hän mm. painaa hissin nappeja moneen kertaan ja hissi ei kuitenkaan kulje mihinkään.

Lisäksi näyttää siltä aivan kuin hän puhuisi jonkun kanssa, mutta hissin turvakameravideolla ei näy mitään.16.2.5926354616.2.59263546
Vasta viikkoja myöhemmin hotellin ihmiset alkoivat ihmetellä, että hotellin vesijohtovesi maistuu kummalliselta.

No siihen saatiin sen jälkeen selvyys, koska hotellin yhdestä vesitankista löytyi Elisa Lamin ruumis. Sinne oli myös heitetty hänen vaatteet sekä hänelle kuuluvia tavaroita.

Did the CIA's Dr. Frank Olson Jump to His Death or Was He Pushed?

Joutuiko Elisa Lam CIA:n MK ULTRA huumausoperaation kohteeksi ? 

Voisiko olla, että Elisa Lam joutui CIA:n MK ULTRA huumausoperaation kohteeksi, sillä CIA:n yksi tutkija ja biokemisti Frank Olson joutui CIA:n huumauksen kohteeksi 50-luvulla. 

Sen seurauksena hänen ruumiinsa löytyi erään Hotel Stratlerin edestä 28. marraskuuta 1953, jonka ikkunasta hänen väitettiin pudonneen alas. Olson sai tietämättään kovan annoksen LSD:tä. 

Mutta hänen myöhemmässä ruumiinavauksessaan selvisi, että hänet oli lyöty tajuttomaksi ennen ikkunasta putoamista.

Olson työskenteli CIA:lle salaisessa MK ULTRA hankkeessa, joka käynnistettiin vuonna 1953 ja jatkui aina vuoteen 1963 saakka. Mutta sen väitetään toimivan edelleen uusilla nimillä.New York Times paljasti vuonna 1974 tämän MK ULTRA hankkeen, jonka seurauksena selvisi, että silloinen CIA:n johtaja Richard Helms oli määrännyt MK-Ultra asiakirjat tuhottavaksi vuonna 1973.


CIA ei välitä yhdestäkään ihmishengestä, joka liittyy MK-Ultraan

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA ei välitä yhdestäkään ihmishengestä, joita on menehtynyt CIA:n salaisen MK-Ultra hankkeen alla.

Suojelupoliisin entinen päällikkö Seppo Tiitinen paljasti kesäkuussa 2013, kuinka CIA:n toiminta oli aikanaan Suomessa niin rajua, että sen toimintaan täytyi puuttua SUPO:n toimesta.Kun vuonna 1958 ja 1960 Norjassa ja Itävallassa järjestettiin kesäleirejä lapsille, joissa näille leireille osallistuville lapsille syötettiin heidän tietämättään LSD:tä.

Nämä kyseiset kesäleirien lapset olivat kuulemma vielä ns. sotalapsia, jotka olivat syntyneet saksalaisten sotilaiden lapsiksi sodan jälkeisenä aikana. Joten nämä lapset otettiin CIA:n MK-Ultran koekaniineiksi ja heitä myös kierrätettiin Norjan psykiatristen osastojen hoidoissa, joissa näitä lapsia myös huumattiin LSD:llä kertoo Oslolainen Dagsavisen -lehti.

Testit suoritti virallisesti Oslon yliopistollinen farmakologian instituutti, jonka alaisuudessa toimi CIA.

Leireille osallistui myös Suomesta lapsia ja leirejä järjesti Suomesta sellainen järjestö kuin CISV.

Suomen silloinen ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Tuovinen kirjoitti aikanaan tästä päiväkirjaansa, että ulkoministeriössä ryhdyttäisiin toimenpiteisiin tämän johdosta.