http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 07, 2020

Pohjavedet kiinnostavat Wall Streetin pankkeja, jotka haluavat yksityistää sen kokonaan

Pohjavedet kaipaavat kunnon syyssateita – Maskuun vesijohto ...

Teksti: Teemu Vehkala

Maailman ja erityisesti Suomen pohjavedet kiinnostavat sijoittajia ja eteenkin Wall Streetin pankkeja.

The Amazing Ways Citigroup Is Using Big Data To Improve Bank ...

Citigroup on yksi amerikan suurimmista sijoituspankeista ja se haluaisi tehdä lopun ilmaisesta pohjavedestä.

Economics In Pictures: Salaries of Central Bankers around the world

Näiden monien pankkiirien palkatkin ovat vielä Illuminati-globalistien mittakaavassa vielä melko pientä toimeentulotukea.

Former HSBC banker convicted of fraud in foreign exchange scheme ...

Näihin Wall Street pankkeihin valuvat Suomenkin valtionlainojen takaisinmaksurahat ja mitä enemmän näitä uusia investointeja ei enää kyetä tekemään, niin syntyy massatyöttömyyttä ja niukkuutta, joka on seurausta tästä tuhokapitalistisesta järjestelmästä.

US army shuts website after hacking attack - BBC News

USA:n armeija on todellisuudessa näiden pankkien yksityisomistajien (mm. Rothschild suku jne.) yksityisarmeija, joita käytetään näiden maailman rikkaimpien pankki ja liikemiessukujen ryöstöretkillä eri puolilla maailmaa.

Uraanimalmi. Uraanimalmin kaivaminen. Uraanimalmi Venäjällä ...

Tuo yksi kultakimpale nimeltä Uraani, jonka kaivaminen tuottaa vuodessa pelkälle Talvivaaran kaivokselle (nykyään Terrafame) vuodessa yli 100 miljoonan euron tappiot ja tappion maksatte te veronmaksajat.

Ydinräjähteet kun tarvitsevat tuota Uraania 235 isotooppia ja siitä USA ja Venäjä keskenään käyvät kiivasta väittelyä, että kummalla saa olla siihen suuremmat kaivuuoikeudet. Mutta myös Israel vaatii muiden maiden ydinvoimayhtiöiltä, että heille tulisi rikastaa myös uraania heidän ydinaseohjelmaansa.

Pohjavedet - Maa- ja metsätalousministeriö

Mutta jos vielä mennään tähän Suomen pohjaveteen, niin sen vuosittainen vienti on n. 1300 m3/vuosi.

Ja tuonti n. 26 400 m3/vuosi.

Mutta tässä on jokin ongelma, että miten Suomeen tuodaan enemmän pohjavettä, kuin viedään ulkomaille.

Sillä meillähän riittää tätä pohjavettä Suomessa ja edelleen on monia paikkoja, joissa näistä lähteistä voi itse käydä hakemassa pohjavetensä.

Se on vielä toistaiseksi kansallisomaisuutta, mutta Nestlé ja Coca Cola corporation kaltaiset suuryhtiöt hamuavat Suomen pohjavesialueita itselleen, että he voisivat alkaa myymään tätä Suomen valtion luonnonvaroja puoli-ilmaiseksi pois ja lopulta tunkeutua pakkolunastuksilla ihmisten yksityisille tonteille ja sitten pohjavesille tehtäisiin ne Carunat. Eli sen jälkeen jokainen tontin omistaja joutuisikin maksamaan Coca Cola corporationin ja Nestlén omistamalle suuryhtiölle siitä, että nostavat oman tontin kaivoksestaan vettä ylös.

Kun tämähän on juuri se suurin ongema, että nämä Wall Streetin sijoituspankkien yksityisomistajat käyttäytyvät kuin iilimadot, jotka kiinnittäytyvät uhrinsa iholle ja alkavat imemään verta.

Mutta pankkiirit eivät ime verta, vaan he imevät uhriensa rahat. 

Jopa tässä juutalaisessa hyvin rasistisessa Talmudissa kuvaillaan täysin avoimesti, että kuinka juutalaisilla liikemiehillä sekä pankkiireilla on täysi oikeus huijata vääräuskoisilta gojimeilta rahat.

Gojimeilla he tarkoittavat ihmisiä, joita he vertaavat lampaisiin. 

Todellisuudessa tämänkin talmudin ovat luoneet ja kirjoittaneet kasaarit, jotka on tämä heimo, josta Jeesuskin kutsui heitä silloin n. 2000 vuotta sitten Saatanan synagoogaksi ja tämäksi porukaksi, jotka väittävät olevansa juutalaisia mutta eivät ole.

Der Unterschied zwischen Juden und Gojim (Nichtjuden) - YouTube

Kasaarit ovat pääosin se heimo, jotka ovat pilanneet juutalaisten maineen. 

Samoin myös Israelin valtion maineen ovat pilanneet kasaarit, joita toimii paljon Wall Streetin pankkien johdossa.

Kasaareilla on tämä askenasien geeniperimä, joiden alkuperä lähtee niinkin kaukaa kuin Levantin alueelta Lähi-Idästä 1900-2000 vuotta sitten.

The International Jew: Jewish Idea Molded Federal Reserve Plan ...

Näiden juutalaisten pankkiirien ja rabbien rosvojoukon ei siis tarvinnut mennä konepistoolien kanssa johonkin amerikan pankkiin vuonna 1913 ja ryöstää siellä kaikki kassalippaat.

Vaan he pääsivät tekemään vieläkin suuremman keikan, kun he vuonna 1913 saivat aikaiseksi USA:n kongressissa USA:n keskuspankin (The Federal Reserve) lain, joka sinetöi USA:n keskuspankin synnyn.

Siitä sitten alkoi USA:n suurin pankkiryöstö, joka tarkoitti siis sitä, että tämä juutalaisten pankkiirien ja rabbien rosvojoukko yhdessä näiden maailman rikkaimpien Illuminati sukujen kanssa pääsivät putsaamaan USA:n veronmaksajien rahat joka vuosi omiin taskuihinsa ja sijoittamaan ne mm. USA:n armeijan sotiin, jotta ne tuottaisivat vieläkin enemmän rahaa.

Tämä on se salaisuus, joka kietoutuu USA:n keskuspankin ympärille, mutta myös Sveitsin BIS-pankki on se ylin pankki, josta tätä globaalia rahahuijausta johdetaan.

What drives a prostitute

Sen takia sinne on myös talletettu lukuisista poliitikoista sekä ministereistä ja presidenteistä lukuisia arkaluontoisia filminauhoja, joilla poliitikot mm. käyvät maksullisten naisten luona tai muuten pervoilevat kännissä.

Nämä salakuvatut filmit ovat mitä parhain kiristyskeino pitää poliitikot ruodussa.


Lähde: YLE