http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 10, 2020

Kouluissa tapahtui koronatauon aikana fasistinen luokkauudistus, joka tekee kouluista käytännössä vankiloitaSuomen ja muun maailman koulujärjestelmässä tapahtui koronatauon aikana fasistinen luokkauudistus.

Nyt kun oppilaat palaavat kouluihin, niin oppilaat pakotetaan istumaan koko päivän ruokatuntiin asti vain samoilla tuoleilla ja eristetään toisista luokista.

Tällä ei ole mitään tekemistä minkään koronaviruksen kanssa, vaan tämä on nyt se "UUSI NORMAALI", josta on jo puhuttu mediassa.

Eli uuden maailmanjärjestyksen normaali.

Luokat mm. hajoitetaan nyt koronatauon jälkeen.

Samoin myös lapsien opettajat vaihdetaan tämän tauon jälkeen.

You know 5G has made it when people think it will kill them

Suomen koulujen katoille on viimeaikoinakin asennettu eri puolilla Suomea 5G mastoja, joita mm. Helsingin kaupungin kanssa kehittivät jo vuonna 2017 Telia.Amerikassa kävi jo tapaus viime vuonna, jossa telemasto aiheutti koulun lähellä aivosyövän yhdelle lapselle.Suomen hallitus käynnistää nyt ihmiskokeen, jonka pääkohteina ovat peruskoulujen lapset.

Nürnbergin oikeudenkäyntien pohjalla syntyneen kansainvälisen oikeuden, Nürnbergin säännöstön, mukaan ihmiskokeeseen vaaditaan ehdottomasti kohteena olevien ihmisten vapaaehtoinen suostumus. 

Mutta tässä 5G säteilyn tapauksessa Suomen peruskoulujen lapsilta sekä heidän vanhemmiltaan ei kysytty mitään, vaan ihmiskoe alkaa nyt lapsilla, kun heitä aletaan säteilyttämään yli 150 mW/m2 säteilylukemilla, joka on 5G mastoista peräisin.


Elisa oyj vielä kehtaa laittaa 5G mainokseensa tietokonemonitorin, jossa on isolla koronaviruksen kuva.Kun kysyin somessa, että "ottaako Elisa vastuun myös syöpäsairaiden lasten syöpähoidoista", niin siihen sitten välittömästi Elisan puoli vastasi, että kuinka säteilyriskejä oltaisiin tutkittu perusteellisesti vuosikymmenten ajan ja että kuinka yhteenvetona voitaisiin todeta, ettei siitä ole edes eläimelle tai ihmiselle mitään haittoja.

Japanilaistutkimus sai jo vuosia sitten selville sen, että kuinka WiFi vahinhoittaa miehen siittiöitä.

Mutta Elisa Oyj:n mukaan WiFi on myös turvallinen.Kaliforniassa kuoli viime vuonna lukuisia mehiläisiä 5G maston vieressä.

Se on biologinen ase ja erittäin vaarallinen sellainen.5G on armeijan täsmäase, joka on kalibroitu aina 60 Gigahertsiin (Ghz) asti ja nuo 60,00 Ghz lukemat ovat jo hengenvaarallisia. 

Lähde: MTV Uutiset