http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2020

Pittburgin yliopistolle työskennellyt koronavirustutkija ammuttiin hengiltä

Chinese coronavirus researcher, 37, 'on verge of COVID ...

Teksti: Teemu Vehkala

Pittsburgin yliopistolle työskennellyt tutkija Bin Liu (kuvassa) joutui henkirikoksen kohteeksi, kun hänet ammuttiin kuoliaaksi lähellä kotiaan.

37-vuotias Liu oli koronavirustutkija ja työskenteli Pittburgin yliopistolla koronavirustyöryhmässä, jossa selvitettiin koronaviruksen syntyä.

Liu oli yliopistolla selvittelemässä mm. SARS-CoV-2 infektiota selvittämässä niiden mekanismeja aina solutasoilta asti.

Poliisin mukaan hänet hengiltä ampunut mies on 46 vuotias Hao Gu. Mutta poliisin mukaan taas surmattu sekä surmaaja tunsivat toisensa aiemmin ja heillä ei olisi mitään tekemistä tämän kanssa, että Liu työskenteli koronavirustutkijana.

Koronaviruslääkäreitäkin on kuollut hyvin omituisissa merkeissä

Venäjällä on taas muutama lääkäri kuollut pudottuaan ikkunasta.

Moscow Times kertoi jo viime kuussa kuinka 47 vuotias koronavirussairaalan lääkäri Jelena Nepomneshaja kuoli siperialaisessa sairaalassa pudottuaan sairaalan viidennen kerroksen ikkunasta.

24. huhtikuuta taas Moskovassa venäläisten kosmonauttien koulutuskeskuksen johtava ensiapulääkäri 48 vuotias Natalia Lebedeva kuoli pudottuaan sairaalan ikkunasta.

Hänen tapauksessaan taas valemedia väittää, että hänet oli asetettu sairaalan huoneeseen sen jälkeen, kun hänellä oli "todettu" koronaviruksen oireita.

Illinois pension debt now a quarter-trillion dollars and counting ...

Tämä käynnissä oleva koronavirus feikki-pandemia on nyt BIG PHARMA:n koronavirusrokotteita (RNA-rokote) valmisteleville lääkeyhtiöille äärimmäisen suuri rahasaalit ja nyt puhutaan todella suurista summista, jotka lasketaan jo useissa sadoissa ellei tuhansissa miljardeissa.

Joten kun tämmöisen BIG PHARMA:n rahasaaliin ryöstöyritykseen edes kuka tahansa ihminen uskaltaa lähteä astumaan näiden roistojen varpaille, niin BIG PHARMA toimii kuten rikollinen mafia ja sen vuoksi erityisesti nämä lääkärit, jotka maailmalla pääsevät tämän COVID-19 viruksen oikeille jäljille ovat aivan todellisessa hengenvaarassa.

Enough With Dr.Fauci's Medieval Approach to Covid-19! Listen To ...

Joten tämän takia nämä henkilöt jotka ovat uskaltaneet toimia vastapuolella kuten dr. Shiva Ayyaduari Harvardin yliopistolta sekä nämä muutamat muut vastaaavat.

Niin heille kannattaa lähettää nyt suojia sekä ruokouksia, jotta he pysyvät tämän taistelun aikana turvassa näiltä vastapuolen roistoilta, jotka yrittävät nyt Bill Gatesin johdolla päästä rokottamaan yli 7 miljardia ihmistä näillä vaarallisilla ihmisen immuniteetin tuhoavilla RNA-rokotteilla.


Lähteet: New York Post

iltalehti