http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 05, 2020

Edward Fishman: Uusi maailmanjärjestys nousee pandemian jälkeen, haluttiin sitä tai eiTeksti: Teemu Vehkala

Yhdysvaltain ulkoministeriön suunnitteluryhmän entinen jäsen Edward Fishman oli äänessä Politico -lehdessä.

Siellä hän sanoi, että kuinka uusi maailmanjärjestys nousee pandemian jälkeen, haluttiin sitä tai ei ja nyt Yhdysvaltain johdolla on kuulemma oikein ratkaiseva paikka siinä joko epäonnistua tai onnistua sen syntymisessä.

MSNBC -- Edward Fishman on Megyn Kelly's Interview with Vladimir ...

Joten siinäs huomasitte, etteivät nämä globalistit kuten Fishman (kuvassa) enää peittele sitä, että kuinka tämän koronavirus feikkipandemian poliittinen agenda oli koko ajan uusi "fasistinen" Maailmanjärjestys, joka on ollut näiden rikkaiden globalistien pakkomielle jo useat vuosikymmenet.

He eivät salli yksityisyrittäjiä, kansalaisten vapauksia. Kun heidän mielestään maailmassa on liikaa ihmisiä, joita tulisi saada vähennettyä yli 7 miljardia pois keinolla millä hyvänsä.

Jos edelleen menette vale-vapaan tietosanakirja Wikipedian sivuille ja haette hakutulokseksi Uusi maailmanjärjestys, niin siellä sanotaan edellen että se on salaliittoteoria.

Mutta Wikipedia onkin enemmän tiedottomuussanakirja, kuin mikään tietosanakirja, koska sen moderaattoreiksi ovat pesiytyneet yliopiston käyneet ateistit, joiden mukaan vain tiede on oikeassa. Mutta heidän oma tietonsa perustuu vain ennen yliopistotenttiä päntättyyn tietoon, joka valuu heidän toisesta korvasta sisään ja tentin jälken toisesta korvasta ulos. Miltei vain idiootin mieli ja auktoriteettipohjainen uskojärjestelmä toimii tuolla tavalla. 

Fishman kirjoitti vastikään 3.5.2020 artikkelin Center for a New American Security (CNAS) sivuille, jossa otsikkoon on kirjoitettu "Uusi maailmanjärjestys on kuollut. Tässä kuinka rakentaaa uusi koronaviruksen jälkeisessä ajassa".

Tämä maailmalla vallinnut koronahysteria tilanne, jonka takana on tämä sama globalistien ja pankkiirien eliitti on saanut nämä globalistit oikein kiihottumaan tästä fasismin ja totalitarismin avaimista, jotka heille suoraan ovat antaneet nämä maailmalla koteihinsa ajetut pelokkaat ihmiset.

Tässä vaan eivät nyt monet ihmiset tajua tai ymmärrä, että tätä keinotekoista pandemia kriisiä aiotaan käyttää myös talouden tuhoamiseen, joka on jo käynnissä. Että lähtevätkö ne konkurssikypsät yrittäjät seuraavaksi koronakaranteeniin siltojen alle ? 

Cold-stricken poor people warm themselves sitting around a fire ...

Että tarvitseeko Suomen suurkaupunkien siltojen alle myös huolehtia tulevien kodittomien yrittäjien turvaväleistä.Ex kansanedustaja Markku Uuspaavalniemi oli miltei ainoa kansanedustaja, joka uskalsi nostaa eduskunnassa 2010 vuonna tämän pankkihuijauksen salat esiin, kun hän totesi ettei Suomen valtion talousjärjestelmä kestä tällaista touhua ikuisesti velkaantumalla loputtomasti. Eli romahdus on väistämätön, kuten hän tuolloin sanoi.

Tämä kaikki pankkiirien sikailu perustuu tuhokapitalismin kierteelle, joka perustuu pankkijärjestelmän pyramidihuijaukseen, jonka takana on velkaan sidottu rahajärjestelmä.

Sveitsin BIS-pankilla kun on sellainen rahanpainokone, jossa jokin yksittäisen pankkilainan aikana he siellä Sveitsin BIS-pankissa pääsevät luomaan aina uutta rahaa tyhjästä, joihin tavalliset pankit maksavat vain muutaman prosentin luotonlaajennuksen per laina.

Näin luodaan sitten uutta rahaa tyhjästä ja sidotaan se valtion velkaan, yritysten velkaan, yksityisten pankkiasiakkaiden velkaan (mm. asuntolainat).

The Clash of Elite vs. People Interests. - Fool's Questions - Medium

Tämä Illuminaatien valtapyramidi jakautuu niin, että maailman rikkaimmat henkilöt ovat näitä erittäin varakkaita miljardöörejä.

Sitten tulee ne miljonäärit.


Class conflict - Wikipedia

Mutta nämä suurmaiden armeijatkin ovat todellisuudessa olemassa vain sitä varten, että koska nämä rikkaat pankkiirit eivät itse uskalla lähteä panssarivaunuja ajamaan Afrikkaan tai lähi-itään, niin mielummin he maksavat näiden maiden armeijat ryöstämään heille mm. kobolttia tai muita luonnonvaroja.

Mutta papistolla on myös tärkeä rooli väestön harhauttamisessa, joka on kuulunut pitkään tähän maailmanlaajuiseen kirkkokulttuuriin.

Suomenkin veronmaksajien rahoista kulkeutuu melkoinen määrä vuosittain näiden samojen maailman rikkaimpien talousrikollishuijarien pohjattomiin taskuihin.

He pyörittävät maailman huumekaupan monopolia, asekaupan monopolia sekä ovat sekaantuneet lasten salakuljettamiseen sekä lapsiprostituutiorinkeihin eri puolilla maailmaa. 

Tämän eliitin touhu ei kestä julkista päivänvaloa ja jos heidän pedofiiliringit uhkaavat paljastua poliisille, niin silloin he uhraavat vain yhden kilpimiehen kerralla, joka kuuluu rikollisen alamaailman tapoihin, jonka myös poliisit tietävät varsin hyvin itsekin.

Microsoftin ex pääjohtaja Bill Gates on tämän globalistijoukon rokotus antikristus, joka on kohta tarjoamassa kehittämäänsä ja rahoittamaansa koronarokotetta koko maailman yli 7 miljardille ihmiselle.

Todellisuudessa nämä globlistit ovat kuin hätää kärsimässä, koska nyt useissa Euroopankin maissa ihmiset ovat jo ottaneet vallan sekä itsemääräämisoikeudensa takaisin omiin käsiinsä. Sinne jonne ne myös kuuluvatkin.

Joten koko tulevaisuuden Uusi Maailmanjärjestys on sellainen, jonka sinä siitä teet. Joten valinta on sinun, että jäätkö pelkäämään kotiisi, kun kohta on lentämässä ulkona dronet ja ihmisiä aletaan vainoamaan sekä kyttäämään älypuhelin sovelluksilla, että onko heillä koronavirustaruntaa vai ei. Vaikka kyse on edelleen vain tämän fasistisen ja totalitaristisen uuden maailmanjärjestyksen toimintavaiheesta, johon myös sinun halutaan alistuvan pelollasi. 

Mutta älä pelkää, niin silloin he eivät enää pysty kontrolloimaan sinua.  

Joten siinä vaiheessa kun tuo älypuhelinsovellusvainoaminen alkaa, niin voit vaikka luopua älypuhelimestasi ja siirtyä vanhempiin kännyköihin. Tai jättää julkisilla menoillasi älypuhelimen kotiisi.


Lähde: Politico

Iltasanomat