http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 05, 2020

Nyt ne yrittää sitä... Uusi normaali = Uusi maailmanjärjestys


Suomen hallitus pohti viime sunnuntaina yömyöhään koronarajoituksia.

Uusi normaali = Uusi maailmanjärjestys


Kokoukseen eilen aamuna saapunut oikeuskansleri Tuomas Pöysti totesi, että valmiuslain käytön poistaminen olisi asialistalla.

Tämä nyt tarkoittaa sitå, että syntyi tämä Uusi Normaali, jolla tarkoitetaan Uutta maailmanjärjestystä ja sen toimintavaiheen alkua.

Eihän tämä globalistien porukka aina tuota termiä Uusi Maailmanjärjestys käytä. Mutta jos avaatte silmät, niin näette jo nyt tämän Uuden Maailmanjärjestyksen fasismin ja totalitarismin ensimmäisen aallon.

Sitten tulee sen toinen aalto

Sen jälkeen kolmas aalto ja neljäs aalto.

Uudenmaailmanjärjestyksen fasismi

Nyt on käynnissä Uuden Maailmanjärjestyksen fasistinen vaihe, johon kuuluu nyt pienyrittäjien tuhoamisvaihe, joka on nyt käynnissä.

Monikansalliset suuryhtiöt kun eivät salli vapaata kilpailua. Koska he näkevät vain nämä suuryhtiönsä monopoleina, joiden varpaille ei muut pienemmät toimijat saisi astua.

Joten nyt heille koitti varsinaiset ajat, kun pienyrittäjien puljut on laitettu ahtaalle, koska kuluttajat on peloteltu koteihinsa karanteeneihin.

Mutta nämä kotikaranteenit eivät koske rikkaita globalisteja, jotka nyt putsaavat pienempiä yrityksiä sekä niiden osakkeita sekä konkurssipesiä itselleen, jotta nämä fasistiset suuryhtiöt pääsisivät jyräämään itsensä lopullisesti Eurooppaan, tuhoamalla pienet yritykset tieltään.

Sitten tulee ruokakriisi, joka on osa tätä samaa koronavalheella toteutettava hanke, jonka on sitten määrä supistaa myös viljavarastojen resursseja. Mutta moniko muistaa, että Suomen viljavarmuusvarastoja alettiin tyhjentää jo muutamia vuosi sitten, kun määräys tuli jostain muualta.

Vuonna 1860 taas koettiin vieläkin kovempia aikoja, jolloin täällä oli se oikea nälänhätä ja silloin J.V. Snellman joutui menemään aina Saksaan asti anomaan muutaman miljoonan Saksan markan lainaa, jonka lopulta sai tänne Carl von Rothschildin omasta pussista, koska Suomen takainmaksukykyyn ei luotettu.

Tämän lainan ehtona taisi kuitenkin olla se, että Suomen täytyi käännyttää muutama viljalaiva pois Suomesta, jotta täällä saatiin joukkomurhattua yli 300 000 suomalaista nälkään, joiden myös Snellmanin mukaan kuului kuolla nälkään, koska hänen filosofiansa mukaan he olivat köyhiä, koska jumala oli päättänyt heille niin.

Monet eivät vielä tiedä sitä, että tämä J.V. Snellman oli okkultisti ja vaikutti näissä vapaamuurarien kaltaisissa piireissä Suomessa, vaikka tosin tämä Suomen suurloosi aloitti toimintansa vasta vuonna 1922. 


Lähde: Uusi Suomi