http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 17, 2020

Älä alistu Uudelle Normaalille - Uskalla puolustaa itsemääräämisoikeuksiasi


Tämä lähes mielipuolinen korona operaatio etenee edelleen ja nyt Finnairin lennoille määrättiin maskipakko 18.05.2020 lähtien.Thornburg Investin toimitusjohtaja Jason Brady jopa uskaltautui paljastamaan viime helmikuussa kuinka koronavirushomma on harhautusta.On se merkillistä kun jo vuonna 2014 jenkkiläinen tutkiva toimittaja Harry Vox mainitsi tulevaisuuden skenaarioista sellaisen ajan, jolloin globalistien eliitti joutuisi ottamaan työkalupakistaan aivan uuden väestönhallintamuodon... Karanteenit.Koteihinsa ajetut ihmiset ovat kuitenkin jo alkaneet osoittaa mieltä eri puolilla maailmaa.Tämä on merkki siitä, että herääminen on alkanut ja nämä tulevat viikot, kuukaudet sekä vuodet määrittävät tämän tulevaisuuden kohtalon ja myös Suomen kohtalon.

Koska tämän maan ihmisiä on kautta historian alistettu milloin mistä... Isäntämaana on ollut Ruotsi ja milloin Venäjä, mutta tällä hetkellä Suomen isäntämaana on todellisuudessa Saksa, vaikka se johtaakin Suomea EU:n kautta salaisesti.

Saksa on se maa, joka tämän taloudellisesti mädännäisen EU:n on laittanut alulleen ja se haluaa nyt keinolla millä hyvänsä oman liittovaltion sekä oman EU-armeijan

Merkel on jo tästä maininnut, että kuinka EU tarvitsee oman armeijan. Mutta todellisuudessa sitä armeijaa tarvitsevat pankkiirit, jotka haluavat synnyttää suursodan tulevan EU-armeijan ja Venäjän/Kiinan välillä.

Saksa haluaa lakkauttaa tämän eurokriisin jälkeen kaikkien EU-maiden valtionvarainministeriöt, jotka kaikki siirretään sen jälkeen Brysseliin.

Suomen itsenäistyminen - Mind42: Free online mind mapping software

Sitten he pakottavat näitä EU-maita luopumaan myös omista lipputunnuksistaan ja vaihtamaan ne tähän kommunistiseen EU-keltatähtilippuun.

Näyttäisi ihan siltä, että aivan kuin tämä feikki koronavirusepidemia on luotu sen takia, että nämä EU-maiden taloutta nyt tuhoavat pankkiirit saisivat viimeistellä tämän euron tuhoamisoperaationsa rauhassa. Kun samaan aikaan on koko Eurooppa ja muu maailma komennettu koteihinsa hengitysmaskeineen.

Erityisesti vanha väestö tässä on eristäytymisen kohteena.
Somessa levisi eilen aika julmia kuvia Euroopasta, kun siellä oli jostain Ranskalaisesta alakoulusta kuvia, miten tämä koronakriisin fasismi on levinnyt jo sinnekin asti.

Jos lapset komennetaan nyt nurkkaan jonkun viruksen takia, niin jo on nyt kumma ja tätä fasismia sitten kutsutaan uudeksi normaaliksi.

TECHNOLOGY Archives - theoriesfeed.com

Jos ymmärrätte miten näiden globalistifasistien mieli toimii.

He ovat siis pääosin näitä multi-miljardöörejä, joilla on veroparatiiseissa järjesttömästi rahaa.

Mutta he käyttävät sitä vain tuhoavaan toimintaan, jolla he yrittävät saada aikaiseksi haluamansa hankkeen nimeltä Uusi Maailmanjärjestys (Eng. New World Order).

Tämän hankkeen takana aivan samaa köyttä vetävät niin Vatikaani jesuiittoineen, kuin myös Englannin kuningashuone, CIA, Mi5, Mi6, Mossad, Sveitsissä toimiva BIS-Pankki ja Vapaamuurarit jne.

Nämä psykopaatit näkevät ihmisen vain puhtaana kapitalistisena hyödykkeenä ja hänestä on vain silloin heille hyötyä, jos hän tuottaa rahaa olemalla työssä käyvä lypsylehmä, tai kouluttautumalla tulevaksi teollisuuden lypsylehmäksi.

We need to act now and put human rights at the centre of ...

Joten siinä vaiheessa kun ihmiskunnan herääminen on alkanut, joka on jo käynnissä. Niin tämä aiheuttaa ja on aiheuttanut jo tälle globalistien eliitille pankkiireineen suuren huolen aiheen, koska yleensä nämä herännäiset ihmiset eivät enää halua toimia näiden tuhokapitalismin tuhonneiden pahantekeväisyysvaltioiden veroja maksavina lypsylehminä.Joten silloin eliitin täytyy tehdä asialle jotain ja tästä syystä mm. Teslan ex toimitusjohtaja Elon Musk on viime vuodet puuhannut apinoilla testejä, joissa laitettiin heidän aivoihin mikrosiru ja nyt Musk haluaa panna jo nämä mikrosirut ihmisten aivoihin.

Mutta nyt kun ymmärrätte, että tässä joudutaan nyt tekemisiin kylmähermoisten psykopaattien kanssa, kuten Musk on myös psykopaatti.

Niin tällaiset kylmähermoiset ja kylmäkiskoiset psykopaatit eivät tunne minkäänlaista empatiaa meitä ihmiskuntaa kohtaan, vaan haluaa keinolla hyvänsä mikrosirutettua koko maailman väestön.Nyt USA:n Presidentti Donald Trump ilmoitti julkisesti, että hän olisi tämän vuoden lopussa laittamassa USA:n armeijan sotilaat pakkorokottamaan Amerikan väestön koronarokotteilla.

Eli siellä pakotetaan kohta koronarokote jokaiselle jenkille vaikka rynnäkkökivääri ohimolla. 

Tällainen operaatio on täysin ihmiskunnan vapaata tahtoa vastaan, sillä tätä mielipuolista rokoteshowta ei monet suvaitse eivätkä halua olla osa sitä.

Sillä me monet, jotka olemme ottaneet selvää mm. Bill Gatesin rokotusbisneksistä olemme saaneet selville, että Gates Foundation mm. Afrikassa on saanut hyvin pahaa aikaiseksi heikentämällä siellä lapsien immuniteettia.Europarlamentissa nyt yllätykseksi eräs italialainen meppi Sara Cunial puhui suunsa puhtaaksi ja antoi mm. Bill Gatesille ja näille muille rokotepiruille täyslaidallisen.

Europarlamentin virkamiehet yrittivät jossain vaiheessa vetää tältä naiselta puheenvuron pois, mutta lopulta Eurooppa-neuvoston nykyinen puheenjohtaja Charles Michel puuttui peliin ja vaati naisen saada puhua loppuun, koska EU:ssa on täysin vapaa puheoikeus kaikilla euroedustajilla.Täytyy nyt kuitenkin lähettää tälle Cunialille paljon suojia, ettei hänelle käy pian kuin Nigel Faragelle joitain vuosia sitten, että autosta irtoaa ruuvit kesken moottoritieajon.

Farage kun on yritetty jo murhata lukuisia kertoja, mutta mies on selvinnyt jokaisesta murhayrityksestä hengissä.

11 Eblouissantes Peintures de Lumiere aux Effets Hypnotiques ...

Kannattaa silti muistaa se, että tämä KORONA feikkipandemia on täysin ulkomaan tiedustelupalveluiden johtama psyop... Eli psykologinen operaatio, joka on siis täysin britannian tiedustelupalvelun Mi5-Mi6:n johtama operaatio.

Joten sen psykologinen tuhovoima näkyy vain mielen tasoilla, joten jos pelkäät ja eristäydyt kotiisi, niin silloin annat käytännössä jo pikkusormen näille koronavirus showta johtaville fasisteille viedä kohta meidän kaikkien ihmisten yksilövapaudet pois tämän feikkipandemian johdolla.

Mutta tämän korona shown aikana on myös tarkoitus saattaa euron yhteisvaluutta sen lopulliseen tuhoon, jotta Saksa voisi aloittaa rakentamaan tätä haluamaansa liittovaltiota, jota nämä mm. Sveitsin BIS-Pankki osakkeenomistajineen jo kiivaasti odottavat.

BIS-Pankki on se, joka on hierarkiassa vieläkin korkeammalla kuin esim. Euroopan Keskuspankki (EKP). Sen vuoksi BIS-Pankilla on hallussaan mm. nämä eräänlaiset videonauhat, joita heillä on lukuisista euroedustajista sekä myös Suomenkin poliitikoista ja entisistä ministereistä.

Tarkoitan tällä niitä videonauhoja, joilla BIS-Pankki voi kiristää heitä ja näin varmistetaan se, ettei minkään EU-maan poliitikot tai ministerit ala laittamaan kampoihin näille pankkiireille. Jottei tämä Euroopan EU-maiden kyykytys vain epäonnistu.

Wall Street looks for light at end of tunnel, sees risk stocks ...

Nyt Suomen valtio laskee sitten liikkeelle dollarimääräisen obligaation, joka erääntyy toukokuussa 2030.

Valtionkonttorin mukaan liikkeeseenlaskun pääjärjestäjinä ovat BofA Securities, Barclays Capital, HSBC ja Société Générale.

Barclays Capital ja HSBC ovat kumpikin näitä Wall Streetin huume ja rahanpesupankkeja, joissa mm. nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut pesevät sen rikollisen rahansa.

Nyt täytyy sitten Suomen valtion taloutta alkaa paikkaamaan huumerahoista otetuilla lainoilla, joka kertoo jo sen, että Suomen Pankista oli tiettävästi jo ne viimeisetkin rahat loppu.Viimeksihän tuohon hätäratkaisuun jouduttiin turvautumaan vuonna 1992. 

Näin siinä käy, kun näitä rosvoja pääsee valtion virkoihin.

Kävi 1992 ja kävi taas 2020.

Mutta vieläkin julmempi on se, että nämä velat jäävät sitten jälkipolvien maksettaviksi.

Suomen valtion lainat ovat syntyneet pääosin sen takia, koska Suomen valtio lakkautettiin vuonna 1995 tammikuussa pienellä jekutuksella, joka oli Suomen liittäminen Euroopan uniooniin.

Se siis tarkoitti sitä, että Suomen valtio luovutti 1.1.1995 alkaen kaiken rahanpainamisoikeuden New Yorkissa sijaitseville pankeille.

Sen takia siellä on Manhattanilla edelleen sellainen pankki kuin Republic of Finland, jossa näitä etelä-Amerikan huumerahoja lainataan Suomen Pankille.

Joten tämä tarkoittaa sitä, että Suomen valtio on ollut tammikuusta 1995 lähtien yksityinen pankkiyhtiö, jonka todellisuudessa omistavat nämä maailman rikkaimmat pankkiirit, koska heiltä Suomen valtion ja Suomen Pankki joutuu ottamaan valtionlainansa.

Mikäli Suomen Pankki olisi pysyttäytynyt markassa, niin markka olisi pitänyt Suomen talouden tasaisena.

Esimerkiksi Ruotsin valtionvelka on tällä hetkellä vain 38,8 prosenttia bruttokansantuotteesta (BKT), kun Suomessa se on jo 59,0 % BKT:sta.

Salainen pelin henki kun on se, ettei Saksa halua irtaantua tästä maasta vieläkään, vaan haluaa sen pitää keinolla millä hyvänsä Saksassa kiinni. Koska Suomi on Saksassa edelleen kiinni tämän EU:n takia.

Strasbourgissa vuonna 1944 järjestetty salainen neuvonpito, jonne ottivat osaa natsisaksan silloinen johto... Siellä päätettiin tästä Euroopan unionin perustamisesta ja sen tulevaisuuden laajentumisesta.

Belgia ja Bryssel eivät siis ole EU:n isä, vaan se on ollut aina Saksa.

Mutta koska natsi-saksan menneisyys on niin julma ja raju keskitysleireineen, niin tämän natsimenneisyyden takia Saksan kansallissosialistit eivät uskaltaneet perustaa Euroopan unionia minnekään Berliiniin, vaan Bryssel keksittiin EU:n pääkaupungiksi ihan peitesyistä.

Lähteet: Tivi