http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 23, 2020

San Diegon poliisi sakottaa nyt autossa istuvia ihmisiäSan Diegon poliisi alkoi nyt sakottamaan autossa istuvia ihmisiä, koska autoissa istuminen pysäköidyillä paikoilla on nyt lain vastaista.

Tällä ei edelleenkään ole mitään tekemistä minkään viruksen kanssa, koska tämä on nyt se NEW WORLD ORDER "Uusi Normaali", johon mennään.

Kaikki yksilönvapaudet pois ja tilalle täysi totalitaristinen kontrolli.

Mutta kun nämä lammasmaisesti käyttäytyvät ihmiset ovat suostuneet niihin kotikaranteeneihin, niin minkäs tässä enää teet, kun kuulut vähemmistöön, vaikka sinulla on vielä järkeä tallella siitä rohkeudesta puhumattakaan.

3 Things Sheeple Do That You Don't Have To - War Is Crime

Tämä ei ole edelleenkään mikään apinoiden planeetta, mutta kun katsoo ihmisten koronahysteriaa, niin se yhä enemmän näyttää lammasten planeetalta. Mutta suurin ongelma on, etteivät nämä koteihinsa karanteeneihin pelotelleet ihmislampaat ymmärrä, edes että kuka on se heidän isäntänsä. Koska lammasfarmien isäntä toimii tv-uutisten taustalla näkymättömänä eliitti joukkona, johon taas nämä lammasmaisesti käyttäytyvät laumaihmiset eivät edes uskoa, koska tiede ei ole heidän mukaansa mitään salaliittoa vielä todistanut oikeaksi.

Koska näillä tyhmillä ihmisillä ei riitä tietoisuuden taso sydämen tasolle, jolla näkisivät itse totuuden. Joten siksi he jumittuivat tuohon tiedeuskovaisuuteen, joka perustuu vielä valetieteelle, koska tällainen tiedeuskovainen ihminen ei yleensä tiedä mitä hän luulee tietävänsä, koska tällainen ihminen ulkoistaa myös aivojensa ajatustyöskentelyn tieteelle.

Joten jos ihmisen aivoja ja ajattelua ohjaa jokin ulkopuolinen instituutio tai mediapooli, niin silloin puhutaan jo äärimmäisen vaarallisesta mieleen kohdistuvasta hybridivaikuttamisesta, jonka takana on päivittäin valtamedia valemedia koneistoineen.

Heidän tarkoituksenaan on saada pidettyä ihmismassat valveunessa, jottei heistä tulisi tälle finanssieliitille uhka.

Koska tämä koko maailma on rakennettu näiden n. 147 jättikorporaation varaan.

Tätä järjestelmää pyörittää köyhät veronmaksajat, joiden työpanoksesta tämä kaikki on kiinni ja siitä miten syvään kulutusyhteiskunnan uneen heidät on saatu aivopestyä.

Sillä jos kuvittelet olevasi vapaa mieleltäsi, jos mieltäsi hallitsee päivittäisen tv:n ja elokuvien katselun ja kaupallisen musiikinkuuntelun lisäksi työura, perhe, urapaineet, uranousu, naimisiinmeno, lasten hankkiminen jne. Niin mielesi kuitenkin toimii joko itsetietoisella tai alitajunnan tietoisella tavalla.

Alitajunnalla toimiva mieli on tämä valveunessa nukkuva mieli, jota ohjataan päivittäin uutisten avulla. 

Viihdeteollisuuden tv-sarjat ja Hollywood elokuvat taas tuottavat tuohon valveunessa nukkuvaan mieleen sen uutisten pelko ärsykkeen tilalle tuon fiktiivisen tilan, joka syötetään sinne viihteen muodossa.

Vaikka tv:n päivittäisenä katsojana monet ihmiset ovat sitä mieltä, että sen katsominen on heille ja lapsilleenkin harmitonta, niin ei tämä kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä ihminen on sellainen olento, että sen mieli vastaanottaa monia eri asioita myös alitajuntaan.

Television fiktiivisten tv-sarjojen pääasiallinen tarkoitus on rikkoa ihmisen moraalikäsityksiä ja saada niiden katsojat kiintymään niiden päähenkilöihin.Hollywood starat ovatkin nyt korona feikkipandemian aikana erittäin hyödyllisiä marionetteja, joita nämä COVID-19 operaation takana olevat tahot alkavat nyt hyödyntämään, joiden kanssa nämä tahot alkavat nyt kohta levittämään tätä KORONA-propagandaa mm. Julia Robertsin kautta.

Ja tällaiset hollywood näyttelijät... Varsinkin ne, joilla ei ole enää viime vuosina ollut tähtirooleja ovat valmiita lausumaan ja näyttelemään vaikka mitä tahansa rokotepropagandaa, jotta heitä ei vielä pudotettaisi pois Hollywoodista.