http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 07, 2020

Haluatteko antaa fasisteille pikkusormen


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt kun tämä nähtiin jo yli kuukausi sitten miten helppoa on EU-maiden ihmiset saada antamaan fasisteille sen pikkusormensa, jotta nämä fasistiset EU-maiden hallinnot pääsevät viemään kohta ne loputkin ihmisperusoikeudet pois.

Ja kaikki tämä tehdään koronaviruspamdemian varjolla ja verukkeella.

Kyseessä on erittäin taitavasti tehty silmänkääntötemppu.

Tämän operaation takana ei ole Suomen hallitus, vaan Suomen hallitusta käskytetään ulkoa päin.

Käsky ja määräys on tullut Suomeen EU:n komissiolta, joka on täysin epädemokraattinen elin, jonka yksikään komissaari ei ole valittu millään vaaleilla.

Suomalaisten yksilönvapaus on nyt suuremmassa vaarassa kuin koskaan ja työllisyys ollaan nyt tuhoamassa ja siihen käytetään koti karanteeneja verukkeena.

Britanniassa on jo köyhistä oloista olevia ihmisiä alkanut näkemään nälkää kotonaan. Näin heidät saadaan sitten julkisen ruoka-avun piiriin.

Control oil and you control nations; control food and you control ...

Tämä on nyt se USA:n entisen ulkoministeri Henry Kissingerin märkä päiväuni, että Euroopan ihmiset alkavat vihdoin näkeä nälkää.


Siinä niitä YK Agenda 21:n suunnitelmia löytyy, joiden olisi määrä tulla toteutetuksi ulevaisuudessa.Kotikaranteenit kuuluvat myös tuon YK Agenda 21:n toimenkuvaan.

Tutkiva toimittaja Harry Vox puhui näistä kotikaranteeneista jo vuonna 2014.

Eli silloin näillä ei ole mitään tekemistä minkään koronaviruspandemian kanssa, koska tämä karanteeni kotivankilajärjestelmä on keksitty jo paljon aikaisemmin näiden salaisen maailman hallinnon elitistien toimesta.