http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 22, 2020

YK: Aviomies ja Vaimo ovat tästä lähtien poliittisesti epäkorrekteja sanoja

UN says ‘husband’ & ‘wife’ are now politically incorrect terms – but why is it allowed to serve as thought police?

Nyt kun on käynnissä tämä KORONA feikkipandemia, niin Yhdistyneet Kansakunnat (YK) on jo laittanut hihat heilumaan ja ilmoitti, että tästä eteenpäin aviomies ja vaimo sanat ovat poliittisesti epäkorrekteja.

YK:lla toimii edelleen sellainen globaali hanke kuin YK AGENDA 21, jonka suunnitelmiin kuuluu perheiden tuhoutuminen.

Anu Kantola 2000p

Vuonna 2017 viestinnän professori Anu Kantola mm. iloitsi Helsingin Sanomissa, kuinka ydinperheen murentuminen on iloinen asia.

Tästä näette kuinka nämä Uutta Maailmanjärjestystä ajavat professoritkin eivät malta iloita siitä, kuinka avioliitto instituutio murenee ja ydinperheet hajoaa. Tilalle saatiin sitten joukko onnettomia sinkkuja, jotka haaveilevat parisuhteesta, mutteivat kykene hankkimaan sellaisia, koska mm. feminismi on naisilla murentanut ydinperhemallit, koska feministiliikkeen ideologian mädättäjänä toimi jo 60-luvulta lähtien CIA-rahalla Rockefeller instituutti.

Heidän salainen tavoite oli samalla ajaa kaikki naiset työelämään, koska vielä noihin aikoihin 60-luvulla perheen mies pystyi helposti elättämään palkallaan koko perheen. Mutta tuon tilalle luotiin naisille suunnattu kulutushyödyke kulttuuri, joka lopulta ajoi naiset aina akateemisille aloille kilpailemaan näistä akateemisista jämätyöpaikoista.

Työpaikkojakin on joka vuosi vähemmän, koska pankkijärjestelmä on niin mätä, että siellä syntyy liikaa pääoman katoamista kierrosta ja koska tilalle ei synny samaan tahtiin uutta velkarahaa, niin siksi syntyy tätä jokavuotista niukkuutta, johon syypäitä ovat etunenässä tämä Sveitsiläinen BIS-Pankki, joka on pankkimafia järjestelmän huipulla ja kontrolloi alempia keskuspankkeja kuten Euroopan keskuspankkia ja USA:n fediä (Jenkkien keskuspankki).


Ydinperheen hajoittamishanke on poliittinen

Tämä ydinperheen hajoittamishanke on YK:lla täysin poliittinen ja se hanke on käynnissä sen takia, että hajonneiden perheiden eli yksinhuoltajien lapset päätyvät paljon helpommin kaidalle tielle. Joten näin ollen tulevat sukupolvet tulevat aina olemaan näiden hajonneiden perheiden rikkinäisiä ihmiskohtaloita, joilta usein pojilta puuttuu miehen malli ja tällainen rikkinäinen kehitys johtaa yhteiskunnan jos toisen henkiseen rappioon, joka on osa eliitin salaisten ajatushautomoiden ajamaa talouden nollakasvuhanketta.

Perheinstituutio kun on oikeasti hyvin pyhä asia, joka on toimivana mallina avioliitto instituution kanssa turva lasten tulevaisuudelle. Mutta juuri nämä tekijät pyritään eliminoimaan, jotta nämä vallanhimoiset psykopaatit saisivat tämän haluamansa ja ajamansa fasistisen maailmanjärjestyksen läpi sillä keinoin, joissa ihmisen yksilövapaus saataisiin poljettua näillä sosiaalisilla liikkumisvapauteen kohdistuvilla rajoituksilla sekä perheinstituution hajoitusoperaatioilla hajalle.

Tähän perheinstituution hajoittamishankkeeseen kuuluu myös lapsille peruskouluihin suunnattuun seksuaalikasvatukseen kohdistuva traumatisointi, joka tarkoittaa sitä että vielä muutaman vuoden päästä jo neljäsluokkalaisille lapsille opetetaan koulussa kondomin käyttöä. 

Tällä hetkellä tällainen oppitunti pidetään jo seitsemännellä luokalla ja tällainen kehitys on hyvin vahingollista alaikäisten lasten seksuaalikasvatukselle, koska se rikkoo kaikki perheinstituution pyhät arvot ja saa opetettua lapsille mm. irtosuhteiden maailman ja kun tv:ssä on jo nyt näitä "HANKI LAPSI TUNTEMATTOMAN KANSSA", niin nykyajan lapset oppivat sieltä, että se on normaalia, että hankitaan lapsi tuntemattoman kanssa ilman perhettä.CIA loi vuonna 1950 alun tälle seksuaalimoraalin hajoitukselle, kun se laajensi Mk Ultra projektinsa sivuprojektiksi MONARCH, joka tulee monarkkiperhosesta.

Monarkkiperhosen CIA keksi siitä, koska osalle heidän kiduttamistaan koehenkilöistä näkivät harhana monarkkiperhosta muistuttavan kohteen harhanäkynä ja tästä sai nimensä tuo PROJECT MONARCH.

Se on siis mielenohjelmointimalli, jota on piilotettu nykyiseen viihdeteollisuuteen aika paljon ja se liittyy hyvin paljon naisiin kohdistuvaan seksuaalisuuteen.

Naisiin tämä PROJECT MONARCH "pelinainen" ohjelmointi tarttuu paljon helpommin, kuin vaikkapa miehiin, joissa tällainen käyttäytymismalli toimii myös alter-egoilla, eli sivupersoonilla.

Monarch mielenohjelmointi perustuu samalle asialle kuin seksiriippuvuuden pääsyy, eli huonoon aivojen dopamiini toiminnalle. Aivan samoin kuin vaikkapa peliriippuvainen pelaa vain sen takia, koska myös hänelläkin on aivojensa välittäjäaineet dopamiini keskuksesta siinä tilassa, että uusi dopamiiniannos syntyy vain pelaamalla.

Mutta pelimiehellä ja pelinaisella tämä heidän aivojensa reseptoritoiminta dopamiinin osalta on myös heikossa jamassa ja siksi he tarvitsevat aina uuden yhden yön suhteen, tai Tinder kumppanin, joka heille sitten antaa sen yhden dopamiini annoksen ja pelimies sinkaisee sen jälkeen karkuun ja katoaa sille tielleen.

Ei tämä siis mitään ruutitiedettä ole, mutta se mitä tällä PROJECT MONARCH hankkeella CIA tekee edelleen, niin se rikkoo lukuisia avioliittoja sekä perheitä, kun viihdeteollisuus aina saippuasarjoineen antaa tästä MONARCH ohjelmoinnista oman annoksensa ja tv-mainoksetkin tihkuvat seksiä.

Seksiä on jokapaikassa aina Temptation saarta myöten, mutta tämän kaiken taustalle liittyy koko ajan tämä sama YK:n ajama hanke Agenda 21, jonka tavoitteena on hajoittaa kaikki perheet tässä maailmassa. 

Nyt siis kielletään jo aviomies ja aviovaimo sanan käyttö, kun se ei kuulemma ole enää poliittisesti korrektia.

Sitten ei ole enää poliittisesti korrektia hankkia lapsia.

Sitten aiotaan pakkorokottaa alaikäiset lapset korona-rokotteilla, joka saa heidät hedelmättömiksi. Siksi mm. alaikäisiä poikia aletaan nyt rokottamaan kohdunkaulansyöpää vastaan olevilla HPV-rokotteilla.

Sterilaatio on tämän hankkeen taustalla ja sitten jos nämä globalistit onnistuvat suunnitelmassaan, niin sitten jossain hamassa tulevaisuudessa tämä langattomien verkkojen teknologia on jo saanut tulevien sukupolvien miesten sperman niin heikkolaatuiseksi, etteivät miehet enää tuossa ajassa kykene lisääntymään.

Joten sitten voi Nordea pankki perustaa sen oman spermapankin, jossa he sitten alkavat myymään niitä Nalle Wahlroosin mainostamia lisääntymisoikeuksia huutokauppahintaan ja tarjolla olisi tietenkin vain enää näiden liskomiesten omaa spermaa, koska tuo heidän kuoleva ja uhanalainen liskorotu on jo kuolemassa sukupuuttoon, joten tiedä vaikka siellä olisi itse George Sorosin tai Bill Gatesin spermaa tarjolla näille harvoille ja valituille ? 

Eihän siinä liskorodussa itsessään mitään vikaa vielä ole, koska monia Dracoja on jo siirtynyt valon puolelle. Mutta tämä muu liskojen osasto mellastaa ja pompottaa koko planeettaa tällä hetkellä mielin määrin ja koska kyse on vielä maailman varakkaimmista psykopaateista, niin heiltä puuttuu terveen moraalin lisäksi kaikki empatiakyky. 

Joten olette varmaan nyt huomanneet miten osa näistä globalisteista on jo alkanut raottamaan sitä psykopaatin naamariaan, koska he ovat niin riemastuneet tästä koronakaranteenin sallimasta UUSI MAAILMANJÄRJESTYS fasismista ja totalitarismista, jonka avaimet heille on jo annettu käyttöön avaimet käteen periaatteella.

Tässä pelissä on vain kyse näiden psykopaattien ja pimeyden henkivaltojen sekä valon voimien välisestä väännöstä, jossa tämä langenneet henkiolento Luciferin porukka ei suostu luovuttamaan tätä taistelua vieläkään, vaikka heillä on kaikilta se luojan puolen kortti hyllyllä.

Heillä ei ole siis minkäänlaista kosketusta luojaan ja juuri tämän vuoksi sillä Saatanalla joukkoineen ei yleensä ole lahjomilleen asiakkailleen mitään muuta tarjota kuin ilmaisia maksullisia huoria, huumeita, alkoholia tai tukuittain rahaa ja tähän jälkimmäiseen yleensä ne kaikki julkisuudenkipeät lankeaa, koska he haluavat sen mammonan lisäksi tulla vielä kuuluisiksi.

Mutta Lucifer oli aikanaan lahjakas, mutta kun hänet eristettiin sinne pimeyden henkivaltojen puolelle ja häneltä vietiin lupa toimia luojana, niin tällainen entiteetti ei voi enää luoda mitään, joten sekin Planeetta Prinssin arvonimi meni hänen lankeamisensa jälkeen sieltä henkivaltojen vessasta alas.

Että kaikki nämä Luciferin palvojat eivät välttämättä käsitä sitä, että miten henkivalloissa näiden korkea-arvoisten henkiolentojen vastuu on suunnaton. Että jos vaikka tämä eräs toinenkin henkiolento nimeltä Jahve loi aikanaan sen Juutalaisen rodun, niin siinä vaiheessa kun heidän heimot alkoivat valloittaa maaplaneettaa ja orjuuttaa muita, niin Jahveltakin lähti lopulta se luojan puolen kortti kuivumaan ja hän on edelleen Luciferin kanssa samoissa alakerran pimeyden henkivaltojen kuorossa.

Asia kun on niin, ettei tällaise luojaa edustavat korkea-arvoiset henkiolennot saa enää alentua ihmismäisiin perisynteihin kuten kateuteen tai ylpeyteen ja Lucifer mm. alkoi kahdehtia itseään korkea-arvoisempien toimijoiden kuten näiden eräiden arkkienkeleiden valtuuksia.

Sitten Lucifer alkoi kokemaan suurta ylpeyttä omasta toimivallastaan, jonka seurauksena häneltä vietiin oikeus toimia luojana ja hänet pudotettiin pimeyden henkivaltoihin, jonka jälkeen hän sitten julisti kapinansa ja sai puolelleen kääntymään muutamia Serafien enkeliolentoja, joille hän mm. valehteli ettei kuulemma mitään korkeampaa jumala entiteettiä nimeltä Universaali Isä olisi olemassakaan ja tämä olisikin vain pelkkä taru.

Universaalilla isällä tarkoitetaan jumalentiteetin korkeinta tasoa, joka on aivan sama asia kuin mitä kristinuskossa puhutaan isästä.

Kun juuri tällä hetkellä nämä YK:n asettamat tavoitteet tuhota ydinperhe sekä avioliittoinstituutio... Niin nämä eivät ole luojasta kotoisin, vaikka ovat silti osa tätä suurta suunnitelmaa. 

Koska Luciferin kirouskin syntyi aikanaan aivan tarkoituksella ja sillä oli aivan oma tarkoituksensa, jotta tämän planeetan kokeilumuotoinen kehityskulku saisi riittäviä ja tiettyjä haasteita tämän kaiken muun henkisillä poluilla, joissa nämä lukuisat tänne valitut sielut ovat täällä opettelemassa tuota niin haastavaa asiaa kuin rakkaus.

Kun ihmiselle on aivopesty mm. viihdeteollisuudessa edelleen sellaista väärää oppia, että kaikki rakkaus olisi ehdollistettua, mutta näin ei kuitenkaan ole.

Koska sinun puhtain minäsi on puhdas rakkaus ja sinä olet rakkaus.

Eläimet mm. ovat koko ajan usein tuossa ehdottomassa rakkauden tilassa.

Mutta vain sinun egosi asettaa rakkaudelle ehdot ja varsinkin lapsi joka kasvatetaan tuolla fasistisen julmalla tavalla mm. tällä välttävällä kiintymysmallilla, niin heidän on hyvin haastava sitten aikuisena haavoitettuna sieluna alkaa opettelemaan tätä pyytteetöntä rakkautta näissä kohtaamissaan ihmisuhteissa.

Nämä YK:n globalistit taas eivät kestä mitään rakkautta, koska siinä organisaatiossa toimii tuhansia pedofiileja.

Se on lapsiinsekaantuja järjestö kuten Vatikaanikin ja ilmankos heillä on mielessään vain yksi asia... 

Lapset

Eli lapset ovat vaarassa, koska perheinstituutio on myös vaarassa, koska nämä sairaat pedofiilit YK:ssa yrittävät tehdä kaikkensa, jotta tämä YK AGENDA 21 hanke etenisi sen maaliinsa ja lopulta täällä olisi enää se lopullisen tavoitteen mukainen 500 miljoonaa ihmistä jäljellä, joka olisi näiden pankki globalistien tavoitteelinen määrä niitä ihmisiä, joita heidän olisi jo helpompi hallita.

Joten puolustakaamme näitä perheinstituution sekä miehen ja naisen välisen liiton pyhiä arvoja. Sillä yksikin kestävä perhe on suuri erävoitto tässä maailmanlaajuisessa taistelussa näitä kylmiä globalisteja vastaan, jotka toimivat ihmisyyttä vastaan. Kuitenkin paras ase heitä vastaan ei ole viha, vaan rakkaus... Koska rakkaus on sellainen voima, joka neutralisoi näiden psykopaattien energian ja tekee siitä toimimattoman.

Sillä jos saamme kanavoitua tätä valoa vaikka tähän Bill Gatesin pakkorokotuskampanjaan, niin silloin sekin kuivuu kasaan, koska tuossa valoisassa energiassa ei enää mikään pelottelu pakkorokotteilla tuota globalisteille haluttua tulosta.

Rakkauden voimalla kun kuolee tuo Illuminaatien valtakontrolli nimeltä pelko, jonka voimalla nyt korona-karanteeneissa koteihinsa pelotellut ihmiset ovat antaneet tiedostamattaan pelollaan vallan näille psykopaateille.

Mutta onneksi kaikki eivät vielä ole alistuneet näiden psykopaattien sairaaseen tahtoon... Joka on tuo heidän haluamansa Uusi "fasistinen" Maailmanjärjestys, jonka he haluavat saada ajettua läpi keinolla millä hyvänsä ja se on heille ollut jo vuosikymmenten ja vuosisatojen sairas pakkomielle.Lähde: RT