http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 02, 2020

Bill Gates on tunnekylmä psykopaatti
Microsoftin ex pääjohtaja Bill Gates oli jokin aika sitten tv:ssä puhumassa tästä käynnissä olevasta talouslamasta ja kun hän puhui tuossa tästä maailmanlaajuisesta tilanteesta, joak tuhoaa useiden miljoonien ihmisten elämät, niin Gates ei psykopaattina voinut enää pidätellä hymyään ja riemuaan.

Juuri tuolla tavalla toimii tunnekylmän psykopaatin mieli, koska heillä on miltei aina ollut erittäin vaikea lapsuus ja todennäköisesti Bill Gates on vielä joutunut kokemaan Illuminaateille ominaisen pedofiilisen tai insestisen lapsuuden, jossa viimeistään rikotaan lapsen kuin lapsen mieli ja se särkyy palasiksi.

Näissä hyvin varakkaissa ja vaikutusvaltaisissa eliittisuvuissa on ollut aina tapana, että heidän sukujensa lapset viedään näiden satanististen seksirituaalien keskelle, jolloin näiden kyseisten sukujen lasten mieli viimein särjetään, jotta heistäkin tulisi yhtä tunnekylmiä psykopaatteja, kuin sukujensa aikuisista edustajistaan.

Bill Gatesin isä on lakimies William H. Gates ja istui aikanaan samoissa pöydissä Rockefeller liikemiessuvun edustajien kanssa.

Empatia on sellainen asia, jota nämä tunnekylmät globalistit eivät voi tuntea, koska tämä heidän ajamansa fasistinen ja umpi totalitaristinen Uusi Maailmanjärjestys ei voi tuntea empatiaa, koska sillä he pyrkivät viemään ihmisiltä kaikki yksilönvapaudet pois ja pakottaa heidät lopulta tämän keinoälyn orjiksi, joka on Bill Gatesin säätiöiden ajama suunnitelma, joka tuntee nimen ID2020 ohjelmana, jonka tarkoituksena on luoda tämän maailman kaikille ihmisille digitaalinen identiteetti.

Kun tässä Gatesin kohta koko maailmalle tarjoamassa RNA-rokotteessa koronavirusta vastaan on sisällä nanokokoinen mikrosiru.