http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 11, 2020

Nyt se tapahtui: Poliisi tunkeutui ihmisten koteihin ilman syytä ja vaati lähtemään sairaalaanTeksti: Teemu Vehkala

Tiesin jo alusta asti, ettei tässä korona hommassa kyse ollut mistään vaarallisesta taudista tai viruksesta, vaan kyse on alusta lähtien ollut Uuden maailmanjärjestyksen sisäänajosta.

Yhdysvalloissa eräs tiettävästi venäjän-kanadalainen, tai jostain Venäjän naapurimaasta kotoisin oleva mieshenkilö kuvasi tämän videon muutama päivä sitten ja laittoi sen Youtubeen.

Siinä näkyy kuinka Kanadan poliisit tunkeutuivat ilman mitään asianmukaista lupaa tämän ulkomaalaisen Kanadassa asuvan pariskunnan kotiin ja vaativat tätä miestä lähtemään sairaalaan.

Kun mies kieltäytyy vedoten yksilönvapauteensa, niin lopulta poliisit laitavat miehen rautoihin ja kidnappaavat väkisin hänen kotoaan.

Näin se koronajäljitys toimii ja tämä pelleily alkaa Suomessa 1. kesäkuuta 2020.

Joten jos haluatte suojautua tältä mielivallalta, niin siirtykää käyttämään vaikka jotain vanhoja Nokian kännyköitä, joissa ei ole älypuhelin toimintoja.

Lisäksi kannattaa hankkia jokin sellainen videokamera tai kännykkä, jonka saa sopivasti sellaiseen paikkaan, että sillä saa kuvattua nämä mahdolliset GESTAPO joukot, jotka mahdollisesti tunkeutuvat koteihinne ja vaativat ilman mitään asiallista syytä perheenjäseniänne tai puolisojanne lähtemään sairaalaan.

Niitä videoita voidaan sitten mahdollisesti jatkossa käyttää oikeudenkäynneissä, koska ne toimivat siellä suorina todisteina.

Suomen liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan johdolla tätä koronasovellusta alettiin ajamaan läpi jo kuukausia sitten. 

Tuossa viime huhtikuussa Tekniikka ja Talous lehden nettisivulla julkaistussa jutussa mainittiin, että tämä liittyisi ns. hybridistrategian käyttöönottoon.

Kun testausmäärät lisääntyvät, tarvitaan lisää koronaviruksen ...

THL tai Suomen Valtioneuvoston johto eivät uskalla vaan kertoa, että se haluaisi kaikki Suomen dissidentit nyt lukkojen taakse ja hommattua kaikille näille väärinajattelijoille valheelliset koronatartunnat, jotta heidät kaikki saataisiin lukkojen taakse pois tekemästä pahaa, eli kirjoittelemasta nettiin jne. 
Britanniassakin nämä NWO-poliisit ovat aktivoituneet viime aikoina. 

Että tämäkö on se meidän tulevaisuus, että nämä poliisit tulevat kiusaamaan ihmisiä siitä, että he ovat käyneet ulkona olemassa yhteydessä muihin tuttuihinsa ? 

Näettekö mikä tässä on tavoite ? 

Hajoittaa ihmisten sosiaalinen elämä ja vuorovaikutus, aivan kuin nyt torstaina jatkuvat peruskoulut, joissa on enää sen jälkeen vain 2 välituntia ja koululuokat hajoitetaan, jotta oppilaiden kaveripiirit saadaan sillä keinoilla hajalle.

Meidän ei tule hyväksyä tällaista fasismia ja totalitarismia... Siksi tätä mielipuolista hanketta vastaan on pystyttävä toimimaan oikein ja lähes ainoa toimiva vastarinta tässä asiassa on tietoinen vallankumous.

Eli älä lukittaudu kotiisi, vaan elä kuten ennenkin ja varsinkin jos olet työtön, niin silloin sinun elämääsi ei juuri kukaan pääse valvomaan, ellet sitten kanna kohta tuota koronasovellusta älypuhelimessasi.

Joten ymmärrä kuinka lähellä ovat jo ne ajat, jolloin nämä viimeisetkin perusoikeutemme voidaan vielä ottaa meiltä kaikilta pois, koska joukossa tyhmyys tiivistyi ja pelko vei pois kaiken lopunkin järjen.

Ainoa virus joka tässä uhkaa nyt koko maailmaa on tämä ihmisten vapaudenmenetyksen virus, joka leviää pelon myötä.

Mutta on tässä vielä toivoa sen verran, koska Euroopan union on nyt hajomassa.

Suomen valtion päättäjien täytyisi nyt älytä se, että emme lähde enää Saksan matkaan seuraavaan hankkeeseen... Liittovaltioon, joka olisi samanlainen Euroon yhden yksityisomisteisen keskuspankin johtama kusetus, jonka tavoite olisi jälleen velkaannuttaa muut Euromaat.


Lähteet: Tekniikka ja Talous