http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 12, 2020

Uusi Normaali - Älä alistu Uuden maailmanjärjestyksen fasismille


Teksti: Teemu Vehkala

Käynnissä on jo Uuden maailmanjärjestyksen - Uusi Normaali, eli tämän maailmanjärjestyksen fasistinen toimintavaihe, jossa ihmiset on peloteltu koteihinsa.

Kyse ei edelleenkään ole minkään flunssavirukselta suojautumisesta, vaan kyse on puhtaimmasta fasismista ja totaalitaristisesta järjestelmästä ajaa ihmisien yksilönvapaus pois nyt keinolla millä hyvänsä.

TV station's interview with David Icke 'posed threat to public ...
David Icken Youtubesta poistettu haastattelu löytyy nyt Facebookista... Tai ainakin vielä toistaiseksi tämän linkin takaa. 

Icke kertoi hyvin osuvasti, että jos tämä COVID-19/koronavirus olisi oikea biologinen ase, niin silloin se alkaisi jo harventamaan liikaa ihmisiä ja samalla globalisteilta poistuisi kontrolli sen mukana, joten eivät he niin tyhmiä ole, että vapauttaisivat tällaisen vaarallisen viruksen leviämään.

Mutta sen takia he laativat koronaviruksesta tilastoväärennyksillä feikkiviruksen ja jokainen luonnollinenkin kuolema luokitellaan nyt sairaaloissa koronaviruskuolemiksi, koska lääkäreille maksetaan jopa amerikassa per kuollut potilas n. 8000 dollaria siitä, että lääkärit väärentävät kuolinsyyt koronaviruksen aiheuttamiksi.

Joten miten joku vaikka linja-auton alle jäänyt ihminen kuoli sitten vaikka koronavirukseen ? 

Tästä myös Elon Musk mainitsi äsken, kun oli vieraana eräässä jenkkiläisessä radio-ohjelmassa.