http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2020

Vaikka pandemia häipyy, niin turvavälihumppa säilyy


Hurstin leipäjonokin oli saanut Orwell merkit maahan Helsinginkadulla. 
(Kuva: Arhi Kuittinen (c) 2020.

Teksti: Teemu Vehkala

Uskoppa tai älä niin sitten kun tämä psykologiseen terroriin pohjautunut feikkipandemia (koronavirus / covid-19) on ohi, niin sen jälkeen tämä turvavälihumppa jatkuu edelleen.

Mutta koska valtavirrassa kulkevat ihmiset ovat edelleen siinä valveunessa, niin heillä ei riitä juuri valvelunessa kulkevan mielensä energiaa edes senkään vertaa, että kykenisivät kyseenalaistamaan, että miksi kohta sitten jossain Malmin uimahallinkin saunassa saa olla vain sisällä maksimissaan ne jotkut 2-3 ihmistä kerrallaan.

Tuollaisessa ei ole enää minkään pandemian tai kausiflunssankaan kanssa mitään tekemistä, vaan kyse on silloin uuden normaalin, eli uuden maailmanjärjestyksen fasismista, johon meidän kaikkien nyt pitäisi sitten alistua.

Tämä on aivan mielipuolinen hanke koko maailman ihmisten alistamiseksi, joka on käynnissä vain siksi, että koska tämä maailman rikkaimpien pankkisukujen eliitti pyörittää tuota valheelliselle velalle perustuvaa rahamonopoliaan, joka perustuu siihen, että uutta rahaa syntyy vain velasta, niin luonnollisesti tällainen tuhkapitalistinen himmeli tekee sen suuren kuilun, jonne tippuu yhä enemmän ihmisiä köyhyyteen.Tätä kuilua voimme kutsua yhä useammalla eri nimellä, mutta parhain nimitys sille olisi jo näinä aikoina vaikkapa KELA:n sosiaaliturvakuoppa.

Pay with Euro in the Czech Republic | welcometoprague.cz

Tämä rahajärjestelmä perustuu pyramidihuijaukselle, koska raha luodaan vain velasta ja kun nämä suurimpien rahakasojen päällä istujat ovat näitä maailman rikkaimpia sukuja, jotka laittavat vielä sen jo ryöstetyn pääoman sinne veroparatiiseihin, jossa kiertävät raha ei ole enää tässä meidän rahajärjestelmässämme kierrossa, niin tämä saa koko maailman rahajärjestelmään todella suuren niukkuuden tilan aikaiseksi, joka on myöskin tarkoitus, koska kapitalismi perustuu tuolle niukkuudelle, jonka aiheuttavat pankit.

Wage Slavery - The Illusion of Freedom (and how to end it) - YouTube

Kaikki tämä palkkaorjuus perustuu sille yhdelle arvokkaimmalle hyödykkeelle jota tässä koko maailmassa löytyy ja se on veronmaksaja itse ihmisenä, joka on kauppatavaraa näille sieluttomille kapitalisteille.

Kun vielä satojavuosia sitten orjan ostamiseen kuului myös vastuu, että orjilla riitti katto pään päälle sekä orjien ruokailu piti myös turvata.

Mutta nykyään Helsingin kaupungin työntekijöidenkin ilmainen päivittäinen ruokailukin poistettiin muutama vuosi sitten, kun siihen ei kuulemma enää ollut varaa.

Nykyään palkkaorja joutuu itse hankkimaan asunnon ja on itse vastuussa oman itsensä sekä perheensä taloudellisesta hyvinvoinnista.

Ajatus tai kaksi päivistä näistä: Elämän hidastaminen tai ...

Jos kuitenkin tämä järjestelmä perustuu fasismin ja totalitarismin ympärille, niin silloin siinä ei ole enää kyse mistään hyvinvoinnista, vaan pahoinvoinnista, koska yhä useampi tässä oravanpyörässä juoksija voi pahoin niin henkisesti kuin myös fyysisestikin.

Muutoksen tuulia – CougarWoman | Lily

Tämä hyvin toimeentulevan kapitalistin päivittäinen todellisuus voi perustua tuolle valveunelle, jossa hän luulee olevansa vapaa. 

The Biggest 'Matrix' Question of All: Red Pill or Blue Pill? | WIRED

Mutta siinä vaiheessa kun kuka tahansa tuollaisessa maailmassa elävä ihmisyksilö herättää tuon valveunessa nukkuvan mielensä ja tekee siitä tietoisella mielellä heränneen mielen, niin siinä vaiheessa maailmankuva muuttuu ja tällainen ihminen ns. red pillaa itsensä, jolla ikään kuin tarkoitetaan Matrix elokuvassa oleviin pillereihin, joita olivat punainen ja sininen. 

Siinä sininen pilleri edusti tätä samaa simulaatiota, jota hänen elämänsä oli ennenkin ja hän unohtaa mitä juuri sai selville. Mutta punainen pilleri taas avaa hänessä tuon kuplan, jonka sisältä hän herääkin todellisuuteen ja näkeekin asioiden todellisen luonteen.

Tämä pillerihän on Matrix elokuvassakin pelkkä symbolinen juttu, mutta oikeassa elämässä ei enää mitään pillereitä tarvita siihen, että jos tämän nukkuvan valeminän saa herätettyä tietoiseen mieleen. Mutta toki esim. ruokavaliolla on suuri apu tällaisessa jos esim. vaihtaa vesijohtoveden nauttimisen lähdeveteen jne. Sekä minimoi prosessoidut ruoat ja siirtyy puhtaampaan ruokavalioon.