http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 18, 2020

Yhdysvaltain puolustus- ja terveysministeriö tehnyt 138 miljoonan dollarin sopimuksen RFID-mikrosirulla varustetusta koronavirusrokotteestaTeksti: Teemu Vehkala

Yhdysvaltain puolustus- ja terveysministeriö (Department of Defence, U.S. Department of Health and Human Services) on tehnyt 138 miljoonan dollarin sopimuksen RFID-mikrosirun sisältävästä koronavirusrokotteesta.

Diilin takana on lafga nimeltä ApiJect Systems America, joka on rokotevalmistaja.


Kyseisen ApiJect Systemsin johdossa toimii monia henkilöitä.

Sitä ei kuitenkaan nämä valemedian julkaisut suostu edelleenkään kertomaan, että tässä USA:n puolustusministeriön ja ApiJect Systemsin välisessä diilissä on kyse mikrosirulla varustetusta rokotteesta.Tämä RFID-mikrosiru kerrotaan ihan kyseisen yhtiön mainosvideossa, joka löytyy Youtubesta.Että enää tämä RFID-mikrosiru homma ei ole enää mitään salaliittoteoriaa, vaan se kerrotaan tuossa ApiJect rokotevalmistajan mainosvideossa suoraan.

Mutta vaikka tämä kyseinen rokote on tehnyt diilin USA:n puolustus- ja terveysministeriön kanssa, niin ei se sitä tarkoita, etteivätkö EU-maat jäisi ilman RFID-mikrosirutettua rokotetta. Sillä myös sirulla varustettu RNA-rokote tulee myös Suomeen ja Suomen terveysministeriö aikoo kustantaa sen jokaiselle Suomalaiselle.

100 MILLION FROM THE BILL AND MELINDA GATES FOUNDATION TO SUPPORT ...ApiJect Systemsin rahoittajia on olleet yllätys yllätys Bill ja Melinda Gates Foundation.

Sieltä se löytyy samaan yhtiöön liittyvästä dokumentista (https://www.dcvmn.org/IMG/pdf/2019_rommelag_vaccine_packaging_cpad_apiject_-blue_bklt_158-min_sm.pdf).


Lähteet: https://www.air1.com/news/health/rfid-chip-tech-could-be-used-dept-of-defense-hhs-award-contract-for-100-m-prefilled-syringes-for-future-covid-19-vaccine-12564