http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 08, 2020

Älykännykkä STASI-sovellus alkaa jahtaamaan ihmisiä kesäkuusta lähtien

Näin korona-applikaatio toimii

Teksti: Teemu Vehkala

1. kesäkuuta 2020 alkaen käynnistyy Suomessa ennennäkemätön ihmiskoe, joka liittyy tähän kännykkäsovellukseen, jolla kuulemma aletaan seuraamaan koronavirustartuntaketjuja.

Suomen hallitus haluaa siis ihmisten lataavan kännyköihinsä sovelluksen, joka seuraa keiden lähellä he viettävät aikaansa.

Uusi työministeri Harakka hämmensi vuonna 2016 ...

Vielä muutama kuukausi sitten tällainen STASI-jahtaus olisi ollut mahdoton, mutta kiitos poikkeustilan, niin nyt tällainen ihmisjahti on mahdollista, kun tämä viestintäministeri Timo Harakan siunaama hanke laitettiin etenemään.

Mutta tätä kyseistä älypuhelinsovellusta käytetään nyt keppinä ja porkkanana, jolla ihmiset sitten kuulemma voivat vihdoin palata kouluihin ja työpaikoilleen.

Että mikseivät ehdota seuraavaksi vaikka korona-jalkapantaa?

Kun tämä sovellus kohta löytyy Googlen kaupasta vapaasti ladattuna, niin käyttäjä luovuttaa samalla puhelinnumeronsa näiden kylmien psykopaattien, eli mm. terveysviranomaisten käyttöön.

Sen jälkeen heidän tietonsa tallennetaan viranomaisten palvelimelle ja käyttäjän puhelimeen lähetetään sen jälkeen väliaikainen tunnistenumero. 

Tällä käyttäjä myös luovuttaa yksityisyyden suojansa pois viranomaisille.

Kun tai jos koronasovelluksen käyttäjä saa COVID-19 tartunnasta kertovan testituloksen pyydetään häneltä lupa ladata puhelimeensa tallennetut kohtaamistiedot.

Joten nyt on korkea-aika vielä luopua älykännykästä tai suojella omaa yksityisyydensuojaa sillä, ettei enää kulje älykännykän kanssa, koska tätä operaatiota yritetään aivan varmasti käyttää Suomen toisinajattelijoiden hiljentämiseen.

COVID-19: Sleep & Respiratory Care Solutions | Philips Healthcare

Suurin vaara tässä koronavirusepidemiassa on se, että kyseinen virus on muuten melko harmiton, mutta silloin kun se leviää keuhkoihin, niin sairaaloissa nämä hengityslaitteet ovat tämän COVID-19 operaation suurin riski, joilla ihmisiä voidaan tappaa sinne sairaaloihin ja syyttää kuolinsyyksi koronaviruksen aiheuttamat komplikaatiot.Tämänhän dr. Judy Mikovits paljasti äskettäin ja tämä video poistetaan koko ajan Youtubesta, koska siinä paljastettiin koko koronavirusepidemian salattu agenda saada tapettua lukuisia ihmisiä sairaaaloiden hengityskoneilla.

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakkaan voi olla yhteydessä hänen sähköpostiosoitteen kautta, joka on timo.harakka@parliament.fi

Puhelin: 09 432 3031

Hän on vastuussa liikenne- ja viestintäministerinä tästä koronavirus STASI-sovelluksesta, jolla rikotaan Suomen yksityisyyden suojaa todella röyhkeällä tavalla.

Tässä STASI-sovelluksen käyttöönotossa on myös mukana SITRA.

SITRA:n virkamiehet saat kiinni numerosta 
029 4618991

Sitrallakin on aina olevinaan olemassa selitys kaikkeen, mutta kyseisessä organisaatiossa ei kuitenkaan olla tehty vielä päivääkään niitä oikeita töitä.

Sen takia tällaiset Sitran kaltaiset organisaatiot vain tilaavat suurilla veronmaksajien rahoilla jotain tutkimuksia, jotka he sitten itse julkistavat myöhemmin.

Tämän verran psykopaateilta löytyy yleensä lahjoja, että he osaavat vain ilakoida muiden tekemällä työllä ja ottaa siitä vielä itselleen kaiken kunnian.

Senhän takia tämä langennut henkiolento Luciferkin on jokaiselle lahjakkaalle ihmiselle hyvin kateellinen, koska näillä lahjakkailla ihmisillä on vielä se luojan voimat ja luovuus käytettävissään. Kun Luciferilta lähti luojan voimien kulkuluvat pois, kun hänen korttinsa laitettiin hyllylle silloin yli 13 000 vuotta sitten ja on edelleen kuivumassa. 

Asia kun on niin, että jos olet korkeassa asemassa oleva henkiolento, niin niissä kuvioissa on niin suuri ja suunnaton vastuu, että jos lankeaa edes ylpeyteen, niin siitä koituu niin suuri pudotus alemmille tasoille, että sinulta poistetaan silloin luojan virtapiirit ja näin Luciferille kävi silloin yli 13 000 vuotta sitten, jonka seurauksena hän julisti kapinansa ja sai vielä lukuisia serafeja (silloiset enkeliolennot) puolelleen.

Lucifer samalla valehteli heille ettei ikään kuin tätä Universaalista Isä Jumalaa olisi olemassa.

Urantiasta nämä jutut voi lukea, jos ketään kiinnostaa, joka on tuo yli 2000 sivuinen teos.

Esitys - kokeilukulttuuri 2018-05-29

Olisi suorastaan suuri siunaus, jos Sitrassa näiltä heikkolahjaisilta virkamiespsykopaateilta vietäisiin kyseisen talon kulkukortit pois ja he joutuisivat vielä hakemaan niihin oikeisiin töihin vaikka TE-keskuksen työttömyyskortistosta.

Timo Harakallakin on jo aiemmin potkuista kokemusta. Hän särki mm. nuorena Helsingin teatterikorkeakoulun kalusteita, kun lensi koulustaan pihalle.

Ex-vihreä sai myös vuonna 1994 potkut Planeetan paikallislehdeksi kutsutusta Vihreän Langan päätoimittajuudesta.

Harakalla ei ole nykyisenä liikenne- ja viestintäministerinä minkäänlaista moraalia, koska hän ei uskalla kyseenalaistaa tuon koronavirus älypuhelin STASI-sovelluksen moraalista ja eettistä puolta.


Lähteet: YLE

Suomen Kuvalehti