http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2020

Muutos alkaa perjantaina 08.05.2020Aktivisti Marko Sihvonen ilmoitti, että hän lähtee kokoontumaan Helsingin eduskuntatalon eteen nyt perjantaina 08.05.2020 ja sanoi, että jos kukaan tietää mistä tässä on kysymys, niin tervetuloa joukkoon.

Nyt todellakin erotellaan ne ns. jyvät akanoista.

Sillä kaikki tämä koronaan liittyvä fasismi ja sen mielivaltaiset säädökset ovat vain sinun mielikuvituksessasi, että jos sinä alistut niiden vallanpitäjien fasismille, jotka ovat vielä enimmäkseen psykopaatteja, niin silloin sinä annat mielikuvituksellasi luvan alistaa sinua.

Kaikki tämä muutos minkä voit tehdä asian eteen on, että ymmärrät että sinun mielesi on vain sinun käytössäsi ja jos herätät tuon nukkuvan mielesi, niin sinusta tulee lopulta tietoinen ihmisolento.

Joten nyt on aika herätä ja toimia sekä ottaa vastuu tulevaisuudestamme omiin käsiimme.

Sillä Suomen hallitusta painostaa tälläkin hetkellä mm. Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA sekä Maailman terveysjärjestö WHO.

Nämä rikolliset tahot paimentavat Suomen hallintoa mm. maskipakolla ja kaikella muulla mielivaltaisella toiminnalla. He kieltävät kohta varmaan jo hengittämisenkin, kuten Marko Sihvonen tuossa videollaan totesi.

Joten nyt perjantaina 08.05.2020 muutos luodaan ja vanhan intiaaniviiauden mukaan siihen ei tarvita kuin vain 7 henkilöä, jolloin se muutos tapahtuu. 

7 on myös mestariluku.

Että eiköhän tuo 7 ihmistä saada siellä eduskuntatalon edustalla aikaiseksi, kuten 2010 helmikuussa se ylittyi silloinkin.

Myös silloin 2010 helmikuussa Marko Sihvosen yhden miehen mielenosoitus laajeni suuremmaksi ja sekin oli virtuaalinen mielenosoitus sen osalta, että niitä sen nettistriimejä, jotka silloin lähetettiin Bambuser.com nettilivepalvelussa seurasi enimmillään useita tuhansia ihmisiä kerralla.

Myös tällä kerralla tilaisuudesta on luvassa nettistriimejä ja myös ne, joilta striimauskalustoa löytyy, niin suosittelen olemaan yhteydessä Marko Sihvoseen. Sillä koko Suomi tarvitsee nyt myös teidän apuanne ja vain rikollinen voi vastustaa tätä vaadittua Suomen perustuslakituomioistuinta.