http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 23, 2020

Italiassa mieltään osoittanut mies päätyi mielisairaalaan injektio huumauksen jälkeenSisiliassa koettiin kummia, kun muutama päivä sitten sisilialainen nuorimies osoitti mieltään Canicattissa ja valisti ihmisiä kuinka tämä koronavirus on suuri huijaus.

Miehellä oli megafoni, jolla hän huuteli autostaan, kunnes hänet vedettiin autosta ulos poliisien toimesta ja paikalle tuli useita valkotakkeja (terveysdenhoito henkilökuntaa). Joista yksi tökkäsi häneen jonkun injektion, jonka seurauksena mieheltä meni taju pois.

Tästä hänet sitten toimitettiin läheiseen Canicattin mielisairaalaan psykiatriselle osastolle.

Hoitoon joutuneen miehen nimi on Dario Musso.

Mutta nyt mies kuitenkin vapautettiin veljensä luo ja tapauksesta on   käynnistymässä oikeusjuttu italian hallitusta vastaan, koska viranomaisten toimet Mussoa kohtaan eivät täyttäneet hänen perusoikeuksiaan.

Tästäkään tapauksesta jos ei olisi noiden lähellä olleiden naisten kuvaamaa videota, niin tälläkin Mussolla voisi nyt aivan hyvin olla hullun leima otsassa ja jonkin vaikkapa paranoidisen psykoosin diagnoosit, jonka seurauksena miestä voitaisiin jo pelkästään sen paperin perusteella pitää täysin seinähulluna. Mutta psykiatriassa on vaan sellainen puoli, että on olemassa pakkohoitolaki, jonka perusteella vasta sen jälkeen jos henkilön katsotaan olevan vaaraksi joko itselleen tai muille... Niin vasta sen jälkeen tuo pakkohoitolaki täyttyy lainopillisesti.

Kun tämä Musso ei tuon megafoninsa kanssa ollut sisiliassa kenellekään vaaraksi. Ei itselleen eikä muille. 

Toki hänen huutelustaan kyllä varmasti aiheutui vaaraa tälle koronahuijauksen takana olevalle eliitille, joka on tässä jo paljastumassa maailmalla.

Faucille kaavaillaan jo potkuja suurella adressilla ja Bill Gatesille vaadittii jo äskettäin mielenosoituksessa kansainvälistä pidätysmääräystä. 

Lähde: https://www.nextquotidiano.it/dario-musso-tso-a-ravanusa/