http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 02, 2017

Podestan veljekset kidnappasivat Madeleine McCannin ?


Portugalissa vuonna 2007 kadonnut 3 vuotias pikkutyttö Madeleine McCann (kuvassa) on edelleen niitä mysteereitä, joita ei olla vieläkään selvitetty. Mutta tämä kuva jonka Scotland Yard julkaisi katoamisen aikoihin, jossa on kuvaus näistä kahdesta epäillystä kidnappaajasta. Niin internetissä tämä kaksikko tunnistettiin jo muutama kuukausi sitten ja toinen heistä on hyvinkin julkisuudesta tuttu henkilö.


Hillary Clintonin presidentinvaalien kampanjan päällikkö ja Clintonien lähipiirissä toimiva John Podesta on toinen näistä miehistä joiden ulkonäkö osuu napakymppiin kidnappaajien kanssa ja hänen poliittisena lobbarina työskentelevä veljensä Tony Podesta osuu myös täysin nappiin. Häneltä löytyy vielä sama arpi päästä, joka on tuossa Scotland Yardin kuvauksessa.

FBI:n tietojen mukaan miehet olivat juuri tuona Madeleine McCannin katoamispäivänä 3. maaliskuuta 2007 Portugalissa sijaitsevassa paikassa nimeltä Praia da Luz.

Kun tämä Englantilainen 3 vuotias pikkutyttö Madeleine McCann katosi juuri samassa Praia da Luzissa.


Sir Clement Freud (1924-2009) (kuvassa) oli brittiläinen libertaari-poliitikko ja vaikutusvaltainen pedofiili, joka omisti Praia de Luzissa huvilan, jonne hän oli jo aiemmin useita kertoja siepannut 10-14 vuotiaita tyttöjä ja raiskannut heitä useita kertoja.


Mutta kuten aina ennenkin, niin näiden lapsiraiskaajien tausta tulee julki vasta sen jälkeen, kun he ovat poistuneet näistä komennuskunnista. Jotteivat he enää voisi siinä vaiheessa käräyttää muita sarja-raiskaajia ja eliitin pedofiilejä.


Erityisesti juuri Clintonin presidentinvaalien alla John Podestan sähköpostit vuotivat Wikileaksin kautta julkisuuteen. 

Mutta näissä Podestan sähköposteissa on jotain hämärää juuri tuona ajankohtana, jolloin Madeleine McCann katosi. Sillä Podesta näyttäisi poistaneen kaikki silloin lähetetyt sähköpostit, jottei niistä jäisi mitään jälkiä.


Itseasiassa tarkkasilmäisimmät bongasivat joitakin aikoja sitten tämän kuvan, jossa John Podesta pelaa korttia jonkun seurueen kanssa. Jonka kuvassa taustalla näkyy aila lailla Madeleine McCannin näköinen tylsistyneen ja masentuneen oloinen teinityttö, jolla on samanlaiset kasvonpiirteet.

Mikäli tämä tyttö on Madeleine, niin silloin hän on mitä todennäköisimmin päätynyt Washington DC:n eliitin lapsiseksi-orjaksi.

Heidät valitaan tehtäviinsä jo hyvin nuorena ja jollei vanhemmat heitä myy suoraan valtiolle, niin myös kidnappauskin on yksi keino saada heitä napattua.Cathy O'Brien on entinen Washington DC:n poliittiselle eliitille työskennellyt lapsiseksi-orja.

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2014/11/cathy-obrienin-tapaus.html 

Hän syntyi insesti-perheeseen josta hänet myytiin jo lapsena USA:n hallinnon eliitille lapsiseksiorjaksi.

Mutta O'Brien onnistui kuitenkin taistelemaan itsensä noista kuvioista pois ja sai palautettua muistinsa takaisin. Koska näissä kuvioissa nämä lapsiseksi-orjat on tapana ohjelmoida traumaattisen mielenhallinnan keinoin, jolloin heille jää pysyvät traumat ja MK ULTRA hypnoosille perustuva kaksoispersoona.


Washington DC:n pedofiili-rinkiä suojellaan hyvin korkealta taholta

Mutta vaikka näyttö John ja Tony Podestan osallisuudesta Madeleine McCannin tapauksen kidnappaajiksi on hämmästyttävän ilmiselvää, niin poliisi on silti voimaton tämänkin näytön edessä. Koska näitä Washington DC:n poliittisen eliitin pedofiileja suojellaan erittäin korkeilta tahoilta. 

Ei se ole sattumaa että miksi juuri nämä pedofiilit saavat Englannissa Kuningattarelta tuon Sir arvonimen.

Eli jos joku yksittäinen britannian kansalainen tekisi nyt John ja Tony Podestasta tutkintapyynnön Scotland Yardille epäiltynä Madeleine McCannin kidnappauksesta. Niin mitä todennäköisimmin Scotland Yard joutuisi ylemmältä taholta tulevan painostuksen kohteeksi, jolla saataisiin estettyä esitutkinnan alkaminen.

Korruptoituneen poliittisen eliitin sisällä pedofiliaa pidetään heidän normaalina luontaisetunaan ja tällöin näistä ns. saavutetuista luontaiseduista eivät nämä limanuljaskat suostu mistään hinnasta luopumaan.

Britanniassa tästä syystä tämä edelleen käynnissä oleva pedofiili-ringin tutkinta takkuaa, koska siellä aina Kuningashuoneesta tuleva painostus estää elossa olevien poliitikkojen vangitsemisen pedofiliasta.

Englannin parlamentista pääministerit ovat olleet mukana pedofiili-ringeissä hyvin pitkään. Mutta näistä kuvioista puhutaan mediassa vasta sen jälkeen, kun nämä aiemmat pääministerit ovat jo haudassa.


Madeleinen tapauksen tutkijat uskovat tytön olevan edelleen elossa

Madeleinen tapausta tutkivat tahot ovat edelleen sitä mieltä, että tyttö on edelleen elossa ja voi löytyä minä tahansa päivänä. Samoin myös Madeleinen äiti uskoo tyttärensä olevan elossa. 

Poliittisen eliitin pedofiliassa kun on myös kaksi vaihtoehtoa, jossa joko tämä raiskattu lapsi murhataan tai sitten hänet pidetään eliitin lapsiseksi-orjana.

Mutta siinä vaiheessa kun nämä lapsiseksi-orjat tulevat täysi-ikäisiksi, niin heille määrätään tuon jälkeen mm. huume-kuriirin kaltaisia hommia aina USA:n mr. presidentin sisäpiirissä. 

Cathy O'Brien kertoo toimittaneensa monta kertaa Bill Clintonille kokaaiinia, toimiessaan hänen henkilökohtaisena huume kuriirina 90-luvulla. Mutta näiden huume kuriiri kuvioiden lisäksi USA:n presidentti sekä Washington DC:n sisäpiiri käytti näitä naisia myös maailman vanhimman ammatin kaltaiseen toimintaan. 


Pedofiili-miljardööri Jeffrey Epstein  (kuvassa) pyöritti jopa omaa Lolita Lines nimistä lapsiseksi-lentoyhtiötä, jonka lennoilla myös USA:n ex-presidentti Bill Clinton oli kanta-asiakas.

Vaikka Epstein saikin tuomion pedofiliasta, niin hän selvisi vain lyhyellä muutaman kuukauden tuomiolla. Kun normaalit lapsenraiskaajat joutuisivat USA:ssa hyvin pitkiksi ajoiksi lukemaan tiilenpäitä.

Lähteet: https://fi.wikipedia.org/wiki/Madeleine_McCannin_tapaus

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/14/sir-clement-freud-exposed-as-a-paedophile-as-police-urged-to-pro/ 

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2014/11/cathy-obrienin-tapaus.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html 

http://mvlehti.net/2016/05/15/bill-clinton-kanta-asiakas-pedofiilien-lolita-express-lennoilla/