http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 17, 2017

Missä vaiheessa nettikirjoittelusta tuli nettirikosMarkus Janssonin, Junes Lokan, James Hirvisaaren, Olli Sademiehen, Jussi Halla-Ahon, Terhi Kiemungin, Freddy van Wonterghemin, Sebastian Tynkkysen sekä Teuvo Hakkaraisen saamat tuomiot nettikirjoittelusta ovat jo vertaansa vailla olevia tapauksia. 

Mikä siis tarkoittaa ettei enää nykypäivän 2000-luvun Suomessa saa enää kukaan meistä suomalaisista ilmaista poliittisia mielipiteitään vapaasti, ilman että niitä rajoitetaan mielivaltaisesti. Vaikka tämä kansankiihotus-ruletti onkin viime aikoina kohdistunut vain miltei ainoastaan Islamin uskonnon kritisoimiseen, niin se on silti vain pelkkää kulissia sille mitä on luvassa myöhemmin. 

Poliittisesti korruptoitu valtaeliitti aikoo sisäänajaa tämän tulevan nettisensuurin vetoamalla ensin kansankiihotukseen, jota väitetään olevan vain Islamin kaltaisten uskontojen julkinen kritisointi. Mutta heidän tarkoituksenaan olisi vielä tulevaisuudessa kieltää kaikki muukin sananvapaus internetistä kokonaan. 

Joka tarkoittaisi sitä, ettei tätäkään tekstiä saisi tähän nyt kirjoittaa ja julkaista jossain, koska muuten saattaisi jälleen tulla Pohjois-Korean eikun Suomen esivalta ja rankaista siitä käräjäoikeudessa. 

Virallisesti kansankiihotuksen (demagogia) väitetään olevan Demagogia on keino saavuttaa poliittista valtaa vetoamalla kansan tunteisiin, ennakkoluuloihin, pelkoihin ja odotuksiin käyttämällä voimakasta retoriikkaa sekä nationalistisia tai populistisia sekä uskonnollisia teemoja. 

Suomen läpimätä ja korruptoitunut hallinto on alkanut yhä useammin puhumaan luvattomasta hybridi-vaikuttamisesta, jota he eivät salli kenenkään suomalaisen harjoittavan. 

He tarkoittavat tällä luvattomalla hybridi-vaikuttamisella nettikirjoittelun aikaan saamaa vaikutusta, joka voisi olla pahimmillaan korruptoituneelle hallinnolle uhka. Mutta silloin kun tämä uhka tapahtuu internetin kautta, niin silloin sitä nimitetään hybridi uhkaksi. 

Suomen armeijaa ollaan viime vuosina alettu kouluttaa hybridisodankäyntiin, joten mikäli tällainen korruptoituneen esivallan poliittista valtaa uhkaava nettikirjoittelu on saatava kuriin hybridisodan keinoin, niin aikooko Suomen hallinto jo valmistella armeijan voimin jotain poliittista kansanmurhaa ? 

Vuonna 2015 he soluttivat Suomeen jo ISIS terroristeja, joista tuhannet ovat tällä hetkellä olleet Suomessa jo yli puolitoista vuotta. 

Heitä ei tuotu tänne turhaan, vaan he ovat täällä tämän korruptoituneen hallinnon suojeluskuntana. 1918 nämä lahtarit toivat tänne Saksan jääkärit tappamaan suomalaisia, joita käytettiin silloisen sisällissodan takana olevan eliitin yksityisenä suojeluskuntana. 

Nämä ISIS terroristit on tuotu Suomeen vain sitä varten, että heidän avullaan voitaisiin jossain vaiheessa alkaa murhaamaan Suomen kansalaisia. 

Suomen sisäministeriö kun lähetti vuoden 2015 lopussa salaisen kyselyn jokaiseen Suomen hautaustoimistoon ja tiedusteli, että paljonko löytyy tästä maasta yhteensä hauta-arkkuja. 


Sisäministeri Päivi Nerg (kuvassa) uskalsi vasta nyt kertoa mielipiteensä siitä, että nämä paperittomat maahanmuuttajat voivat olla turvallisuusuhka ja varsinkin ne, joille on jo annettu karkoituspäätös. 

Mutta ovat kadonneet maan alle. Suomea johtaa tällä hetkellä kulisseista läpeensä korruptoitunut HYVÄ VELI -loosien vapaamuurari rikollisten herrakerho, joista jokainen pelkää valta-asemansa menetystä. 

Eikä heistä kukaan suostu lähtemään edes vapaaehtoisesti tuolta pallilta, jossa kaikki korruptoituneen valtaan kuuluvat edut on jo saavutettu. Suomen poliittista järjestelmää on koko nämä vuodet vielä ohjattu näiden rikkaiden fasistisukujen rahoilla, joista monet toimivat politiikassa hämärinä rahamiehinä. 

Joiden nimiäkään ei näy miltei koskaan missään virallisissa tapaamisissa, joten silloin kyse on kanssa eräänlaisesta hybridi-uhkasta. Jossa tällaiset 1918 sisällissodan aikana suomalaisten murhaamisella rikastuneita fasistisukuja sekaantuu vieläkin tämän maan politiikkaan tuolla verisellä rahalla. Sodat ovat olleet näille rahasuvuille aina mitä suurin sijoituskeino ja myös huumekauppa sekä lääketeollisuuden monopoli pitää nämä suvut miljarditulojen äärellä. 

Nämä kulissien piiloon jääneet yhteiskunnalliset vaikuttajat eivät uskalla sen vuoksi tulla julkisuuteen, koska heillä ei löydy sitä julkista karismaa, jota taas löytyy näillä poliittisen areenan kuminaamoilla. 

Poliitikkojen tehtävänä onkin toimia näiden kulissien takana vehkeilevien rosvojen marionetteina, joita sitten nämä rahasukujen miehet ohjailevat haluamaansa suuntaan ja tällä tavalla myös Suomi nimistä liikeyritystä tällä hetkellä johdetaan. 

Mutta valitettavasti kassavirta on jatkuvasti yli 8 miljardia miinuksella joka vuosi ja velka lisääntyy huimaavasti. Joten tällaisessa pattitilanteessa yleensä liikeyrityksen toimitusjohtaja irtisanoutuu ensimmäisenä, koska hän katsoo olevansa vastuussa yhtiön miljardiluokan tappioista. 

Mutta mitä tekee tässä tilanteessa pääministeri Juha Sipilä. Hän vain kätkeytyy poteroonsa yhä syvemmälle ja kylmänä sekä ahneena bisnesmiehenä keplottelee lisää miljoonakauppoja omalle firmalleen sekä junailee miljoonaluokan tukia Lestadiolaisille vapaamuurariveljilleen. Vaikka valtio on yritys, niin ei sillä ole tarkoitus tehdä miljoonavoittoja sukulaisille sekä serkuille. 

Varsinkaan kun kyseessä on Suomi nimisen valtion heikentynyt talousahdinko. Suomalaiset yksityiset eläkerahastot ovat kuitenkin mitä suurin häpeä tahra, jota tästä maasta saa hakemalla hakea. Koska näihin eläkerahastoihin ei kukaan tavallinen suomalainen duunari saa sijoittaa penniäkään. 

Koska ne eläkerahastot ovat vain harvoille ja valituille miljonääreille sekä rikkaille fasistisuvuille räätälöityjä sijoitusinstrumentteja, jotka johtavat aina veroparatiiseihin saakka. Siellä onkin tästä syystä aina Suomen valtionlainoja 2/3 sijoitettuna, joka tekee vuodessa 8 miljardia euroa. 

Jos siis tuolla makaa jo yli 220 000 000 000 euroa näiden veroporsaiden ryöstämää valtion rahaa, niin mihin ihmeen tarkoitukseen tuollaista 220 miljardin pottia siellä oikein pantataan ? Vaikka valtio on yhtiö, jonka tulisi tuottaa voittoa, niin silti tällä Suomi nimisellä yhtiöllä menee huonommin kuin aikoihin. 

Suomen Pankki kun luovutti oikeudet markasta Frankfurtissa sijaitsevalle suurpankille (Euroopan Keskuspankki), joka alkoi ryöstämään Suomen valtionyhtiöitä itselleen. 
 Mutta se tapahtui vain sellaisella koijauksella, että Suomi alkoi ottamaan euroja lainaan sieltä. 

Suomen ihmisoikeudet ovat muuttuneet Pohjois-Koreaksi Kiinassa on alettu jo hoitamaan huhujen mukaan nettiriippuvaisia kiinalaisia nuoria mm. sähköshokki-terapialla. Eli tuhotaan aivojen keskuksen toiminta sähköllä, joka on eräänlainen sähköinen lobotomia. Nyt kun internet kirjoittelu tehdään laittomaksi, niin tämä asettaa koko Suomen perustuslailliset ihmisoikeudet aivan eri valoon. 

Touhu alkaa muistuttaa päivä päivältä yhä enemmän Pohjois-Korealta. Pohjois-Koreassahan mm. yksi kansalainen laitettiin vuosia kestävälle työleirille, kun hänen ei katsottu surreen ja itkeneen tarpeeksi entisen johtaja Kim Jongin kuolemaa.


Pohjois-Koreassa on edelleen hyvin vahva johtaja kultti, joka perustuu tuohon että valtakunnan johtajasta näytetään yötä päivää propaganda filmejä siitä, että miten mahtava mies hän on. Eli pitäisikö sitten täällä Suomessa alkaa kohta näyttämään Pääministeri Juha Sipilästä tai Presidentti Sauli Niinistöstä Kim Jongin kaltaisia propaganda-filmejä yötä päivää. 

Sale on ihan yhtä happaman näköinen presidentti, vaikka hänestä tekisi minkälaisia propaganda filmejä. Edes mikään mainostoimisto ei saa sitä miestä näyttämään yhtään karismaattisemmalta, mutta silti hänestä halutaan edelleen tehdä vielä kerran tämän maan presidentti ja tähän on jo lupautunut taas jälleen tämä eräs HYVÄ VELI-piirien sisällä toimiva suomalainen mainostoimisto Milton. 

Nämä kyseisen mainostoimiston työntekijät keksivät mm. noissa eräissä aiemmissa presidentinvaaleissa sen mainoslauseen, kuinka Sauli Niinistö olisi työväen presidentti. 

Todellisuudessa siellä mainostoimistossa naurettiin koko asialle kulisseissa, mutta koska näiden mainostoimiston työntekijöiden duuni on keksiä moista roskaa, niin siksi he joutuvat moista hölmöyttä siellä keksimään. Mikäli Ilja Janitskin saa nuo tarvittavat 20 000 kannattaja korttia kerättyä ja asettuu ehdolle tuleviin 2018 presidentinvaaleihin.


Niin tämä tulee taatusti saamaan löysät eräille housuun ja aina SUPO:n johtoa myöten nämä velliperseet pitävät kriisipalavereitaan. Itse asiassa jo vuonna 1994, jolloin ent. lentokapteeni ja kauppatieteiden tohtori Heikki Urmas (kuvassa) pyydettiin ehdolle silloisiin presidentinvaaleihin Suomen yrittäjien ehdokkaaksi. 

Niin hän sai kerättyä lopulta tarvittavat 20 000 kannattajakorttia, mutta SUPO kutsui hänet puhuteltavaksi kesken korttien keräyksen. SUPO oli kertonut Urmakselle, että kuinka hän saattaisi olla vaarassa, jos hän aikoisi presidenttiehdokkaaksi. Häntä jopa uhkailtiin, kuinka joku voisi ajaa rekalla hänen autonsa kylkeen, kun hän olisi ajanut Mikkelistä kohti Helsinkiä. 

Miten sitten tämä täysin politiikan ulkopuolelta tullut presidenttiehdokas olikin yhtäkkiä niin suuri poliittinen uhka eräille ? 

Urmas oli suomalaisille aiemmin tuttu 90-luvun alkupuolella näytetystä tv:n keskusteluohjelmasta, jossa hän oli ollut aiemmin mukana. 

Mutta mikä sitten sai eräät poliittiset tahot varpailleen, kun mies oli asettumassa ehdolle Suomen presidentinvaaleihin ? 

Oli käynyt niin, että Suomen silloiset vapaamuurarien edustamat poliittiset tahot olivat kuulleet Urmaksen ehdokkuudesta ja heillä meni kirjaimellisesti paskat housuun. 

Nämä vapaamuurariveljet laittoivat lopulta Urmaksen kaverin asialle hävittää nämä 10 000 kannattajakorttia, jotka tämä Ilpo Stenbäck heitti uuniin takan sytykkeeksi. Kun vapaamuurariveljet häntä siihen painostivat. 

Stenbäck kun oli myös itse vapaamuurari ja joutui tekemään näille maanpettureille vapaamuurariveljenä palveluksen. Urmas olisi saanut vielä järjestää tapauksesta poliisitutkinnan, muttei kuitenkaan siihen ryhtynyt, koska tiesi että hänen ystävänsä Stenbäck olisi joutunut siinä muuten vaikeuksiin. 

Nyt kun Ilja Janitskin on keräämässä jo näitä tarvittavia 20 000 kannattaja kortteja tulevia presidentinvaaleja varten, niin tällä hetkellä Suomen vapaamuurarien poliittinen sisäpiiri on aivan läpeensä myötä kuset housussa. 

He yrittävät tehdä kaikkensa, jotta tämä mies saataisiin vangittua ennen oikeudenkäyntiä ja toimitettua Turun vankimielisairaalaan. Janitskin sekä dosentti Johan Bäckman on luokiteltu jo pelkästään valtioneuvoston sisällä Suomen tämän hetken pahimmiksi poliittisiksi vihollisiksi. 

Tästä Bäckmanista jopa presidentti Niinistö vihjasi viime lauantaina, kun hän oli vieraana YLE:n lauantai-aamun ohjelmassa. Mutta mikä näitä valkokaulus kriminaaleja oikein pelottaa näissä muutamissa suomalaisissa isänmaallisissa henkilöissä ? Sekö että heitä ei voi lahjoa ja se, että he toimivat täysin sydämeltään suomalaisten asialla. Kun taas tämä läpeensä korruptoitunut paskasakki taas vannoi looseissa ensin Luciferin nimeen ja tämän jälkeen he vannovat politiikassa oman edun sekä vapaamuurariveljien etujen nimeen. 

Maanpetturuus noissa ympyröissä on sitä, että ei enää kunnioiteta lähimmäisiä, vaan keskitetään kaikkien etujen saavuttaminen vain oman napansa ympärillä pyörimiseen ja tästä pääministeri Sipilä on kyllä yksi hieno esimerkki. 


En tiedä että onko sitten kaikilla Lestadiolaisilla liikemiehillä rakkaus ja ahneus rahaan jotenkin poikkeuksellisen suurta, mutta pääministeri Sipilän kohdalla tuo 90-luvun alussa tapahtunut yrityskauppa, jossa miehestä tehtiin kertalaakista ns. miljonääri, muutti koko tuon miehen ja kylmetti hänen sydämensä. Mistä lähtien hän on vain pyrkinyt haalimaan itselleen yhä enemmän miljoonia. Mutta kansanedustajan virkaan hän ei aikanaan lähtenyt rahasta, vaan puhtaasta vallanhimosta. 

Koska hän kylmänä bisnesmiehenä tiesi sen, kuinka Helsingin arkadianmäellä toimisi myös muitakin vapaamuurariveljiä, joista osa oli vielä Lestadiolaisia. Joten tässä suhteessa it-miljonäärille tuollainen siirto tulla mukaan politiikkaan, voi nostaa heidän verkostojaan sekä suhteitaan ylös myös liike-elämässä. 

Tämän yhteiskunnallisen köyhien ja rikkaiden välisen kuilun tekee vielä erityisen raastavaksi se, että kuinka täällä on tapana vielä halveksia köyhiä, köyhyyttä ja sitä seuraavaa työttömyyttä. Kun taas tähän massatyöttömyyteen syypäitä ovat nämä läpeensä ahneet tehtaiden suuromistajat, jotka siirtävät pääoman aina ulkomaille. 

Raha kun on velkaa ja jokainen pääoma joka liikkuu täältä Suomesta pois ulkomaille, niin se aiheuttaa niukkuutta Suomen valtion kassassa. Joten tästä syystä Suomi joutuu joka vuosi ottamaan useita miljardeja euroja lisää lainaa, koska täältä lähtee joka vuosi useita miljardeja euroja enemmän ulos rahaa, mitä tänne tulee sisään. Suomen valtio köyhtyy tunnissa n. 600 000 euroa ja valtio joutuu ottamaan lainaa miljoona euroa. Mutta pääministeri Sipilä kolleegoineen luulee, että he ovat keksineet ikiliikkujan. 

Tällä ikiliikkujalla Suomi velkaantuu vuodessa aina 5 miljardia lisää ja ottaa lainaa 8,7 miljardia. Velka siis paisuu kuin pullataikina ja mitään muuta ei ole enää tähän tehtävissä, kuin luovuttaa voittoa tuottavat valtionyhtiöt pois ulkomaalaisten yhtiöiden käsiin. Valtionyhtiöiden lihoiksi laittaminen ei ole siis pääministeri Sipilän keksintö, vaan sen on laatinut Suomen valtion velkojat, joita ovat etunenässä Euroopan Keskuspankin ymärillä hääräävät tahot. 

Kun tätä Suomen valtion perustuslaillisia ihmisoikeuksia ollaan myös nyt polkemassa oikein kunnolla, niin olisi hyvä tietää se, että onko nämä Suomen perustuslailliset ihmisoikeudetkin kauppatavaraa, jotka myydään täältä seuraavaksi ulkomaille ? Koska Euroopan Komissio on viime vuosina ankarasti vaatinut Suomea luopumaan aiemmin tiukoista ihmisoikeuksistaan. 

Sillä tämän kyllä selittäisi se lähes räjähtänyt määrä ajatusrikoskäräjiä. Mutta miksi vielä eduskunnasta vain Perussuomalaisten edustajat ovat kansankiihotuksellisesti salonkikelpoisia ? Ilja Janitskinin ja Markus Janssonin kohdalla ei poliittinen puoluetausta kuitenkaan linkity Perussuomalaisiin. 

Suomalaisten tulisi puolustaa ihmisoikeuksiaan ja varsinkin näitä nettikirjoitteluun liityviä oikeuksia. Koska nämä sananvapauteen kuuluvat perusoikeudet Suomen läpimätä hallinto on nyt viemässä pois, mikäli riittävän moni suomalainen ei herää niitä puolustamaan. Kaiken takana on tämän korruptoituneen HYVÄ VELI-loosien herrojen pelko siitä, että nämä roistot menettävät kaiken poliittisen valtansa täällä ja heistä tulee lopulta Timo Soinin sanoin pelkkä ”poliittinen ruumis”. 


Eli tapaus jolta viedään mahdollisuudet tulla uudelleenvaltuksi eduskuntaan. James Hirvisaari sen jo aiemmin todisti, kuinka aiemmin hänestä ei juuri ollut juuri kukaan suomalainen kuullut. Mutta sitten kun hän alkoi niittämään ristiriitaista julkisuutta mediassa, koska hän joutui eliitin hampaisiin. Niin lopulta hänet erotettiin Perussuomalaisista. 

Mutta vaikka seuraavissa eduskuntavaaleissa hän olikin jo enää pienpuolue Muutos 2011 ehdokkaana, niin nyt ei enää tullutkaan riittävä määrä ääniä. 

Mutta Perussuomalaisten ehdokkaana hän olisi silti mennyt heittämällä läpi uudelleen. Että kuinka tällainen on mahdollista ? 

Että mikä vie pienpuolueiden ehdokkailta mahdollisuuden tulla valituksi eduskuntaan, jos nämä samat ehdokkaat tulisivat sitten suurten puolueiden ehdokkaina valituksi ? 

Kun normaalisti vaaleissa kuin vaaleissa kuuluisi laskea kaikki äänet ilman vilppiä, niin täällä Suomessa taas äänet luovutetaan edelleen Tieto Oyj nimisen it-yhtiön käsiin. Mutta lisäksi on hyvinkin omituista, että miten moni läpi eduskuntaan päässyt ehdokas on joutunut maksamaan jopa yli 40 000 euron vaalilainan ? 

Minne menevät rahat ja maksaako eduskuntapaikka todellakin noin paljon. Tästä Tieto Oyj:n it-yrityksestä vielä vuonna 2010 omisti Wall Streetin huume/rahanpesupankki Goldman Sachs peräti 10 prosenttia. Sillä mikään muu ei näitä huumekeisareita saanut innostumaan tästä Tieto Oyj:n it-yrityksestä, kuin vain mahdollisuus päästä vaikuttamaan Suomen vaaleihin. 


Goldman Sachsilla on ollut Suomessa erityisesti Kokoomuksen kanssa hyvin tiiviit välit, jota on ylläpidetty Helsingissä sijaitsevan USA:n suurlähetystön kautta. 

Nämä lobbarit ovat tehneet viime vuosina kaikkensa, jotta Suomi liittyisi Natoon ja Kokoomus jopa lahjottiin vuonna 2006 CIA:n toimesta, että he veisivät Suomen Natoon. Tämän maan politiikkaa ohjaillaan CIA:n kautta edelleen ja lukuisat puolueet kuten SDP, ovat saaneet jo vuodesta 1949 CIA:lta rahoitusta. 

Keskusta sekä Kokoomus saavat myös edelleen CIA:lta rahoitusta, mutta vieläkin salaisempi asia on se, kuinka näiden suurten puolueiden sisällä toimii tietolähteitä CIA:lle. 

Ennen vanhaan nämä tietolähteet toimivat enemmän KGB:n ja Itä-Saksan DDR:n suuntaan. Mutta nykypäivänä nämä tietolähteet toimivat enemmän länteen päin ja tämä tekee tästä poliittisesta pelistä erittäin kieroa ja likaista. Alistutteko nettipoliiseille, jotka alkavat vainoamaan ajatusrikoksista epäiltyjä suomalaisia

Suomalaiset nettipoliisit ovat viime vuosina tulleet kuvioihin ja heistä lienee edelleen tunnetuin tämä Marko "Fobba" Fors, joka on antanut suorastaan kasvot nettipoliiseille.

Vaikka näiden nettipoliisien todellinen tehtävä olisi valvoa, ettei verkossa esiintyisi esim. laittomia uhkauksia. Niin nyt näitä nettipoliiseja on alettu käyttämään Suomen korruptoituneen esivallan ajatusrikospoliiseina.

Ajatusrikospoliisiksi tällainen virkamies muuttuu heti siinä vaiheessa, kun sellainen vaatii jonkin yksittäisen suomalaisen poistamaan esim. jokin nettikirjoitus, jossa on ilmaistu mielipiteen ja sananvapautta.

Vaikka Suomen hallinto ja nämä muut poliittiset kätyrit sekä sananvapauden viholliset yrittävät nyt aluksi käyttää verukkeena Islamin kritisointia, josta tehtiin ensimmäisenä laiton toimenpide. Niin seuraavaksi he aikovat laajentaa tämän ajatusrikos sanktion. Niin kohta muutaman vuoden päästä jos kritisoit Suomen hallintoa, niin siitä saat nettirikossyytteen kansankiihotuksesta.

Näin Suomesta tehdään pala palalta Pohjois-Korea. Lopulta on enää se johtajakultti rakentamatta, jossa EU:n tulevasta diktaattorista näytetään propagandafilmejä yön ympäri jokaisessa EU-maassa.

EU:llehan on vielä rakenteilla oma armeija, jota tulee johtamaan vanha kunnon Saksa.

Liittovaltion tarkoitus on tuoda tuolta komerosta taas tuo Natsi-Saksassakin vallinnut fasismi, jolla sitten aletaan johtamaan tuota tyranniaa myös Suomessa.

Suomen korruptoitununeen hallinnon sisällä kun ollaan jo salaisesti päätetty liittyä tähän liittovaltioon, joten siitä ei järjestetä mitään kansanäänestystä. Maanpetturithan päättivät myös euro-valuuttaan siirtymisestä omin päin, eikä suomalaisilta kysytty mitään vuonna 1998.

Suomalaisten olisi jo nyt aika herätä ja alkaa puolustamaan näitä perusoikeuksiaan, ennen kuin nämä fasistit pääsevät oikein kunnon vauhtiinsa.

Suomea ei ole luotu miksikään fasistien feodalistiseksi orjavaltioksi, jossa vain rikkaat herrat määrää kaiken.

Tätä kansaa on alistettu jo aivan tarpeeksi, joten nyt olisi aika nousta sieltä poteroista ja ottaa valta takaisin suomalaisille. Sillä Suomi kuuluu suomalaisille, eikä millekään Euroopan Komission fasisteille tai Wall Streetin huumeraha-keisareille.

Suomi on vapaa maa vasta sen jälkeen, kun nämä valtion kassasta ryöstäjät (monikansalliset yhtiöt, keskuspankit, sijoituspankit) on heitetty pellolle näiltä apajilta.

Näiden talousrikollisten mukaan tällainen valtionryöstö on vapaakauppaa, mutta se ei ole vapaakauppaa nähnytkään.

Mitenköhän se huumeidenkin vappakauppa aikaansaisi esim. kokaiinin katuhintaan. Mahtaisi kokkelin hinta laskea niin alas, ettei enää sen jälkeen nämä huumekeisarien koukkunokat saisi revittyä sijoituspankeilleen enää samoja miljardituloja kuin ennen.

Mediakorporaatiot ovat tällä hetkellä menettämässä otteensa tuohon monopoliin, jossa he vielä 20 vuotta sitten pitivät hallussaan lähes täydellisen mielenmuokkauksen monopolin, hallita sekä kontrolloida miljardien ihmisten tietoisuutta. Mutta nyt internetin sosiaalinen media syrjäytti tämän ja syystäkös se on saanut nämä talousrikolliset jo paskomaan housuun useita kertoja. Joten hätäkakan tullen he panikoivat ja eivät enää kykene ajattelemaaan normaalisti. Tästä on myös tullut nämä hätäiset käsitteet mm. hybridisodankäynnistä. Ainoat hybridit oli heillä housuissaan.  

Koko länsimainen demokratia elää tällä hetkellä jo niitä aikoja, kun muinaisen Rooman valtakunta alkoi rapistua ja kokemaan suuria tuhon merkkejä.Vaikka keisari olisi vielä vallassa, niin silti keisari tuntee jo asemansa uhatuksi. Mutta keisari ei suostu myöntämään itselleen, että hänen valta-asemansa on alkamassa murentua.


Hans Christinan Andersenin sadussa "Keisarin Uudet Vaatteet" keisarilla ei ollut vaatteita, mutta kukaan hänen alamaisistaan ei uskaltanut kertoa hänelle totuutta. Mutta aivan samalla tavalla nyt Suomessa nämä lukuisat poliitikot sekä liike-elämän kärkimiehet pitävät Suomen EU-jäsenyyden aikaa taloudellisesti menestyksellisenä.


Ovatko he todellakin näin sokeita, etteivät he huomaa kuinka valtion kassa ammottaa jo tyhjyyttään. Vai ovatko he niin läpeensä ylpeitä, että mielummin myötäilevät muiden pellejen mukana ja väittävät valtiolla menevän silti hyvin.