http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 24, 2017

Lopetetaan vihapuhe rakkaudella


Suomen hallinnon sisällä valtataistelua käyvä eliitti on joutunut jo selkä seinää vasten, kun nyt se alkaa syyttää ajatusrikollisiksi syytettyjä kansalaisia vihapuheesta. Koska he pelkäävät rakkautta niin paljon sekä totuutta.

Negatiivinen eliitti pelkää kohdata oman todellisen itsensä, joka on rakkaus ja tämän vuoksi he pakenevat tuota rakkautta kaikilla keinoilla. 

Rakkaus on sinun todellinen oma itsesi, jota peität pelolla. 

Suomen hallinnon sisällä vaikuttavat tahot pelkäävät kohdata oman itsensä ja eivä kestä sitä, jos jotkut väärinajattelijat näyttävät heille sen puolen heistä.

Kaikki tämä Trafin liikenneuudistustakin koskeva tyrannia autojen seurantalaitteilla on pysäytettävissä vain yhdellä pikku konstilla. 

Muuttamalla se näihin tyrannisiin uudistuksiin kohdistuneet energiat rakkaudeksi, niin silloin näiden valtatyrannien energia hyytyy kuin Mersu tielle. 

Akustakin lähtee virrat pois, jos sinne ladataan lisää + merkkistä  virtaa. Mutta meidän ajatuksemme toimivat myös samoin.

Negatiivisuus ruokkii lisää negatiivista ajatusvirtaa, kun taas potiviivinen + varaus syöttää lisää positiivista + virtaa. Ihmisen mieli toimii aivan samalla tavalla.

Suomen korruptoitunut hallinto on käyttänyt alistaessaan köyhää kansaa juuri tätä okkultistista keinoa, kun se on saanut vielä työssä käyvät suomalaiset uskomaan tuohon kapitalistiseen uneen, jossa vain työtä tekemällä voit saavuttaa sen onnellisuuden. 

Mutta olisit samalla voinut ajatella vaikka olevasi miljonääri ja luoda tällaisen todellisuuden. Mutta kapitalismiin perustuva uskonto vei kuitenkin suurimmalla osalta voiton ja näihin työläisten Lotto-voitto ohjelmointiin uskottiin mielummin. Ja aina oli se oletus, että vasta se Lottovoitto muuttaisi aivan kaiken, vaikka se muutos olisi toteutunut vain tuossa teidän omassa mielessänne sillä hetkellä, kun sille olette antaneet ajatuksillanne todellisuuden.

Tämä on se maailman suurin salaisuus, jota tämä Illuminatin negatiivinen ja satanismiaan harjoittava eliitti on meiltä jokaiselta maailman ihmiseltä salannut. Koska he käyttävät sitä okkultistisesti vain heidän egonsa pönkittämiseen.

He ovat pitäneet myös kaiken tämän nanoteknologian supertietokoneineen vain itsellään, jotta voisivat tulevaisuudessa käyttää sitä teknologiaa vain itselleen. 

Mutta Alex Jonesin äskeinen paljastus kertoi, että presidentti Donald Trump on aikeissa kohta paljastaa Nikola Teslan vapaaenergiat ja nämä supertietokoneet... Joten elämme siinä tapauksessa varsin mielenkiintoisia aikoja.

Ihmiskunnan ja erityisesti tämän rakkaan Suomen kansan on nyt aika muuttaa tuo vanha uhri-mentaliteettiin perustunut orja vs. alistajat ohjelmointi. Koska enää ei ole sen jälkeen mitään alistajaa, kun Suomi on lähtenyt pois EU:sta. Eikä liity enää edes tähän Natsien liittovaltioonkaan.

Ainoa todellinen hallitsija on sinun oma mielesi, jolle luot ajatuksillasi tuon todellisuuden, jota milläkin hetkellä koet. Joten valitse nyt rakkaus ja levitä sitä aina sinne missä koet epävarmuutta. 

Levitä rakkautta myös sinne heille, joita vihaat... Koska muuten projisoit tuon vihan vain peilikuvan  tavoin itseesi.

Tämän Matrix -kaltaisen ulottuvuuden todellisuus toimii hologrammin kaltaisesti ja se heijastaa jatkuvasti astraaliulottuvuuden energiaa ympärillään. 

Illuminatin salaseura on luonut nimensä juuri tuon takia heijastukseen viittaavaksi nimeksi, koska he pitävät tuota heidän salaisuutenaan, mille tämä koko maailman ja kolmiulotteisen ulottuvuuden hoogrammitodellisuus perustuu.

Heijastat sitten vaikka tuon mielikuvan Michael Jacksoniin tai Donald Trumppiin, niin aina tuo mielikuva heistä on todelisuudessa sinun todellisen itsesi heijastuma, jolle annat ajatuksillasi todellisuuden, josta  muodostuu tuo oma totuutesi. 

Mutta vähä-älyinen ateisti luulee myös että jos hän ei opi puhumaan Mandariini-Kiinaa, niin se on silloin näiden Mandariini-Kiinalaisten vika. Vaikka se vika on aina sinussa itsessäsi, jonka egollasi käännät näiden vastapuolen syyksi.

Se ei ole tämänkään blogistin vika, että jos näitä tekstejä täällä ei ymmärretä, koska vain sinä näiden tekstien lukija muodostat näistä kirjoituksista aivan senlaisen todellisuuden, jota sillä hetkellä ajatuksillasi luot. 

Suomekin opit puhumaan, koska sinulle sitä opetettiin äidinkielenä.

Vihapuhetta on siis olemassa  vain sinun mielessäsi ja voit ajatella siitä vaikka rakkauspuheena, jolloin sen negatiivinen energia käännetään positiiviseksi. 

Tämä on lopulta avain siihen, että tämä  vihapuheella syytteleminen ihmisiä ajatusrikoksesta tulee loppumaan ja kaikki tälle toisinajattelijoiden valtiolliselle noitovainolle ei löydy enää mistään lisää polttoainetta alistajille.

Pelko on ainoa este sille mielen illuusiolle, joka voisi kääntää kurssin + merkkiselle energiavaraukselle ja alkaa muuttamaan ajatuksiaan negatiivisuudesta positiiviseksi. 

Vain negatiivinen ihmismieli ei kestä positiivisia ajatuksia, koska se heijastaa silloin sinun todellisen itsen, eli rakkauden energioita. 

Tämä langennut henkiolento Lucifer oli joskus aikanaan osa näitä rakkauden  ulottuvuuden energioita, mutta lankesi ylpeyteen.  Josta sitten tuli tämä Luciferin kirous, koska hän joutui kiroamaan mm. tämän Tellus-planeetan kostoksi.


Mutta nyt täällä Telluksella tänään elävät ihmiset  eivät välttämättä yhtään huomaa, että heidän lukuisat ympäriltä omaan tietoisuuteen imuroidut (download) negatiiviset ajatuksensa ovatkin osa näitä alakerran vihtahousun kiroutta. 

Illuminatin pahan kiroukseen langenneet herrat kun eivät uskalla sitä teille kertoa, että kuinka tämä ihmismieli toimii todellakin kuin tietokone, jonne voit syöttää lisää tietoa, tai poistaa sitä tietoa.

Valtamedia toimii sillä tavalla, että sieltä syötetty propaganda syötetään kuin jonkun vanhan PC:n kovalevylle, jota sitten Israelissa keksityn Hasbaran mukaan nimitetään tälle massojenhallintakeinolle.

Mutta tuon Hasbarankin Jahven kirouksen voi poistaa aivan samalla tavalla, eli tietoisesti heränneellä mielellään.

Lähettämällä mielellään näille negatiivisille ajatuksille puhdistuksen, niin ne voi kaikki poistaa omasta energiakentästään ja korvata ne valolla sekä rakkaudella. 

Tämän prosessin jälkeen ei enää tee mieli katsoa jälleen näitä länsimaisia masentavia tv:n valeuutisia.     

Mutta tämä alakerran herra vihtahousun sisälle rakentunut kultti on perustunut rahaan sekä materiaan, jota täällä länsimaissa palvotaan anti-kristuksena, eli epäjumalana.

Eräät pankkiirisuvut ovat kahmineet sitä jo yli 95 prosenttia taskuunsa koko maailman varallisuuksista, joten vieläkö olisi Rothschildeilla lisää pankkeja ryöstettävänään ?   

Mutta jos sinä palvot rahaa jumalana (antikristus), mille tämä kapitalistiseen satanismiin perustuva länsimaalainen hyvinvointivaltio perustuu.

Voit ajatella materiasta sekä rahasta aivan sitä mitä sinun ajatuksesi sille antavat vallan... Illuminatin negatiivinen eliitti ajattelee rahasta, että se on heille ihmiskunnan työtä tekevien orjien apinamainen hallintamuoto. 

Jos Korkeasaaren apinatarhaan pääsisi töihin punaperse-paviaanien häkkiin kahdeksaksi tunniksi päivässä ja siitä maksettaisiin yhdeksän banaanin päivittäiskorvaus. Niin moniko lähtisi sinne ma-pe ? 

Mutta entäs jos siitä häkissä olosta maksettaisiinkin vaikka useita tuhansia euroja kuukaudessa, niin olitko valmis tuollaiseksi muiden pällistelemäksi häkkilinnuksi tarpeeksi suurta korvausta vastaan.

Jos olette huomanneet, niin nämä Suomessa oikeusmurhatut Jari Aarniot jne. ovat eräänlaisia julkisia häkkieläimiä, joita pidetään tarkoituksella tuolla kiviseinien sisäpuolella. Jotta pelotellaan muita suomalaisia sillä, miten voisi myös muille käytä, jos sortuisi joihinkin rikoksiin.

Mutta  tämä koko vankilajärjestelmä on nykyajan kirkollinen eliitin kansalaisten pelottelukeino, jolla pidetään nämä populistiset massat kurissa.

MV-lehden perustaja Ilja Janitskinista nämä 33-asteen Luciferin palvelukseen freelancereiksi ajautuneet vapaamuurarit haluaisivat asettaa tätä Suomen ensimmäistä ajatusrikollisen viittaa. 

He mielipuolisesti luulevat, että tuollainen temppu kävisi heiltä vain sormia napsauttamalla, että täsFinandiasta tehtäisiin Ajatusrikollislandia, jossa internetin ajatusrikolliset tuomittaisiin yli elinkautisiin vankeusrangaistuksiin ajatusrikoksista.

Vankila on ollut jo pitkään yksiä tähän länsimaiseen ja satanistiseen okkultismiin perustuvia massojenpelottelukeinoja. 

Ennenvanhan oli häpeäpaalut, niin vankilat syrjäyttivät nämä myöhemmin.

Mutta psykologisesti ajateltuna se ainoa todellinen vankila on aina vain sinussa itsessäsi, jos mielikuvillasi sekä ajatuksillasi luot itsellesi niin surkeat olosuhteet... 

Jos mielesi vielä elää mahdollisilla epätietoisuuden asteilla, jolloin et ole vielä onnistunut avaamaan sitä vanginvartijatietoisuuden lukkoa auki.

Tämä kun on Illuminatin salaisuus, jolla he pitävät näitä alistetuiksi gojimeiksi kutsumiaan ihmisiä kuin lampaina, jotka kulkevat laitumella, eivätkä tiedä mitään mitä heidän ympärillään oikein touhutaan.

Ihminen ei kuitenkaan ole mikään lammas ja jokaisella ihmisellä on ajatukset, joita hän pystyy käyttämään halutessaan... Näillä ajatuksilla voi vaikka luoda jotain, josta tulee tämä luovuus jne. 

Mutta siinä vaiheessa kun ihmiskunnasta alkaa heräämään tarpeeksi riittävä määrä ihmisiä ja löytävät vielä tuon oman todellisen itsensä. Niin tästä syntyy lopulta tuo rakkauteen perustuva tietoisuus, jolla tämä kaikki vanha negatiivinen maailmanjärjestys kaatui.

Nyt tämä uusi kultainen aikakausi alkoi jo ja huomaat varmasti sen, että miten aivan kuin harteiltasi olisi pudonnut alas suuri ja raskas apina. 

Joten  jos tunsit tämän, niin onneksi olkoon... Olet siirtynyt jo positiivisiin energioihin ja näihin uusiin ja myönteisiin ajatuksiin tottumiseen menee oma aikansa. 

Tämä todellisuus on Suomen tulevaisuus, jolla tämä maa pärjää omillaan, eikä Suomen tarvitse enää joutua näiden vallanhimoisten tyrannivaltioiden pelinappulaksi. 

Rakkaudelle perustuva totuus tekee lopulta meidät kaikki vapaiksi

Vapaiksi mielen tasolla ja lopulta mieli voi toimia tasapainossa, ilman vihaa ja negatiivisia tunteita, joille tuo vanha ja negatiivinen maailmanjärjestys perustui.

Illuminati haluaisi toteuttaa nyt tämän uuden maailmanjärjestyksen noilla vanhoilla negatiivisilla keinoilla, mutta se ei onnistu jos ihmiset päättävätkin siirtyä positiivisiin energioihin. 

Kaikki tämä on mielikuviin perustuva illuusio, jolle positiiviset ajatukset lataavat kuin akkuun lisää positiivista varausta. Mutta tuo varaus onkin sinun mielesi.

On vain sinä itse, eli rakkaus. Tai sen vastakohta = pelko.

Lucifer loi tänne aikanaan tuolla hairahduksellaan nämä kaksi polariteettia, joista jokainen ihminen voi valita kumman tahansa näistä sähkövarauksista.

Illuminati on värähdellyt aiemmin - merkkisellä varauksella, joten nyt erityisesti näille negatiivisille sieluille tuottaa suurta kipua ja tuskaa, kun heidän negatiivinen ulottuvuus tulee katoamaan tältä planeetalta tulevaisuudessa kokonaan. 

Mörkökään ei kestä päivänvaloa ja linnoittautuu luolaansa, joten eliitilläkin on nyt tehtävä valinta, että jääkö tuonne hämäriin kulisseihin edelleen harjoittamaan tuota satanismiaan. Vai kääntyykö valon puolelle, johon tämä uuden aikakauden aikakausi perustuu.

Valo on tuhat kertaa voimakkaampaa kuin pimeys, joten tämä + merkkinen varaus on sen takia paljon kannattavampi vaihtoehto valita elämässään.

Se on itseasiassa kaikkien monien menestyvien ihmisten salaisuus, joka on heidät johtanut tuohon menestykseen. 

Mutta Illuminatin negatiivinen eliitti onkin käyttänyt heidän satanistisessa viihdeteollisuudessa toisinpäin ja ostaneet nämä Lady Gagat ja Madonnat tuonne vihtahousun ohjelmatoimistoihin. 

Madonnakin on sielultaan valosta, mutta lankesi jo vuosia sitten tuon satanistisen Kabbalah kultin puolelle. 

Mutta silti ei näitä sieluja saisi tuomita silloin, jos se on ollut näiden pimeyden puolelle langenneiden sielujen elämäntehtävä ja opetus. Koska sielu valitsee aina itselleen tietynlaisen elämänpolun, jota voi myös muuttaa omilla valinnoillaan. Mutta karma on se, mitä ei edes Luciferille langennut vapaamuurari pääse karkuun.

Koska karma on luonnonlaki.... Koska jos heität kumipallon seinään, niin se pomppaa sieltä sinulle takaisin.

Illuminatin negatiivinen eliitti poisti aikanaan kristillisyydestä juuri tämän karman lain, jotta sai nämä kristityt mm. tappamaan lajitovereitaan. Koska uskottelivat heille, että Jeesus antaisi myös kansanmurjaajille anteeksi kaikki nämä yli miljoonien lastenkin kansamurhat, mutta tällaista vapahtajaa ei ole olemassa, joka sovittaisi karman lait ja kumoaisi ne kerralla.

Se mitä kylvää, niin myös niittää ja tätä luonnon lakia ei kukaan sielu pääse ohittamaan millään poikkeuskulkuluvalla.

Valon värähtelyt ovat nyt ottaneet tästä planeetasta otteen jo monia vuosia ja tämä valtataistelu joka liittyy koko ihmiskunnan tulevaisuuteen riippuu vain siitä, että suostuuko ihmiset muuttamaan nämä Luciferista tulevat negatiiviset värähtelyt positiivisiksi.

Lopulta tämä raskas kuudenteen säteen matalavärähtely poistuu täältä ja sen jälkeen tämä planeetta varaa vieläkin enemmän tätä positiivista sähkövarausta, joka on rakkauden  ulottuvuus.

Cosmopolitanin kaltaiset naistenlehdet taas sekä viihdeteollisuus on koko tämän ajan markkinoinut taas tätä rakkautta, että se olisi jonkin vain vastakaisesta sukupuolesta tuleva tuote, joka pitää saada keinolla millä hyvänsä. 

Mutta kun se rakkaus on ollut aina siellä sisälläsi sydämessä, jota et ole välttämättä vielä saanut täysin avattua.

Mutta vasta siinä vaiheessa kun tämän sydämen äänen ja värähtelyn löytää sieltä omasta itsestään, niin voi avautua näille uuden ajan energioille, jotka ovat rakkaus itsessään.

Rakkaus on tämän koko Tellus-planeetan elämän läksy, jonka tämän planeetan väestön tulee pystyä ylittämään yli pelosta.