http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 26, 2017

Paris Jackson avautui Michael Jacksonin kuolemasta


Paris Jackson avautui medialle isänsä Michael Jacksonin kuolemasta ja kertoi kuinka hän oli kertonut eräiden tahojen aikovan vielä tappaa hänet.

Vaikka tätä ei olla kerrottu vieläkään julkisuudessa, niin Michael Jackson myrkytettiin sen takia hengiltä, koska Sony Music vain eliminoi siinä tulevan kilpailijan pois markkinoilta. Koska freelanceriksi he eivät päästä näitä maailman kuuluisimpia pop-artisteja.

Tämän takana on vain tuo klassinen satanistisen viihdeteollisuuden nyrkkisääntö, että jos myyt sielusi sinne alakerran puolelle. Niin silloin nämä alakerran satanistiset mediakorporaatiot pitävät sinua kuin alistetun koiran asemassa, koska heillä on teihin silloin omistussopimus sieluunne.

Mutta ylipäänsä kaikki tällainen hyvin negatiivinen alistus vs. alistettava suhde on tullut tälle planeetalle negatiivisten lisko avaruusrotujen toimesta.

He ovat myös luoneet tälle planeetalle tämän palkkaorjuuden, jossa työntekijää alistetaan esimiehen ja muiden ylempien firman tahojen puolelta. 

Negatiivisen liskorodun mielestä tällaisessa hallitsemismuodossa ei ole mitään väärää, koska he ovat sitä aina harjoittaneet, koska he saavat itselleen energiaa vain negatiivisuudesta. Mikä tarkoittaa, että energiavampyyreina he toimivat alistajina niin kauan, kuin löytyy urhi-minä mentaliteetin sisällä alistettuja alistettavia. 

Hollywoodin ja musiikkiteollisuuden satanistinen viihdeteollisuus toimii juuri tällä samalla tavalla.

Artisteja voidaan kiristää vaikka millä salakuvilla, joita sitten käytetään näiden starojen kiristysvälineenä. Että jos et tanssi orjapiiskureidesi pillin mukaan, niin maineesi uhataan tuhota yhdellä sormen napsautuksella.


Paris Jackson: Jouduin seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi 14 vuotiaana

Jackson kertoi joutuneensa myös 14 vuotiaana seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi (seksuaalinen hyväksikäyttö).

Tällainen on pedofiilien hallitsemassa Hollywoodissa hyvin yleistä, että tämä elokuvayhtiöiden limanuljaskojen kiikaroima tuleva näyttelijäneitokainen käydään raiskaamassa jo alaikäisenä.

Tällä seksuaalisella hyväksikäytöllä luodaan sitten tälle tulevalle pop tai elokuva-ikonille alter-ego.

Tuo altteri on se sivupersoona, joka aktivoidaan aina silloin, kun tämä tuleva julkisuudenhenkilö esiintyy julkisuudessa.


CIA loi tämän kyseisen mielenohjelmoinnin 50-luvulla alkaneessa Project Monarch projeksissa, jota alettiin tuolloin kehittää mm. Joseph Mengelen johdolla.

Tämä Natsi-Saksan Auschwitzin kuolemanenkeliksikin ristitty Mengele tiedettiin Yhdysvalloissa, miten hän oli toiminut natsien kidutusohjelmien pääkoordinaattorina. Joten II-maailmansodan jälkeen hänet haluttiin keinolla millä hyvänsä rapakon taakse, jossa hänet värvättiin salaisesti CIA:n palvelukseen.

Näin Mengele vältti Natsi-Saksan Nurbergin oikeudenkäynnit, eikä hänen tarvinnut lähteä lusimaan muiden natsi-rikollisten tavoin lukemassa tiilenpäitä.


Project Monarch on huippusalainen mielenhallintaohjelma

CIA:n Project Monarch on huippusalainen mielenhallintaohjelma, joka on nykyään yleisempi kuin luuletkaan.

Tähän yksikköön kuuluu nykyään niin paljon esim. naispuolisia seksiagentteja, joiden tehtävänään on vietellä tiettyjä miehiä, jotka ovat joutuneet näiden targeteiksi.

Mutta kaikki tämä ollaaan onnistuttu toteuttamaan niin, ettei nämä Project Monarchissa mukana olevat ihmiset edes tiedä olevansa värvättyjä tuohon yksikköön, koska heidän mielensä on ensin särjetty varhaislapsuudessa tapahtuneen seksuaalisen hyväksikäytön avulla.

Mutta vaikka tämä Paris Jackson onkin samalla monarch mind control mielenhallinta moodilla ohjelmoitu, niin silti hänellä on Hollywood ikonina hyvin vaativa tehtävä. Koska näiden useiden puoliheränneiden starojen miltei suurin oppiläksy on se, että heidän tulisi päästä eroon peloistaan.

Koska siinä vaiheessa kun he löytävät rakkauden värähtelyt, niin he voivat näin poistaa kaikki pelkonsa. Ja tämän jälkeen enää yksikään negatiivinen lisko ei pysty heistä imemään yhtään valoa (elämänvoima) pois.

Lisko-rotu tekee tätä energiavampyrismia vain, koska se on heille täysin luonnollinen luonteenpiirre.

Mutta ei silti lisko-rotua saisi tuomita, koska silloin tuomitset myös itsesi. Koska heijastat tuolloin heidän negatiivisesta puolesta oman itsesi negatiivisen puolen ja juuri tämä polariteetteihin perustuva dualismi on ihmiskunnan suurin oppiläksy.

Koska dualismin jälkeen poistuu hyvä-paha ja kaikki nuo vastakkainasetteluihin perustuneet viha-tunne mallit.

Tätä yksinkertaisempaa pikkuaivoa kutsutaan mm. apinamieleksi, jolta ei löydy miltei enempää älyä kuin sillä luolamiehellä, joka muistutti joskus apinaa.

Tämä vastakkainasettelu on kuitenkin ollut meidän länsimaalaisen kulttuurimme syöpä ja sitä näkyy myös islamilaisessa kulttuureissa, joissa harjoitetaan myös tätä vastakkainasettelua.

Että vaikka tuo viha onkin tunne, joka on peräisin pelosta. Niin tämä aina kuitenkin kanavoituu sen kokijaan takaisin, koska Matrix verhot tekevät sen heille.

Tämä todellisuus on se mitä sen kokija näkee/kokee. Mutta hän projektoi sen aina itsensä ulkopuolelta.

Mutta meiltä kaikilta Illuminatin negatiivinen eliitti on salannut sen, että se todellisuus ja oman todellisenkin itsenne muoto näkyy aina omalta sisältänne, jonka sitten heijastatte itsenne ulkopuolelta.

Tätä on silti monien vaikeaa ymmärtää tällä älyllään, koska 3D-ulottuvuudessa ihmiset eivät näytä peileiltä toisilleen. Vaikka he ovat peilejä toisilleen.

                               Huumorikuva: Kirja miehille "Kuinka ymmärtää naisia".

Miesten kuin naisten väliset polariteetit kun ovat ihan sähkökemiallisia. 


Naisten tunnekeho värähtelee + polariteetillä ja persoona - polariteetillä.


Miesten tunnekeho värähtelee taas - polariteetillä ja persoona-taso + polariteetillä.Nämä luonnostaan ovat se Ying ja Jang, eli miesten sekä naisten polariteetit.

Jos tämä dualistinen polarismi poistuisi tältä planeetalta, niin silloin miehet ja naisetkin ymmärtäisivät toisiaan paljon paremmin.

Nyt tähän liittyy sellainen ongelma, että aina silloin jos miehiä vaikka mm. ahdistaa tai stressaa joku asia, niin hänen sähkökemiallinen varaus on silloin -, joka Suomessakin tunnetaan monilla nimityksillä kuten stressi, ahdistus jne. 

Jos tällaisessa tunnetilassa nainen sitten sanoo miehelle esim. että mikä on hätänä, niin hän taas syöttää silloin miehen - navoilla värähtelevälle tunnekeholle persoonatasolta - merkkisen varauksen. Joka on sähkötekniikan kielellä oikosulku.

Ihmisen persoona taso on se, jossa vallitsevat egojen väliset käyttäytymismuodot ja varsinkin miesten sekä naisten välinen tasa-arvo on toteutettu Rockefeller Foundationin tasolta vain eristäen tämä mm. feminismi-liikkeellä toisistaan.

Naiset haluttiin tarkoituksellisesti ajaa perheen sisältä kotiäidin roolista työelämään, jotta lapset projektoisivat perheensä tarhan täteihin setiin sekä koulun opettajiin. 

Nyt tällä hetkellä tämä länsimaalainen perheinstituutioiden hajoitus on jo pitkällä, koska sinkkuudesta tehtiin hyvin monille naisille markkinoitu todellisuus, jota Cosmopolittanin kaltaiset lehdet heille myivät.

Tästä sitten muodostui tuollainen eräänlaisten muodilla ja muilla mielenhallinta-ohjelmien triggereillä rakennettu maailma, jonka ympärille nämä monarch-ohjelmoidut miehet sekä naiset alkoivat elää omaa elämäänsä.

Kaikki tämä on perustunut koko ajan mielikuva markkinoinnille, jossa peitetään kuitenkin aina se ihmisen todellinen itse, joka on kokonaan siellä jokaisen meidän sisällä. Mikä löytyy sydämen sisältä ja löytämällä rakkaus tason energiat.

Rakkautta on olemassa kahta laatua, tuhoavaa ja rakentavaa rakkautta.

Illuminatin negatiivinen eliitti ei ole koskaan pystynyt värähtelemään tässä rakentavassa rakkaudessa, koska heille on olemassa vain tuota tuhoavaa rakkautta. 

Miehille ja naisille he ovat markkinoineet tuolla mielikuva markkinoinnilla juuri tuon itsekkään länsimaalaisen mallin, jossa esim. tämä nainen vain toteaa, että "Mistä löytyisi minulle se täydellinen mies". 

Televisioon laitetaan sitten sarjoja Täydelliset Naiset jne. Jolla tuota ohjelmointia sitten tehostetaan.

Tällä saadaan sitten naiset käyttäytymään tuon tavoin, että kuin he olisivat jotain jumalasta seuraavia kosmopoliitteja, joilla on täysi oikeus lähteä metsästämään tällaista täydellistä miestä jostain, joka täyttäisi heidän hyvin pitkän vaatimuslistan.

Mutta nämä naiset eivät vaan tajua sitä, että ei tuo heidän täydellisten miesten tavoittelu tullut koskaan heidän itsensä sisältä, vaan se oli pelkkää mm. Cosmopolitan lehden heille tarjoamaa ohjelmaa. 

Heihin syötettiin kuin tietokoneohjelma, joka saatiin ihan jo pelkän naistenlehden artikkeleilla syötettyä heille.

Joten tällainen ohjelmointi ajoi naiset ja miehet eroon toisistaan, jossa varsinkin feministit kärsivät tällaisessa touhussa hyvin paljon mm. yksinäisyydestä. Koska he eivät uskalla löytää sitä lapsena kadotettua todellista itseään, jossa vielä lapsi osasi elää tuossa luonnollisessa olotilassa nimeltä rakkaus.

Länsimaalaisessa yhteiskunnassa tämä nykyinen perhekasvatus on sellainen, että siinä lapsen tahto pyritään hajoittamaan 1-3 ikävuoden aikana, jota eliitti kutsuu uhmaiäksi. 

Mutta tästä tehtiin myös vanhemmille täysin tälle henkiselle lapsen alistamiselle salliva sopimus, jonka jokainen lastaan henkisesti uhmaiässä alistava vanhempi omalla mielellään mahdollisti.

Jos vanhemmat tämän henkisen ja fyysisen alistamisen sijaan välittäisivät lapsilleen tuota rakentavaa rakkautta, niin sillä lapsen ja aikuisten käytös muuttuisi myös tuohon samaan energiaan.

Mutta koska hyvin monet lapsiaan kasvattavat vanhemmat ovat erkaantuneet tuosta rakkaus-värähtelystä, niin jos heille sattuu syntymään tällaisia lapsia, jotka värähtelevät tuossa rakentavassa rakkaudessa. Niin tällainen tilanne on heille usein hyvin suuri elämänläksy oppia myös itsekin elämään tuollaisessa rakentavassa rakkaudessa, johon ei enää kuulu toisten ihmisen henkinen tai fyysinen alistaminen.