http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 30, 2017

Janitskin halutaan Suomeen vangituksi hinnalla millä hyvänsä
STT:n tietotoimisto otti muutama päivä sitten yhteyttä Ilja Janitskiniin ja halusivat häneltä muutaman lausunnon tänään Iltasanomissa julkaistavaan juttuun, jossa Janitskinia taas paheksutaan suurrikolliseksi. Suomen poliisi ei ole missään vaiheessa suostunut kuulustelemaan Janitskinia edes SKYPE-yhteyden välityksellä, joka on normaali käytäntö jos etsintäkuulutettuun saadaan ulkomailla yhteys. 

MV-lehden suosio on jo niin kova, että nämä jahtaajat haluaisivat sen takia kiduttaa häntä ja pitämään niin kauan kopissa tai Turun vankimielisairaalassa, kunnes Janitskin olisi yhteistyökykyinen lakkauttamaan koko MV-lehden internet-sivuston.

Tällainen toimenpide kuitenkin olisi suora rikos sananvapautta sekä mielipiteenvapautta vastaan.

Suomenlaki kun ei vieläkään tunne ajatusrikostuomioita, koska tämä ajatusrikos olisi tarkoitus tuoda rikoslakiin vasta myöhemmin.


Mutta aivan kuten 1984 teoksesta tunnettu brittiläinen kirjailija George Orwell totesi, että "Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko" ja nyt elämme jo näitä aikoja.

Totuudesta ollaan tekemässä vihapuhetta, josta korruptoitunut eliitti haluaa kansalaiset vankilaan. Mutta tähän ei pidä kenenkään tietoisella mielellä heränneen meidän alistua pelolla, koska sitä nämä valtiovallan orjuuttajat haluaa. 

Niin kauan kuin meillä vallitsee tuohon uhri-minän ympärille rakennettu uhri-minä, niin suostumme kumartelemaan tämän valtiollisen ylhäistön suuntaan. 


Poliisin tehtävänä on turvata kansalaisten turvallisuus eikä toimia näiden valtaeliitin rikollisten suojelijana, koska vihapuhe on vain eliitin keksimä keino, jolla he yrittävät suojella heiltä murenevaa valtaa.

Ihmisellä kun on oikeus mielipiteisiin sekä ajatuksiin, eikä niitä mikään valtio omista.

Valtio ei siis omista sinua ja puheitasi, jolloin valtio syyllistyy silloin sananvapautta loukkaavaan rikokseen, jos se alkaa jakelemaan tuomioita vihapuheista sekä ajatusrikoksista.

Internet on luotu vapaata tiedonvälitystä varten, joten silloin siellä tulee olla oikeus jokaisella ilmaista mielipiteitään sekä ajatuksiaan.

Syy siihen miksi nämä peloissaan olevat vallanpitäjät haluaisivat sensuroida internetin johtuu siitä, että he pelkäävät menettävänsä kaiken poliittisen sekä taloudellisen vallan ja tätä peikkoa he itse kutsuvat populismiksi.

Mutta annas kun kerron salaisuuden...

Tämä populismi on vain heidän päässään ja he itse kuvittelevat sen olevan heitä uhkaava tekijä. 

EU:n komission nykyinen varapuheenjohtaja Jyrki Katainen pelkää myös populismia, joka uhkaa hänen mielestään ajaa koko EU:n tuhoon.

Mutta kaiken tämän taustalla on rakkaus ja siihen liittyvät värähtelyt, jotka on myös määritelty CIA:nkin sisällä poliittiseksi uhaksi, vaikka rakkaus on luonnollisin mielentila, johon ihmiset pääsevät usein heijastaessaan tuon tunteen itsensä ulkopuolelle. Vaikka tuo tunne olisi jokaisen meidän sisällämme.

Kommunistisessa EU:ssa sitä rakkaudettomuutta vasta onkin, jolloin tarvitaan niitä ihmisiä jotka kykenevät elämään tuossa värähtelyssä.

Eli käyttikö se nettipoliisi jatkossa vaikka mitä pelotteita vihapuheesta, kivapuheesta tai muista määräyksistä tai säännöistä, niin sinä puhut sitä mitä sylki suuhun tuo, eikä mikään valtio määrää teidän ajatuksianne tai puheitanne. 

Suomi ei ole holhousvaltio eikä ole sellaiseksi tulemassa, koska tässä maassa ollaan jo aivan tarpeeksi henkisesti kypsiä päättämään tämän maan asioista itse. 

On suorastaan hävettävää, että Suomi niminen sivistysvaltio jahtaa Ilja Janitskin nimistä ajatusrikollista kansainvälisellä etsintäkuulutuksella, vaikka rikosnimikkeet eivät riitä siihen. Joten sitten täytyy keksimällä keksiä lisää hänelle mahdollisesti syytettäviä rikoksia. 

Janitskinin vainon taustalla ovat mm. Helsingin Sanomien osake-enemmistöä pitävä rahasuku sekä ulkomailta muutamia vaikutusvaltaisiin mediakorporaatioihin liittyviä tahoja. 

CIA toimii näiden mediakeisarien toimeksiannoista ja painostaa koko ajan Suomen valtioneuvostoa, jotta se saisi tämän Janitskinin kiinni. 

Tämän takia Iljasta on ollut eteenkin Sanomawsoy:n omistamien sanomalehtien kirjoittaa kuin jostain suurrikollisesta, koska nämä rikkaat fasistisuvut eivät halua hänelle yhtään lisää faneja suomesta. 

Anneli Auer sekä Jari Aarnio ovat aiemmin kokeneet aiemmin vastaavan julkisen nöyryytyksen, joka on ollut heidän kummankin sielunpolkunsa kannalta hyvinkin ratkaisevassa asemassa, että miten henkisesti vahvoiksi nämä henkilöt kasvoivat noissa vankilaolosuhteissa. 

Ilja Janitskinista tämä varakkaiden herrojen kerho haluaisi tehdä Suomen sananvapauden marttyyrin, jonka tulisi kärsiä kuin Jeesuksen tavoin muiden nettikirjoittelijoiden synnit linnasssa.

Tämä on vielä vanha hajoita ja hallitse keino, jolla eliitti pyrkii pitämään heidän poliittisen sekä taloudellisen vallan heillä itsellään, vaikka tässä todellisuudessa Helsingin Sanomat niminen lehti on menettänyt MV-lehden myötä uskottavuutensa sekä kiinnostuksensa, koska heidän markkinoivat valeuutiset eivät enää myy kuin ennen.

Kaiken tämän taustalle kätkeytyy vielä ihmisen yksilönvapauden ja holhousyhteiskunnan välinen piilotajunnallinen kädenvääntö, jossa yksilön olisi aika jo ymmärtää, että hän on yksilö ja ihmislaumat ihmislaumoja. 

Taistelu systeemiä vastaan on kuin lähtisi huutamaan metsään, joka huutaa takaisin. 

Jos menet peilikuvallesi huutamaan, niin näet sieltä itsesi.

Kun tämän henkisen oppiläksyn näkee, että tuo kaikkea vastaan taistelu oli usein sieltä lapsuudesta tulevan uhri-minään perustuvan kamppailun tilanne, jossa jompi kumpi vanhemmistasi tahtoi alistaa teidät ja riistää teiltä vapaan tahdon, joka on tämän koko planeetan jokaisen ihmisen perusoikeus. 

Mutta koska länsimalaainen yhteiskunta on rakennettu niin, että lapselle tulee asettaa rajat, niin monet vanhemmat menevät tuon vapaan kasvatuksen yli ja alistavat lapsensa. Joten jos tällainen lapsi sitten kasvaa aikuiseksi ja joutuu vielä koulussa kiusatuksi, niin sen aikuisiän persoonan rakentuminen on hyvin olennaista sen kanssa, että miten sinä hyväksyt itsesi jatkossa. Koska kaikki sinun sisäiset heikkoudet näkyvät ulospäin ja nämä ovat niitä, joihin taas nämä teidän ns. vihamiehenne haluaisivat tarttua. 

Mutta tämänkin energian saa aina kumottua energialla rakkaus, joka on vanha viisaus "rakastakaa vihamiehiänne". 

Tuolla prosesilla kumoatte tuon viha ja pelkoenergian, aivan kuten myös 1-1= 0 niin energiakin muuttaa muotoaan, jos se vain kanavoidaan näin. 

Joten Ilja Janitskinin jahti kun on parhaillaan käynnissä, niin vaikka hänestä tämä suomen media haluaakin antaa hyvin negatiivista kuvaa vihatusta kansallisesta suurrikollisesta. Niin se että suomen valtio jahtaa häntä kuin jotain jänistä tuolla Euroopassa saa tämän koko tilanteen näyttämään suorastaan naurettavalta.

Europol (EU:n Stasi) on tämän koko EU:n aikana toiminut juuri tällaisena samankaltaisena Gestapona, kuin mitä Natsi-Saksankin osastot. 

Heillä on meistä kaikista toisinajattelijoista salaiset henkilörekisterit ja aina välillä on kokeiltu erilaisia operaatioita aina myrkytyksiin asti, että jos näistä toisinajattelijoista nyt joku sattuisi lopettamaan nettikirjoittelunsa. 

Mutta mitä enemmän pelkäät näitä valtiovallan vihollisia, niin sitä enemmän luot tuota mielen tuottamaa illuusiota, että perässäsi ollaan.

Mutta vaikka perässäsi oltaisiin, niin ei näitä stalkkereita silti kannata pelätä, koska Gang Stalking projektikin on CIA:lla ja muilla tiedustelupalveluilla vain sen takia, että he yrittävät noilla keinoilla saada peloteltua liikaa tietävät ihmiset hiljaiseksi. 

Ilja Janitskin saadaan suomeen tai ei, niin silti täällä asiat jatkuu kuin ennen. Eli ihmiset elävät tässä samassa valveunessa ja katsovat samat päivittäiset tv-sarjat sekä uutiset. Mutta emme me heidän ajatusmaailmaa voi päättää, koska jokaisella ihmisellä on heidän ajatusmaailmansa sekä todellisuus. Heillä on siihen vapaa tahto ovatko he onnellisia tuossa Päiväni Murmelina kaltaisessa todellisuudessa, jossa tämä mies heräsi tuossa elokuvassa joka päivä samaan päivään aina uudelleen ja uudelleen.

Nämä salaisen maailmanhallinnon kontrollerit eivät ole missään vaiheessa uskaltaneet kertoa sitä totutta ihmisille, että jokainen voi meistä luoda itselleen vaikka minkälaisen todellisuuden minkä vain itse haluamme, koska siihen on meillä jokaisella mahdollisuus.

Rakkaus on se tila, jossa ihminen on siinä omassa alkuperäisessä itsessään ja tämän vuoksi tämä rakkaus ollaan eristetty dualistisesti ja se markkinoidaan olevan aina vain sinun itsesi ulkopuolella, vaikka se on aina jokaisen sisällä sydämessä.