http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2017

Valemediat kääntävät kaiken toisinpäin


Kasaarijuutalaisten maailman valtamediakorporaatioiden omistajat ovat aina käyttäneet omistamaansa valtamediaa valtaväestön aivopesuun.  Koska peruskoulussakin opetetaan jo ns. mediakriittisyys, jonka auktoriteettiuskoa ei sovi kenenkään kyseenalaistaa.

Valtaväestön joukkomielen tai tämän paremmin tunnetun poliittisen korrektiuden hallintakeino on harjoittaa siihen tätä Kabbalistien sekä Illuminatin salaseuran käyttämää okkultistista kaavaa ja kääntää kaikki totuudet valheiksi.Donald Trumpin sanottiin nyt vihaavan rehellisiä toimittajia, kun asia on juurikin päinvastoin ja hän vihaa vain valehtelevia ja epärehellisiä toimittajia.

Trump oli eilen käynyt vierailulla USA:n tiedustelupalvelu CIA:n päämajassa, jossa hän syytti CIA:ta median manipuloinnista. 

CIA:han lahjoo myös suomessa toimivia Helsingin Sanomien toimittajia, jotka painostetaan mm. lahjonnalla sekä kiristyksellä kirjoittamaan CIA:n sinne määräämää propagandaa.

Eduskunnassa taas valtapuolueissa toimii aina yleensä puolueiden puheenjohtaja taas CIA:lle tietolähteenä. Mutta tietolähteen tehtävänä on myös ohjata puoluetta CIA:n haluamaan suuntaan, jolloin vaarantuu koko parlamentarismiin perustunut demokratia.


Nokian entinen pääjohtaja Stephen Elop sanoi vuonna 2011, ettei hän ole Troijan hevonen. Vaikka hän tuli kuitenkin Microsoftilta kilpailevan it-yrityksen taloon pääjohtajaksi, jonka seurauksena heti hänen tulonsa jälkeen koko Nokian älypuhelinmarkkinat tuhottiin järjestelmällisesti Elopin toimesta fuusioittamalla Nokian älypuhelinsovellukset Microsoftin kanssa. 


Microsoftia uhannut kilpailija (Nokian älypuhelintuontanto) ostettiin vain yrityskaupassa pois markkinoilta.


Pari vuotta sitten silloinen pääministeri Alexander Stubb poseerasi Keskustan Juha Sipilän kanssa opiskelijoiden mielenosoituksessa ja pitelivät kylttejä kädessään, joissa luki "Koulutuksesta ei leikata". Sitten koulutuksesta leikattiin mm. laskemalla opintotukea.  


Pääministeri Sipilä sanoi vajaa vuosi sitten, ettei ole myymässä postia osiin ja tämän jälkeen Postia alettiin laittamaan lihoiksi.Vuosi sitten liikenneministeri Anne Berner sanoi että liikenneverkot yhtiöitetään, ei yksityistetä.

Nyt kuitenkin selvisi, että Trafin tieliikenneuudistuksesta on tulossa autoilijan helvetti ja painajainen, koska autoveron poistuttua jokaisen suomalaisen autoilijan on tuon jälkeen maksettava kuukausittain Trafille 300,00 EUR/kk, jos haluaa enää ajaa henkilöautollaan minne haluaa. Eihän tällainen tekisi vuodessa kuin vain 3600 euroa. 


Jos joku suomalainen työtön vaikka haluaisi maksaa vuodessa tuon järjettömän kalliiksi kaavailtun Trafin ajoneuvonkäyttömaksun vuodeksi, niin silloin tämän työttömän kuukausittaiset sosiaalietuudet putoisivat 487,50 eurosta enää 187,50 €/kk. 


Mitähän Trafi keksii seuraavaksi... Tuleeko vielä kenkiin asennettava laatikko, josta suomalaiset alkavat maksaa Trafille kävelymaksua kuukausikohtaisina Prepaid-paketteina.


Tuleeko vielä polkupyöriinkin oma seurantalaite, josta pitää myös alkaa maksamaan ajetuista polkupyöräkilometreistä ? 


Liskoilla on kuitenkin pakkomielle aina päästä taloudellisesti orjuuttamaan alistetut sekä päästä vielä seuraamaan heitä näillä seurantalaitteilla. 


On enää ajan kysymys, että missä vaiheessa se kämmenen sisään kaikille pakotettu mikrosiru tulee, kun Australiasta sen pitäisi alkaa ensimmäisenä muutaman vuoden sisällä.    
 
Kun tätä valemediaa seuraa, niin alkaa aika monella ns. kirjaimellisesti v*tutuskäyrä nousemaan


Jokaisella tietoisella mielellä heränneellä suomalaisella ei varmasti ole sen jälkeen kiinnostusta enää lukea mitä tällä valemedialla on jälleen sanottavanaan, koska kaikki  valemedian uutiset ovat aina masentavia, negatiivisia sekä valheita sisältäviä epätotuuksia.


Jos näitä valeuutisia osaa lukea oikealla filtterillä, niin silloin näkee näiden ministerien valehtelun suoraan ja siinä alkaa aika monella siinä vaiheessa ns. v*tutuskäyrä nousemaan.


Mutta oletteko huomanneet, että nyt nämä valehtelusta jatkuvasti kiinni jääneet valemediat ovat alkaneet syyttämään heidät paljastaneita mm. MV-lehteä valemediaksi.


He syyttävät nyt heidän ilmiantajiaan ja yrittävät vielä vaientaa heistä jokaisen, kun tämän vuoksi MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinille syyttäjä kaavailee 13 vuoden ehdotonta vankeustuomiota ajatusrikoksesta.


Vaikka tämä ajatusrikos onkin ollut ensin George Orwellin 1984 romaanissa, niin siitä on tulossa osa nykypäivän totalitaristista yhteiskuntaa.

Kaiken tämän muutti internet, koska se mahdollisti tällaisten blogienkin julkaisun. Ilman internettiä ei tämäkään blogisti saisi ostettua sionisteilta painomustetta ja painavan omia lentolehtisiään. Tällainen enimmillään jopa 300 000 sivustovierailua /kk on ollut tämänkin blogin ennätysmäärät sivu-vierailuissa. Mikäli ei olisi internettiä, niin tuollaisenkin levikin aikaansaaminen ilman kirjakustantamoita olisi miltei täysin kiven takana.

Internet siis mahdollisti tämän, että täällä jokainen kuka halusi saada ääensä kuuluviin, sai sen lopulta kuuluviin.


Täällä ei voi vaikuttaa samanlaiset sensorit, kuin vaikkapa kirja kustantamot, jotka voivat täysin mielivaltaisesti valita, että keiden kirjailijoiden teoksia he alkavat julkaisemaan.
Bilderberg eliitin kokouksissa on keskusteltu näiden toisinajattelijoiden (mm. bloggarien) poliittisesta uhastaVaikka en ole koskaan käynyt Bilderberg eliitin salaisissa kokouksissa, niin tiedän ja näen sen miten siellä on viime vuosina keskusteltu mm. näiden kaltaisteni toisinajattelijoiden ja seurattujen bloggarien poliittisesta uhasta, jotka uhkaavat tämän korruptoituneen eliitin valta-asemaa.

Meidät nähdään siis tuolla Bilderberg kokouksissa tälle tätä maailmaa kulisseista käsin hallitsevalle salaseuralle todella suurena uhkana, koska me tiedämme mitä nämä konnat todellisuudessa vehkeilevät ja uskallamme sen vielä julkisesti kertoa kaikille.


Nyt koska nämä salaseuralaiset ovat jo painaneet ns. paniikki nappulaa, niin he yrittävät nyt hyökätä kaikkia totuudenpuhujia vastaan syyttämällä heitä mm. vihapuheesta tai kansankiihotuksesta. 

Monien suomalaisten nettikirjoittelijoiden tietokoneita on poliisi käynyt jopa takavarikoimassa kovalevyineen ja Markus Janssonin tapauksessa sinne asennettiin eräitä kuvia, joista sitten tuli myöhemmin käräjäoikeudessa tuomio lapsikornokuvista.  

Nämä keinot ja konstit ovat monet, joilla nämä korruptoituneet keisarit yrittävät vaijentaa heidän tyranniansa vastustajat. Mutta mitä suuremmaksi kasvaa tämä tietoisuuden evoluution aikaansaama vastarinta, niin sitä enemmän painuu kokoon tämä Illuminatin valtahierarkinen pyramidi, jonka he olivat tuolloin useita tuhansia vuosia sitten aina Sumerilaisista ajoista lähtien rakentaneet.

He siis pelkäävät, että tämä heidän vuosituhansia sitten aloitettu ja rakennettu työ tästä valveuni-yhteiskunnasta tulee romahtamaan, joka saa lopulta herätettyä kriittisen massan ihmiskunnasta tietoisella mielellä. Minkä jälkeen tämän kyseisen Luciferia palvovan satanistisen salaseuran tarulle tulee loppu. 

Heitä on aina seurannut pelko siitä, että he menettäisivät lopulta kaiken tuon rakentamansa ja ryöstämällä kahlitun omaisuutensa, jonka tämä Rothschildien suku on saanut käsiinsä vain ryöstämällä kokonaisia valtioita.


Raha ei ole heille merkannut enää itseisarvollisesti mitään muuta kuin poliittisen vallan välikappaletta ja tuskin Jacob de Rothschildilta löytyy samanlaista kolikko uima-allasta Roope Ankalla, johon tämä Keskuspankki-Paroni hyppää aina illan tullen sukeltamaan tuossa hirmuisessa miljardien eurojen kolikko meressä.


Itseasiassa tämä Walt Disneyn Aku Ankassa esiintyvän Roope Ankan rahanpalvonta opetetaan tuossa lapsille ja kun lapsista kasvaa myöhemmin veronmaksajia, niin heille on saattanut jäädä tuo Aku Ankoista opetettu suhtautuminen rahaan.

Mutta tämä aivopesu tapahtui hyödyntämällä alle puberteetti-ikäisen lapsen mieltä sekä muistia. Tämä tallentuu lapsen alitajuntaan, koska juuri tuonikäiset lapset käyttävät mm. vielä tietoista mieltään ja pystyvät olemaan läsnä olevassa hetkessä. Joten tätä Walt Disney Productions on aina käyttänyt hyväksi aivopestessään näitä miljoonia alaikäisiä katsojiaan.

Walt Disney oli taitava propagandisti, joka käytti lapsille suunnattuja piirrosanimaatioita tässä hyödyksi.

Hän oli myös 33-asteen vapaamuurari, jolla oli yhteyksiä aina CIA:n kanssa.