http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 31, 2017

NASA pelottelee asteroidin iskeytymisellä maahan 17.2.2017


Yhdysvaltain avaruushallinto NASA pelottelee nyt ihmisiä tiedolla, että asteroidi (WF9) saattaisi iskeytyä maahan 17. helmikuuta 2017 ja aiheuttaa tuhoisan tsunamin.

Venäläinen astronomi dr. Zakharovich väittää tämän asteroidin tulevan Nibirun planeetalta, jota on kutsuttu myös Planeetta X:ksi.


Amerikan avaruushallinto NASA, joka paremminkin on N.A.S.A (Never a Straight Answer) ei missään nimessä saa kertoa totuutta Nibirulaisista, että keitä nämä Nibirulaiset oikein olivat.

Nibirulaiset olivat se avaruusrotu, joka loi tämän alkuihmisen tänne maan päälle hyvin kauan aikaa sitten.


Skepsisläinen haluaa leimata nämäkin kuvat vain pelkiksi väärennöksi ja uskoo, että tuokin Anunnakin jättimäinen pääkallo rakennettiin versaalla parissa tunnissa vain tuota kuvaa varten.

Mutta tämän planeetan historiasta ollaan valehdeltu jo aivan tarpeeksi kauan.

Ihminen ei ole koskaan ollut yksin, koska täällä on jatkuvasti ollut useita avaruusrotuja ihmisen kehossa. Maassakin on ihmisten kehoissa vaikka kuinka monia eri avaruusrotuja ihmisten kehoissa.

                                          Plejadilaisia

                 
 

                                                LiskojaPieni ongelma vaan tulee siinä, että silloin kun tällaiset käärmeet ovat ylentäneet itsensä koko maailman huipulle johtaen mediaa, pankkeja, monikansallisia yrityksiä, politiikkaa. Niin tasavertaisuudesta on aivan turhaa silloin lähteä puhumaan oli sitten kysymyksessä vaikka naisten tasa-arvo.

Tellus on elämänkokeiluplaneetta, jossa jokaisella tänne tulevalla sielulla on vapaa tahto, jota ei kosmistenkaan lakien mukaan saisi kukaan lähteä määräilemään tai rajoittamaan. Mutta jos katsomme evoluutiomme kehitystä tähän päivään saakka, niin nämä liskot ovat määränneet täällä kaikki pelisäännöt, jotka eivät kuitenkaan koske heitä.

Jopa lääketeollisuudenkin symboleista nämä liskot eivät peitä identiteettiään, vaan näyttävät sen suoraan apteekin logossa.


Maailman terveysjärjestö WHO:n logossakin komeilee tämä liskojen tunnus = käärme.

Vaikka kyykäärmeet eivät osaa tehdä massia pankkimaailman huipulla, niin ihmisliskot sen sijaan osaavat tämän leikin, koska he imevät vain negatiivista energiaa itseensä ja nauttivat. Koska koko länsimaalainen talousjärjestelmä toimii näiden käärmeiden luoman mustan magian voimalla.Mutta tämän kolmannen ulottuvuuden siirtyminen ja aineen kiinnittyminen neljännen ulottuvuuden aineeseen muuttaa koko tilanteen niin, että näiden ihmisliskojen eliitin valtapeli tulee julki ja se ei enää pysy salassa.

Vaikka nämä konnat suunnittelivat Pittsburgissa vuonna 1969 kuinka he tulisivat vielä lakkauttamaan koko maailman kirjastot, ettei ihmiset saisi enää mistään tietoa käsiinsä. Niin internet toi tiedon julkisesti verkkoon ja mahdollisti meidän ihmisten käyttää sitä tiedon hankkimiseen. Mutta ne rohkeat ja harvat jotka alkoivat käyttää sitä tiedon levittämiseen ovat nyt luokiteltu NATO:n toimesta hybridiuhkiksi.

Valtaeliitti onkin tullut nyt selkä seinää vasten ja yrittää hädissään saada kaiken vapaan tiedon liikkuvuuden estettyä keinolla millä hyvänsä internetistä, mutta heidän keinot eivät siihen riitä.

Kun domino on jo lähtenyt kaatumaan, niin näiden dominojen ollessa tonnien painoiset, niin tuossa vaiheessa liike-energia on jo niin suurta, ettei tätä tietoisuuden evoluutiota enää edes mikään asteroidi voi pysäyttää etenemästä. 

Tämän planeetan kohtalosta päättää ensikädessä sinä itse, joten ajatuksillasi on hyvin suuri vaikutus siihen, että tapahtuuko täällä mitään luonnonkatastrofeja ja muuta. Mutta vaikka tapahtuukin, niin tällaiset luonnonmullistukset puhdistavat Äiti Maan energiakenttää, koska Äiti Maan sisällä on jatkuva myllerrys tämän suunnattoman negatiivisen ajatus ja astraalisaasteen aiheuttamia energioita, jotka tasapainoittuvat vasta mm. maanjäristyksen tai tulivuorenpurkauksen kaltaisten luonnonmullistusten jälkeen. 

Tällä planeetalla suurin uhka on aina ollut ahneus, joka on vallinnut pankki ja talousjärjestelmänne puolella.

Keskuspankki lainaa valtioille rahaa ja ryöstää sen korkoineen päivineen takaisin. Mutta sitten kun vielä kyse on negatiivisen energian energiavarkaudesta, jonka negatiivinen avaruusrotu (liskot) imevät itseensä, niin tällaista kutsutaan henkisillä oppitermeillä energiavarkaudeksi.

Positiivinen energia synnyttää lisää positiivista + värähtelyä.
Negatiivinen energia taas synnyttää lisää - merkkistä värähtelyä.

Tämän tellus planeetan tietoisuuden evoluutiossa käydään näiden kahden energian välistä kamppailua, joka todelisuudessa on dualismin jälkeen täysin hyödytöntä, koska kaikkeudessa ei enää ole tätä dualismiin perustuvaa vastakkainasettelua. Mutta egolla on taipumusta tuntea olevansa aina oikeassa joka asiassa ja tällainenkin persoonatekijä voi tulla monelle perittynä vanhemmiltaan.


Tunnekehon puhdistaminen on se prosessi jolla voidaan muuntaa nämä omassa menneisyydessä löytyvät negatiiviset energiasidoslinjat, jotka ovat usein jääneet tunnekehoon negatiivisina tunnelukkoina. 

Mutta myös Äiti Maalla on tunnekeho, joka on tälläkin hetkellä huonossa tilassa, minkä vuoksi sinne kuuluisi maadoittaa energiaansa, koska sieltä myös saa tuota maan keskuksesta tulevaa positiivisesti värähtelevää värähtelyä, jolla saa myös juurichakransa maadoitettua.