http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 23, 2017

Suomen rikkaat fasistisuvut laativat Hesariin ylistyskirjoituksen EU:n liittovaltiosta


Helsingin Sanomiin ilmestyi eilen suuri ylistyskirjoitus, jossa ylistettiin EU:n liittovaltiota. 

Vaikka tätä kommunistista ja fasistista 26 miljoonan liittovaltiota ei olla vielä edes perustettu, niin jo nyt tässä Hesariin tilatussa jutussa annettiin ääni suomessa vaikuttaville 33-asteen vapaamuurareille. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä jopa totesi, että kuinka Pohjoismailla voisi olla avainrooli EU:n pelastajana.

Huomioikaa nuo lauseet "EU:n pelastajana", joka viittaa siihen että joku eliitin lavastama kriisi on tuloillaan, johon näitä EU:n pohjoismaita suunnitellaan tuon kriisin ratkaisijaksi. 

Onko tämä kriisi tuo sisällissota, jolla EU maat ajetaan liittovaltioon verisimmillä keinoilla, vai onko se jokin taloudellinen kriisi ?

Näillä itsensä Luciferista seuraavaksi ylentäneillä vapaamuurareilla on aina olevinaan ratkaisu kaikkeen ja he looseissaan ylpeilevät aina tietävänsä sen, että missä tämän yhteiskunnan shakkinappulat ovat jo seuraavassa siirrossa, koska nämä vapaamuurariveljet juonittelevat nyt Suomen päänmenoksi kokonaista itsenäisyyden menetystä. 

Se on siis näiden fasistien päätavoite, joka on sama projektio mitä se oli vuonna 1917-1918, jolloin myös nämä rikkaat fasistisuvut halusivat lakkauttaa Suomen itsenäisyyden ja siirtää sen Saksaan.

Tälläkin kerralla tuo suunnitelma on lähes identtinen ja koska EU:n liittovaltiohanke kun on Natsi-Saksan  jo vuonna 1944 alulle panema projekti. Niin syystäkös nämä Suomen fasistisuvut hurraavat tälle Suomen itsenäisyyden tuhoamisprojektille omissa yksityisissä bileissään.

He ovat kauttaaltaan Natsien sympatiseeraajia ja tämä heidän suuri rakkautensa natseja kohtaan juontaa juurensa siitä, kun Saksan Frankfurtin pankkiirit myönsivät Suomelle sen ensimmäisen valtionlainan 6 miljoonaa markkaa vuonna 1860, joka tuli vielä Carl von Rothschildin omista varoista. Koska silloin ei vielä luotettu Suomen takaisinmaksukykyyn.


Nykyinen EU on ollut koko tämän euron yhteisvaluutan ajan jo täysi kommunistinen talousdiktatuuri. 

Ettekö vielä usko

Mistäs tämä tähti on revitty tähän kommunistisen EU:n lippuun ? 

Kiinan kommunistisen tasavallan lipussa on tuo sama tähti.Tämä tähti on vielä oikeasti okkultistinen pentagrammi, joka on yksiä tämän kommunismin ydinsymboleita.

Tämä pentagrammin on kommunismin symboleihin laatineet nämä samat satanisti-vapaamuurarit, jotka loivat koko kommunismin aikanaan satoja vuosia sitten.

Ja tämä satanistinen eliitti saa voimansa vain negatiivisuudesta, joka perustuu tuohon heidän harjoittamaansa satanismiin, jota he vielä käyttävät valta-asemansa pönkittämiseen.Viimeksi Suomen fasistisuvut ostivat tänne aina Saksan armeijan turvaamaan operaationsa, jolla yrittivät estää Suomen itsenäisyyden.

Vuosina 1917-1918 nämä rikkaat Suomen fasistisuvut olivat liittoutuneet jo Saksan kanssa ja olivat valmiita tekemään mitä vain, jotta olisivat voineet estää Suomen itsenäistymisen.

He lopulta päätyivät murhaamaan niitä poliittisiksi vihollisiksi nimeämiään suomalaisia, joita he alkoivat kutsumaan punaisiksi.  Mutta kaikilla suomalaisilla on ollut kuitenkin samanvärinen veri, joten on suorastaan sairasta väittää jotain suomalaista kuuluvan johonkin vaikka eliittisesti alempaan ja heikompiosaiseen rotuun.

Mutta nämä fasistisuvut eivät ole kunnioittaneet Suomen itsenäisyyttä missään vaiheessa, vaan heille tuo Suomen saavutettu itsenäisyys oli tuolloin miltei 100 vuotta sitten suuri raivo ja häpeä. Koska Saksa ei voittanut ensimmäistä maailmansotaa ja tämä jo tuolloin Saksan jääkärien miehittämä Suomi jäikin lopulta itsenäiseksi valtioksi.

Tämä katkeroitti nämä rikkaat fasistisuvut pitkälle ajalle ja he hautoivat näissä vuonna 1922 perustetuissa Suomen vapaamuurarilooseissaan kostoa Suomen valtiolle. 

He vannoivat sitten vuonna 1944 salaisessa kokouksessa, että he tulisivat vielä 2000-luvulla perustamaan tällaisen natsien alullepaneman ja fasistisen sekä kommunistisen liittovaltion, jota Saksa tulisi johtamaan. 

Tälle fasistiselle liittovaltiolle on myös tulossa oma armeijansa, koska natseillakin oli.

Nyt näinä tulevina vuosina tässä maassa nähdään valtataistelu siitä, että minne tämän maan kohtalo on jälleen päätyä ? 

Päädymmekö jälleen suurvaltojen (Saksa) pelinappulaksi, vai onko Suomen kohtalo jälleen korkeimman käsissä, milloin se viimeksi oli 1918.

Nämä rikkaat Suomen fasistisuvut haluaisivat tuhota kaiken suomalaisuuden ja eteenkin nämä jo vähemmistönä olevat suomenruotsalaiset fasistit haluaisivat mielellään harjoittaa rotujen sekoitusta ja rikastaa suomen geenejä lähi-idän sekä Afrikan geeneillä, joilla he saisivat mielestään tyhmemmän rodun Suomeen.
Fasistisukujen mielestä fasistinen liittovaltio on Suomelle paras vaihtoehto

Helsingin Sanomien ylistäessä tätä fasistista liittovaltiota oikein suorastaan kaikuu tuo, että miten nämä fasistit olettavat päättävänsä Suomen kansan asioista suomalaisten seläntakana. Koska juuri tuohon ylimielisyydelle ja vallanhimolle perustuvaan sairauteen, nimeltä elitismi kuuluu tuollainen sorretun ja köyhän kansan halveeraus.
Suomen kansa kun koostuu yksilöistä, joten silloin tässä suhteessa mitään tällaista kansaa ei ole olemassa kuin vain jokaisen yksilön omassa mielikuvituksessa.

Mutta tämä jo itsessään hyvin hölmön kuuloinen nimi kansa heijastaa tuota sanaa, jossa olet myös muiden joukkotietoisten mielten kansa samaa mieltä. 

Aina tämä kansa on vain yhtä mieltä asioista, mutta yksilöiden ääniä ei kuunnella, niin kauan kuin on vain olemassa tämä illuusio yhden Suomen kansan tahdosta.

Tämä onkin pelkkä myytti sekä illuusio, jolle tämän valtiomuotoon perustuva fasistinen feodalismi perustuu.

Se on olemassa niin kauan, kuin siihen löytyy tarpeeksi monta hölmöä uskojaa. Mutta siinä vaiheessa kun Suomessa on tarpeeksi monta tietoisella mielellään herännyttä yksilöä, niin lopulta täällä valta palautetaan jokaiselle suomen heränneelle yksilölle. Mistä tämä Suomen kansa oikeasti perustuu.

Mutta nämä kierot ja epäisänmaalliset rikkaat fasistit ovat aina käyttäneet tässä valtioon perustuvassa mallissa näitä valtarakenteisiin rakennettuja porsaanreikiä hyväkseen, jolla on aina alistettu suomalaisia. 

Mutta fasistien uhkaksi muodostui lopulta internet, jossa nämä sorretut suomalaiset saivatkin ensimmäistä kertaa sen valtion tyrannialla vaijennetun äänensä takaisin ja lopulta täällä on jo riittävästi näitä vapaan sanojensa käyttäjiä. Joka ajoi jo tämän fasistisen eliitin selkä seinää vasten ja heillä on enää vaihtoehtona valita puolensa, että palvovatko he loppuun saakka Luciferia, eli saatanaa ja yrittävät tuhota Suomen. Vai sallivatko he tämän maan pelastuvan tuolta kaikelta Saksan liittovaltion fasistiselta ja kommunistiselta tyrannialta.

Suomi on nyt kuin holhoukseen ajettu täysi-ikäinen, jonka asioista päättää kohta enää pelkkä Brysselin ylivalta.

Eurooppalaisista valtioista kootussa liittovaltiossa on jokaiselle EU:n jäsenmaalle ja heidän kansalaisilleen suorastaan nöyryttävää, että he joutuvat lopulta laulamaan Saksan fasistisia natsimarsseja ja tanssimaan näiden neljännen valtakunnan hullujen pillin mukaan.

Ei siksi että koska natsit on yes, vaan siksi että tämä vieraiden valtioiden holhousmalli on tullut tänne aivan toisilta planeetoilta. Koska ei terve ihminen alista heikompiaan ja nauti heidän alistamisestaan, jota tekevät vain vallanhimoiset ja sairaat psykopaatit.

Suomeen tarvitaan kansanvalta ja se palautetaan nyt tänne näillä uuden ajan positiivisimmilla energioilla, jotka ovat jo kaikkien käytettävissä.


Eugeenikkojahan tämä sairas valtatyranneiden väki pääosin on ja eivät he sitä lainkaan peittele. Elisabeth Rehn muistutti myös joitain vuosia sitten, kuinka tämän alistetun suomen kansan tulisi vieläkin muistella Ruotsin suurvalta-aikoja, jolloin suomalaiset joutuivat nöyristelemään näiden orjuuttajien ja herrarodun edessä.

Valitettavasti tämä kastijako ei ole vieläkään täältä hävinnyt ja sen näkee jo vaikka suoraan lukemalla Helsingin Sanomia ja tämän Herlinienkin suvun tilaaman ylistyskirjoituksen EU:n fasistisesta liittovaltiosta, josta nämä fasistisuvut oikein haaveilevat. Että näkevät niistä oikein suorastaan märkiä päiväunia.

Fasismi on kuitenkin sairaus siinä missä tämä suunnaton vallan ahneus, jota tämä eliitti on potenut koko ikänsä. Eli mitä sitten tällaisille miljardeja kahmineille sedille oikein voisi tehdä, etteivät he lopulta päädy tuhoamaan Suomea ? 

Kaikkeen tähän on olemassa vain yksi keino, jolla nämä vallanhimoiset tyrannit saadaan rauhoitettua ja se on rakkaus. Koska sen värähtelyjä he eivät kestä ollenkaan ja jos he saavat rakkautta osakseen, niin silloin heidän vallanhimonsakin menee solmuun. 

Joten laitetaan Bernerille sekä näille muille tyranneille paljon myönteisiä ajatuksia sekä tätä valoa, jolla näiden itsekkäiden sielujen käämit palaa ja joutuvat palaamaan takaisin lähtöruutuihinsa. Koska muuten he yrittävät tiedostamattaankin tuhota koko Suomen kaikilla keinoilla, joilla heillä siihen olisi mahdollisuus.

Vallanhimo kun on niin suuri vitsaus, että siihen on lopulta vain yksi ja ainoa lääke = rakkaus.


Se kun on heille aivan liian kirkasta... Nalle Wahlroos joutui aina muuttamaan lopulta Ruotsiin pakoon, koska hän sai näistä Suomen korkeavärähteisemmistä energioista tarpeekseen. Vaikka hän pelkäsi myös näiden varakkaiden liikemiesten välttämää ja pelkäämää verokarhua.

Pääministeri Juha Sipiläkin pelkää verokarhun puremaa, että on onnistunut sen suuremmat raatelut välttämään verokarhu-suunnittelulla ja tämä on kyseisen it-miljonäärin tapauksessa onnistunut erittäin hyvin. Vanha negatiivinen maailmanjärjestys on mennyttä 

Nyt Donald Trumpin otettua ohjat USA:n peräsimessä ei häntä pystytä kontrolloimaan samalla tavalla kuin mitä pystyttiin vielä näitä aiempia USA:n presidenttejä.

Barack Obamakin oli Trumppiin verrattuna puhdas palkkaorja, jonka täytyi hikoilla hiki hatussa päästäkseen käsiksi edes tyydyttäviin vuosiansioihin siitä, että hänen nimissään päästiin pudottamaan miltei satoja pommeja vuorokaudessa mm. lähi-itään.


Saksan ulkoministeri Frank Walter-Steinmeijer totesi nyt Trumpin lakkauttaneen tämän vanhan maailmanjärjestyksen, joka perustui tuolle USA:n maailmanpoliisin roolille. 

Mutta koska nyt pöytä on käytännössä putsattu ja tuli aivan uudet energiat käyttöön, niin tämä vaihde voidaan kääntää nyt vaikka rakkauden energioihin, joita on jo nyt ollut liikkeellä. 
Tällaiset rakkauden värähtelyt ovat niitä asioita, jolla tämä koko negatiivisuudella peitottu planeetta saadaan vihdoin puhdistettua tästä negatiivisesta saasteesta, jota tämä elämänkokeiluplaneetta on ollut pullollaan.

Negatiivisen Illuminatin valtaeliitin lähkölaskenta alkoi jo ja lähiviikot näyttävät sen, että minkä puolen he valitsevat. Koska heidänkin sisällä monet entiset satanistit ovat kääntyneet valon puolelle, eli vaihtaneet leiriä. Joten näin tässä on käynnissä myös kulissien takainen suuri valtataistelu, jossa vain pimeys ja valo ottavat toisistaan mittaa. 

Mutta tämän rakkauden energiat ovat niin voimakkaat, että näitä värähtelyjä nämä eksyneet ja pimeyttä täynnä olevat sielut eivät kestä. Koska nämä entiset kapitalismin orjapiiskurit pelkäävät kohdata tuon pahuuden itsessään. Sillä he eivät uskalla kohdata heidän omaa todellista itseä, joka on juuri sellainen jota näiden silmistä voi jokainen nähdä. Silmät kun ovat sielun peili ja ovat aina olleetkin.     


Tikkari vietiin jo lapselta symbolisesti

Aina jos pieneltä lapselta viedään tikkari, niin he yleensä alkavat ensimmäisenä itkemään, koska ovat kiintyneet siihen niin syvästi.
Nämä EU:n liittovaltiosta haaveilevat fasistisuvut ovat kiintyneet todella suurella kiihkolla tähän natsien neljänteen valtakuntaan, jota tämä korruptoitunut eliitti haluaa hinnalla millä hyvänsä itselleen. 
Mutta Trump vei jo tikkarin siltä lapselta, jossa lähti jo tämä koko uuden maailmanjärjestyksen peruspilarin ja työkalun eli USA:n armeijan käyttö maailmanpoliisina pois.

Nyt ensimmäistä kertaa USA:n rooli valtiona ei ole enää heikoimpien valtioiden kiusaaja ja tämä on saanut Illuminatin ajatushautomoiden sedät hyppimään raivoissaan seinille. 

Siellä on varmasti pidetty jo monta kriisipalaveria ja nämä entiset EU-tyrannit eivät halua uskoa, että tämä uusi rakkauden värähtely on jo tämän nykyisen kultaisen aikakauden todellisuutta.   
 
Koska nyt tähän entiseen ja vanhaan maailmanjärjestykseen kuuluneiden negatiivisuuden, vihan, katkeruuden, vallanhimon, heikompien sortamisen sekä orjuutuksen aika on ohi.  Jokaisella on mahdollisuus tehdä valinta nyt ja kääntyä pimeältä puolelta totuuden, eli valon puolelle.

Eli on jo tullut aika kääntää nämä energiat kohti positiivisia värähtelyjä, jotka virtaavat jo nyt vapaasti, kun niille vain antaa sydämensä tasolla mahdollisuuden.

Kun tämä rakkauden värähtely jatkuu, niin tämä fasistinen liittovaltio ei onnistu millään tuossa + merkkisessä värähtelyssä. Eikä myöskään näiden Illuminatin kabinettikerhojen USA:n hallinnon sisällä suunnitellut vallankaappausyritykset.

Rakkauden voima on niin voimakas, että sitä vastaan nämä liskot eivät pärjää kenellekään osapuolelle, koska heiltä lähtee valta jo pelkästään tuolla valolla pois. 

Lopulta kun näihin valtioihin rakennettu ponzi-korttitalo sortuu, niin sen jälkeen tilalle rakennetaan uusi ja kestävämpi talo, jota ei enää kannata rakentaa heikoista korteista. Vaan se rakennetaan paljon kestävämmällä materiaalilla, joka on rakkaus.