http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2017

Madonna alkoi laulamaan CIA:n peiteoperaatioissa
Pop-tähti Madonna laajensi repertuaariaan ja nyt hän alkoi laulamaan CIA:n peiteoperaatiossa (psyop).

Madonnalle oltiin pedattu tässä internetin vihapuheen kieltävässä peiteoperaatiossa vihapuhujan rooli, jonka hän jo näytteli Washington DC:ssä muutama vuorokausi sitten järjestetyllä Trump-vastaisella marssilla. Siellä hän kertoi suunnitelleensa Valkoisen Talon räjäyttämistä.

Tämän feministien ja kulttuurimarxistien Trump-vastaisen marssin oli rahoittanut miltei kokonaan miljardööri liikemies George Soros.
 


Nyt CIA:n rooli oli taas laittaa tämä poptähdi madonna tutkinnan kohteeksi tästä julkisella marssilla esitetystä laittomastas uhkauksesta on kuitenkin tässä peiteoperaatiossa täysin ennalta käsikirjoitettu, kuten myös tuo madonnan esittämä uhkaus.

Tällä sitten nyt Madonnasta tehdään julkinen roolimalli ajatusrikollisen asemasta, johon varsinkin monet Madonnan fanit saadaan hyvin helposti ohjelmoitua.

Siitä ei ole vielä tietoa, että onko Madonnan tuleva albumi sävelletty ja sanoitettu täyteen vihapuheen kieltobiisejä. Näinhän voi hyvinkin olla, että hänen seuraavalle albumilleen laitetaan säveltäjät työstämään uusia vihapuhe ja ajatusrikos-iskelmiä. Sillä mikäs olisikaan nerokkaampi keino, kuin ohjelmoida Madonnan kuuntelijat käyttäytymään poliittisen korrektiuden mukaisesti vältellen laittomia ajatuksia/vihapuheita.Katso nyt Madonnalle tämä George Soroksen käsikirjoittama puhe kokonaisuudessaan. 

Huomioi myös Madonnan taustalla olevien naisten pokeri, joka ei pitänyt missään vaiheessa. 

Madonnalla oli jopa itsellään vaikeuksia pidätellä pokkaa tuon kulttuurimarxistisen puheensa aikana, jonka hän luki suoraan hänelle käsikirjoitetusta paperista.  

Soroksen kannattaisi seuraavalla kerralla palkata joku uskottavampi näyttelijä näille hänen rahoittamilleen feministi-marsseille promoamaan tätä eliitin uutta vihapuhetta.

Lähteet: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Madonna_blow_up-60554