http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2017

Kiinasta aiotaan tehdä tuleva talouden supervalta ja globalismin keskus


Maailman varakkain eliitti on suunnitellut tulevan talouden supervallan Kiinaan. 

Asiasta on päätetty jo ajat sitten, vaikka tästä asiasta taas keskusteltiin vain pienen piirin kesken Davosissa.

Entinen pääministeri Alexander Stubb halusi välittömästi tuon Davosin konferenssin jälkeen esiintyä ennustajana ja laukoi tämän asian julkisuuteen.


EU:n piilokommunismi on piilotettu Euroopan Unionin sisälle

Euroopan Union on ollut yhteisvaluuttaan perustuvana talousjärjestelmänä täysin kommunistinen systeemi, koska siinä käytetään euron yhteisvaluuttaa.

Kommunismin alkuperäisenä tarkoituksenahan on juuri keskittää pääoma vain pienelle eliitille, joka ryöstää kaikkien valtioiden kassan kuin pajatson.

Valtiot velkaannutetaan Keskuspankkien kautta velkaannuttamalla, koska näitä Frankfurtissa sijaitsevassa Euroopan Keskuspankissa luodaan euroja täysin tyhjästä ilmasta liikkeelle, jolloin tässä olisi kyse samasta kuin että asiakas menee kauppaan ja latoo ostoskärryn täyteen tavaraa ja poistuu kassalta maksamatta.

Keskuspankit vaan tekevät tässä globalisteille ominaisen hokkus pokkus tempun ja imevät viennin ja tuonnin heikkenemään EU-maissa.

Talouden nollakasvu kuuluu yhdeksi Trilateraalisen Komission poliittista agendaa, jolla onkin tarkoitus luoda EU-maihin suurtyöttömyys.

Tämä suurtyöttömyys on heidän tavoitteena sen takia, koska nämä työttömät massat ovat heidän mukaansa yhteiskunnille täysin hyödyttömiä. Joten heistä tulee sen vuoksi päästä eroon silloin keinolla millä hyvänsä.

Globalistien eliitin tavoitteena olisi saada luotua vielä Saksan johtama EU:n liittovaltio, jonka johtamana sosiaaliturvaa heikennettäisiin vielä sille tasolle, että lopulta luotaisiin 1930-luvun kaltaiset orjamarkkinat.

Tämä turvaisi sitten rikkaiden suuryritysten pääoman, kun palattaisiin takaisin vanhaan orjapiiskureiden ihmiskauppaan, jolloin jopa suomalaisiakin myytiin ulkomaille orjina useita satoja vuosia sitten.

Mutta mikäli koko nykyistä palkkaorjuuden järjestelmää tutkii tarkemmin, niin mitäs se muuta on kuin ihmiskauppaa, jos ihminen joutuu elinkeinon vuoksi myymään itsensä työehtosopimuksella jonkun työnantajan alaisuuteen.

Vain tuo palkkaorjalaitoksen häkki puuttuu niiltä työntekijöiden ympäriltä, vaikka sellainen henkisessä ulottuvuudessa jo on ja tunnetaan sanalla työaika.


Mitä globalismi oikeasti on


Globalismi on esitetty julkisuudessa varsin kulttuurimarxistiseksi ja vihervasemmistolaiseksi päiväuneksi maailmasta, jossa ei olisi sotia ja tuotteet liikkuisivat vapaasti jne. 


Mutta todellisuudessa globalismi on kaukana tuollaisesta vasemmistolaisesta maailmanrauhan fantasiasta, koska globalismi on maailman rikkaimpien pankkisukujen sekä suurimpien suuryhtiöiden voitontavoittelua. 

Silloin kun koko tätä planeettaa hallitsee vain n. 150 suurinta mega-yritystä, niin tällaisten dinosaurusten edessä voi olla yksityisyrittäjällä vähän ahtaat tunnelmat pärjätä edes paikallisessa kilpailussa.


Globalismi on esitetty julkisuudessa niin, että sen väitetään hyödyttävän kaikkia ihmisiä, mutta hyödyttääkö se suomalaisia veronmaksajia että Googlen ja Nokian kaltaiset jättiyritykset kuppaavat Tekesiltä satoja miljoonia euroja suomen veronmaksajien taskusta ja nämä molemmat jätit eivät maksa vielä suomeen juuri penniäkään veroja ? 


Siis kaikki nuo sadat miljoonat eurot ovat puhtaasti suomesta ulkomaille pumpattua ja kavallettua pääomaa, jonka kavallus ulkomaille aiheuttaa lukuisia työpaikkojen menetyksiä, koska kaikki tuo kierrosta pois lähtevä raha tulee tyrehdyttämään suomen taloutta. 


Kiinassa taas talousjärjestelmä on luotu kommunismin ympärille, jossa ihmiset on ajettu pakolla työskentelemään pienillä palkoilla.
2014 vuonna Suomen ja Kiinan välinen palkkojen kilpailutilanne oli seuraavanlainen.


Kiinassa oli noussut vuodesta 2005 lähtien palkat peräti 336 prosenttia, mutta suomessa tämä vastaava nousu oli vain 34 prosenttia. Näistäkin suomen palkakorotuksista valui paljon indeksikorotusten myötä, kun vastaavasti hinnat nousivat samaa tahtia kuin palkat.

Rahalla ei ole kuitenkaan tässä vienti ja tuontikilpailussa merkitystä, koska ilman kaupankäyntiä tätä rahaa olisi oikeastaan turhaa käyttää yhtään mihinkään.


Mutta meidät ollaan opetettu jo varhaisessa vaiheessa kumartamaan tälle nykyajan taloususkonnon antikristukselle, joka on lähes kaikki materiaan liittyvä asia.

Rahauskonnon mekka on jo olemassa ja se on Wall Street, jossa rahauskonnon munkit kumartelevat pörssikursseja.


Mutta kaiken tämän rahan ja materianpalvonnan taustalla tämän varsinaisen arvometallin itselleen kahmineet maailman rikkaimmat pankkisuvut (Rothschild, Rockefeller jne.) eivät haluaisi kertoa sitä totuutta, mikä sisältyy tämän rahakultinkin sisälle. 


Se on se, että ihmisellä on oikeasti kyky asennoitua rahaan vaikka millä tavalla. 


Voit luoda itsellesi mielikuvan, jossa sinä et ole enää tuollaisen yhden yrityksen palkkaorja ja huomaakin sen, että voit määritellä tuon jälkeen arvosi. Mutta sinun ei tarvitse silti myydä tuossa prosessissa sieluasi, eli omaa itseäsi. Koska niin kauan kuin sinulla itselläsi on se toimivalta, että määrittelet omat työaikasi jne. Niin silloin sinä et ole aina jonkun toisen osapuolen käskyteltävissä tai armoilla, kuten tähän normaaliin palkollisen rooliin yleensä kuuluu. 


Tämä prosessi on hyvin yksinkertainen ja sen voi jokainen tehdä itselleen tämän seuraavan prosessin kautta, joka on tunne-kehoon liittyvä lapsuuden kokemusten puhdistaminen valolla.


Ottakaa yhteyttä valkoiseen ja kirkkaaseen valoon, jonka visualisoitte itsestänne 300 metrin päähän

Sallikaa tämän valon tulla päänne yläpuolelle

ja tämä valo on täysi yltäkylläisyys, täysi yltäkylläisyys ja se on totuus.

Salli tämän valon tulla teihin sisään ja nähdä totuuden siitä, mitä te todellisuudessa olette.

Joten kun löydättte valon sisältänne, niin olette rakastettuja..

Salli tämän valon tulla myös silmiinne.

Salli tämän valon tulla myös kurkkuunne, jotta teille syntyy yhteys päänne sekä sydämen välille.

Salli myös tämän valon avata sydämenne, jotta voitte tuntea totuuden sekä yltäkylläisyyden.

Sallikaa tämän valon tulla myös solar plexus keskukseenne, päästäen pois syyllisyyden tunteen sekä pelot ja häpeän. Kaikki nämä matalammat tunteet.

Sallikaa myös tämän valon tulla vatsa chakranne kohdalle, päästäen pois.

Sallikaa tämän valon tulla myös juuri chakraanne, päästäen siellä olevat pelot vois.

Sallikaa tämän valon myös tulla jalkoihinne sekä käsiinne...

Keskittäkää tämä valo vielä maan keskukseen, jossa vallitsee Äiti Maan rakkaudellinen energia, joka on kannustava.

Tuo nyt tämä sama energia takaisin itseenne.

Sallikaa tämän energian tulla jälleen takaisin jalkoihinne, juurichakraanne, vatsaanne, sydän keskukseenne, kurkkuun, päähän ja tuoda se nyt ylös visualisoikaa se auringon kaltaiseksi energiaksi ympärillänne.

Tuokaa nyt tämä energia 5 metrin päähän
10 metrin päähän
30 metrin päähän

50 metrin päähän

Tuntekaa nyt tämä energia vapaalta.

Nyt teemme tunne kehoon liittyvän puhdistuksen...

Vastaus tulee mielestänne n. 1-3 sekunnin kuluttua.

Viekää ajatuksenne takaisin siihen aikaan, jolloin tunsitte että teillä ei ollut riittävästi rahaa ?

Minkä ikäinen oli silloin kun teillä oli tunne, ettei teillä ollut tarpeeksi rahaa ?

Saitko tuon energian äidiltänne vai isältänne, vai itseltänne ? Vai joltain muulta ?

Yleensä ajatukset ja tuntemukset kulkeutuvat niin, että ne tulevat energiakeskukseenne (tunne-kehoon).

Näyttäkää nyt sormella, että missä kohdassanne tunnette kehossa tuon kohdan, jolloin teillä ei ollut tarpeeksi rahaa.

Millainen tunne tuo oli ?

Tuokaa nyt tähän kohtaan paljon valoa ja keskittäkää ajatuksenne siihen, aika-avaruudessa, sekä todellisuudessa.

Nyt puhdistamme tämän energian tuosta tunne-kehosta, sekä menneisyydestä. Koska haluamme saada nämä mielikuvat muutettua.


Mikä oli äitinne asenne rahaan ?

Oliko äitillänne sitä paljon, vai sanoiko että te kustannatte minulle rahaa ?

Mikä oli äitinne suhde rahaan ?

Minkä ikäisenä minä omaksuin tämän äitini suhteen rahaan ?

Minkä ikäisenä muutin tämän äitini suhteen rahaan ?

Nyt voitte tunnustella tuota kohtaa tunne-kehossanne ja keskittäkää sinne paljon valoa.

Nyt puhdistamme tämän kohdan tunne-kehostanne.

Kaikkialle minne kannan tätä negatiivista suhdetta rahaan, niin kannan vain äitini asennetta rahaan. Se ei ole minusta peräisin, vaan yritin auttaa häntä silloin.

Mikä oli isäni suhde rahaan ?

Sitä ei ollut riittävästi ? Tuhlattiinko se ?

Minkä ikäisenä minä omaksuin tämän isäni suhteen rahaan ?

Mikä on minun itseni suhde rahaan ?

Osoita nyt kohta tunne-kehostanne, jossa tunnet tuon kohdan ja visualisoikaa jälleen sinne paljon valoa.

Kaikki jonne visualisoitte tämän isänne asenteen rahaan, niin keskittäkää sinne kaikkiin menneisyyksien ulottuvuuksiin asti valoa.

Tuokaa vielä enemmän valoa tuohon kohtaan ja kaikki muut mielikuvat jotka liittyivät rahaan, jotka olivat peräisin isästänne, niin keskittäkää sinne nyt positiivista energiaa (eli valoa).

Mitä tarvittaisiin siihen, että saisin asenteen rahaan, joka olisi yltäkylläinen.

Keskittäkää nyt valoa tälle mielikuvalle ja keskittäkää se mieleenne.

Voitte visualisoida itsellenne vaurautta vapaasti mielen mukaan.

Lisätkää vielä lisää valoa tälle ajatukselle.

Tämän visualisaation jälkeen tunne-kehossa alkaa yleensä tuntumaan sellainen tunne, että aivan kuin sipulin lehtiä alettaisiin kuorimaan.

Tämä on merkki tunne-kehon puhdistautumisesta.