http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 19, 2017

Suomen poliisin "ilmianna vanhempasi" propaganda video aiheutti kohun maailmallaSuomen poliisi julkaisi äskettäin lapsille suunnatun propaganda videon, jonka tarkoituksena on opettaa lapset ilmiantamaan vanhempiaan poliisille nettikirjoittelusta.

Tällä Suomen poliisin tuottamalla propaganda videolla tytär ilmiantaa äitinsä poliisille, kun äitinsä aikoo kirjoittaa erän poliitikon netissä kuulla kunniansa.


Yhdysvaltalainen Heat Street järjestö kuuli tästä videosta ja se aiheutti näin kohun ulkomailla. 


Verkkouutiset kertoi torstaina tässä jutussaan amerikkalaisen Heat Streetin reaktiosta. Julkaisu arvostelee rankasti Suomen poliisin videota, jolla sen mielestä opetetaan lapsia ilmiantamaan vanhempiaan.


Mistähän Suomen poliisihallitus on saanut päähänsä alkaa tekemään näitä lapsille suunnattuja ajatusrikosvideoita ?

Jos katsoo nykyistä Suomen hallintoa, niin Suomen kyberturvallisuus -strategian on laatinut Sitran yliasiamies Mikko Kosonen. Tämä kyseinen kyberturvallisuus strategian dokumentti löytyy internetistä pdf-muodossa: tämän linkin takaaKyberturvallisuuden ylimmästä tasosta Suomessa vastaa valtioneuvosto.

Valtionhallinnon sisällä toimii myös salaperäinen VAHTI-johtoryhmä, joka vastaa valtionhallinon tieto- ja kyberturvallisuutta koskevat asiat.

Suomen kyberturvallisuusstrategiassa kyberuhkia ovat kyberaktivismi, kyberrikollisuus, kybervakoilu, kyberterrorismi, kyberoperaatiot (painostus).

Tässä listauksessa ei kuitenkaan kerrota, että mitä esim. tällä kyberrikollisuudella tarkoitetaan. Koska monien internet-aktivistien kohdalla heidät ollaan hallinnon painostuksesta lavastettu keinolla millä hyvänsä pienimmästäkin mahdollisesta rikoksesta, joka tulkitaan sitten tuollaiseksi kyberrikokseksi.


Poliisilla on jo useita vuosia toiminut salainen EPRI-rekisteri, jossa oli vuonna 2014 yli 9000 syytöntä suomalaista, joita voitaisiin syyttää jostain rikoksesta.

Tämä on se salainen Putin-rekisteri, jolle pääsi myös Venäjän presidentti Vladimir Putin.

Kyseinen salainen poliisirekisteri päätyi lopulta poliisitutkintaan, jonka syytteet kuitenkin kaatuivat keväällä 2016 Helsingin käräjäoikeudessä,  koska EPRI-rekisteriä ylläpitäneille kahdelle esimiehelle kaavailtu sakkorangaistus peruttiin. Lopulta miltei 100 000 euroon asti nousseet oikeudenkäyntikulut jäivät valtion maksettaviksi.


Suomen valtion kyberturvallisuusstrategia käsittää kyberaktivismin myös yhtenä kyberuhkana, eli tämä tarkoittaa siis sitä, että jokainen Suomen hallinnon verkossa kritisoija pääsee Suomen poliisin vainottavaksi, koska heitä pidetään silloin kyberuhkina.

Kyberrikollisuudella valtioneuvosto tarkoittaa niitä mahdollisia pienimpiäkin rikoksia, joista näistä poliittisesti vainotuista toisinajattelijoista voitaisiin syyttää keinolla millä hyvänsä.

Kyberterrorismin Suomen hallinto ja Sitra näkee myös populistiseksi ja laittomaksi toiminnaksi, jossa yksittäiset suomalaiset kritisoivat Suomen korruptoitunutta hallintoa ja saavuttavat tällä internetissä ns. poliittista valtaa.

Tuossa kyberstrategian mallissa luetellaan, että noilla kyberturvallisuuden ehkäisemisellä pyrittäisiin turvaamaan yhteiskunnan elintärkeät toiminnat. Vaikka tällä todellisuudessa tarkoitetaan näiden Suomen taloudellisesti sekä poliittisesti mädännyttäneiden vapaamuurari-rikollisten korruption turvaamista.

He tässä pelkäävät, että tämä heidän jo vuosisatoja kestänyt laiton korruptio sekä tähän vapaamuurari-veljeilyyn perustuva vehkeily tulee julki ja heidän perseensä tervataan.

Suomen poliisi siis esittää jo nyt kuinka vihapuhe olisi kirjattu rikoslakiin, vaikka tällaista rikosnimikettä ei ole vieläkään luotu Suomen perustuslakiin. Vaan ainoastaan poliisihallitus lobbaa tässä tulevaisuudessa kaavailtavien ajatusrikosten lainsäädäntöä näillä lapsille suunnatuilla propaganda videoillaan.

Syy miksi nämä propaganda videot suunnataa nyt lapsille johtuu siitä, että koska nämä nykypäivän lapset tulevat olemaan se seuraava sukupolvi, joka tulee elämään pahimmillaan näiden Orwell/Isoveli Valvoo vihapuhe sekä ajatusrikosyhteiskunnassa.

He ovat ehkä vielä liian nuoria siihen, että alkaisivat puolustamaan heille kuuluviaan ihmisoikeuksiaan. Mutta kaikki tämä suomalaisväestön orjuutus on kiinni siitä, että kuinka paljon löytyy nyt niitä valveilla/hereillä olevia suomalaisia, jotka näkevät tämän kaiken poliisivaltiokehityksen läpi.

Lähde: Verkkouutiset

Heat Street 

MV-lehti  

http://yle.fi/uutiset/3-8665182 

http://magneettimedia.com/juutalaisomisteiset-lehdet-vaihtoehtomediat-tuhottava-taloudellisesti-ja-tuomioistuimissa/