http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 31, 2016

Autoista seuraava seurantalaite tulee ihon sisälle


Vaikka tämä autojen seurantalaite ei ole vielä ehtinyt tulla pakolliseksi, niin tämä SIM-kortti seurantalaite on jo sovittu salaisessa hallitusohjelmassa. Joten silloin se tarkoittaa sitä, että tämä autojen Orwell-seuranta tulee toteutumaan pakolla 2017-vuodesta eteenpäin.


Mutta tästä seuraava seurantalaite tuleekin sitten jokaisen ihmisen ihon sisälle, joka on mikrosiru. 

Mikäli et suostu ottamaan tätä mikrosirua niin silloin sinä jäät kaikkien mm. sosiaaliturvan ulkopuolelle, koska tuossa vaiheessa kaikki käteinen raha on jo lakkautettu maailmasta. Tai siis tämä on näiden valtaeliitin konnien juoni.

Liikenneministeri Anne Berner on laitettu nyt tämän autojen SIM-korttiseurannan mannekiiniksi ja hän on joutunut puolustelemaan sitä julkisuudessa. 

Lisäksi että tämä autojen tuleva pakollinen mustalaatikko mahdollistaa jokaisen autoilijan seurannan, niin tämä laatikko tulee myös kustantamaan reilut tonnin.

 
Teknokraatit jumaloivat ihmisten sirutusta

Varsinkin hyvin monet teknokraatit suorastaan jumaloivat tätä ihmistensirutusta ja heidän mielestään se on mitä hienoin ja innovatiivisin tapa siirtää mm. maksuliikenne siihen.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/257297-tekniikka-tulee-ihon-alle-mieheen-asennettiin-siru-helsingissa 

Mutta nämä sieluttomat teknokraatit eivät yleensä huomaa sitä, että samalla kun he sallivat mikrosiruttaa koko maailmanväestön sekä itsensä, niin he samalla sallivat itsensä hallitusten koekaniineiksi.

Se on totta että internetin Facebookkia myöten tiedustelupalveluilla sekä poliisiviranomaisillakin on helppo pääsy kryptaamattomaan internet selainten dataan. Kun myös sähköpostit kuten gmail, eivät ole tietoturvallisuuden puolella kovinkaan luotettavia. Koska mainostajat pääsevät ne skannaamaan suoraan gmail-käyttäjiltä.

Tästä myös johtuu se, että miksi yleensä juuri niiden tuotteiden mainoksia alkaa ilmestymään Facebook seinällesi, millä sivulla vierailit juuri hetkeä aikaisemmin kryptaamattomalla selaimella.

Sellainenkin tapaus on sattunut jossa asiakas kävi kaupassa ja maksoi kortilla. Kun hän tuli kotiin ja avasi tietokoneen Facebookin, niin hän huomasin juuri saman tuotteen mainoksen, jonka oli juuri aiemmin maksanut VISA-kortilla.

Mainostajalla on siis pääsy asiakkaidensa nettisurffaus-dataan ja he käyttävät tätä hyväkseen täysillä mm. sosiaalisen median puolella. Mutta kun mainostajat eivät ole ainoita stalkkereita joita internetissä on.

Tiedustelupalvelut ovat aina toimineet stalkkeroinnin ammattilaisina, joista NSA lienee jo tunnetuin ahdistelija. Joten kaikki tämä massavalvonta pyrkii poliittisesti samaan lopputulokseen, joka on ihmisoikeuksien polkeminen ja sananvapauden hävittäminen.


Saksassa oli jo maan oikeusministeri Heiko Maas (kuvassa) vaatinut, että kuinka kaikki vaihtoehtomedia sivustojen lukijat sekä jakajat tulisi vangita. Joten tämä kertoo jo aika hyvin sen, että miten kusessa tämä oikeistolainen eliitti tuntee jo olevansa.

Poliittisen eliitin oikeisto ei voi sietää sitä tilannetta, kun kansalaiset ovat heränneet poliittisesti ja alkaneet käyttää tietoista mieltään. Tällöin heitä ei voi enää nämä valtion psykopaatit hallita mielivaltaisesti ja tämän takia Saksan oikeusministerikin kokee tilanteen kääntymisestä itku-potku raivareita.

Aina silloin kun isäntää leikkivä alistaja joutuu alakynteen ja alistettu nousee puolustamaan itseään sekä oikeuksiaan, niin alistajalta lähtee valta alistettuun ja nyt tämä tilanne nähdään tämän Suomi nimisen valtion sisällä, jossa pääministeri on jo eräällä tavalla ajettu poliittisesti nurkkaan.

Jos Suomen pääministeri toimii samalla lestadiolaisen vapaamuurari-siiven miljoona etujen ajajana, niin silloin ollaan tehty jo jääviyden huippu. Mutta koska tämän maan presidentiltä vietiin jo Kekkosen jälkeen niin paljon valtaa pois, että hänen roolinsa on enää pelkkä silloin tällöin tiedotusvälineille esiintyvä sätkynukke.

Täällä Suomessa ei ole enää vuosiin ollut minkäänlaista demokratiaa, jossa kansalaisille annettaisiin oikeus päättää asioista.

Suomen EU erokin on hanke, josta Perussuomalaisetkin puhuivat ennen vaaleja. Mutta heti kun vaalit olivat ohi, niin tästä puhuminen oli sen jälkeen kielletty puheenaihe.

Perussuomalaiset myös hautasivat EU-ero hankkeen puheenjohtaja Timo Soinin ja ulkomaalaisten tahojen painostuksesta.

Paavo Väyrysen EU-ero kansalaisaloite haudattiin myös, koska Suomi on salaisessa hallitusohjelmassaan luvannut olemaan eroamatta EU:sta tämän hallintokauden aikana.

Nyt Suomen hallinto on luvannut viedä läpi maaliskuun 2017 budjettiriihessä autojen seurantalaite-uudistuksen, josta tullaan äänestämään tuolloin. Mutta tätä ei voi äänestykseksi silloin kutsua, jos sen äänestyksen puoluekurin tulos on jo nyt sovittu menemään läpi.

Autojen seurannan jälkeen tulee sitten se pahin, joka on ihmisten seuranta ja tämä viimeisin seurantalaite on mikrosiru. 

Sitä ei tulla asentamaan kengän sisään, koska kengän voi ottaa pois jalasta. Vaan tämä mikrosiru tullaan laittamaan kämmenen ihon sisään.

Tuossa mikrosirussa on RFID-teknologia, johon tämä salainen maailmanhallinto on suunnitellut tuovansa koko maailman rahaliikenteen ja lakkauttavansa kaiken käteisen rahan.

Tällä hetkelläkin useat pankit kutsuvat asiakkaitaan kuulusteluihin, jos he huomaavat heidän tekevän käteistalletuksia tileilleen. 

Tämä viestii suoraan siitä miten tämä salainen maailmanhallinto ei pidä käteisestä rahasta, jonka kulkua nämä psykopaatit eivät voi monitoroida/valvoa.

He ovat psykopaatteja, joiden mielestä heillä tulee olla täysi hallinta koko maailman rahavaroista sekä myös täysi kontrolli nähdä missä kaikki tämän maailman valuutta liikkuu. 


Mutta bitcoin oli jo yksi tappio keskuspankeille, koska he eivät kykene horjuttamaan tuota avoimeen lähdekoodiin perustettua kryptovaluuttaa, jonka tämän hetkinen (1 bitcoin) arvo on jo n. 930 dollaria.  

Silloin kun bitcoin lanseerattiin, niin näitä kolikoita sai tuolloin aivan 5-sentin pilkkahinnalla. Mutta ne jotka tajusivat tuolloin tuon kryptovaluutan arvon, niin saattoivat tähän päivään mennessä tehdä suuret voitot, koska bitcoinit voi realisoida euroiksi vaikka osuuspankissa. Tosin niistä menee sen jälkeen sama vero kuin osakkeidenkin realisoinnista, joka on n. 30 prosenttia.

Rothschildien pankkisuku sekä tämä muu keskuspankkien mafia ei taas voi sietää mitään kryptovaluuttoja, joiden arvoa he eivät pysty keinuttamaan samalla lailla kuin Wall Streetin pörssiä. Joten he yrittävät tehdä kaikkensa, jotta tulevaisuudessa Bitcoinin kaltaiset kryptovaluutat saataisiin kiellettyä lailla ja pakottamaan kaikki maailman ihmiset luopumaan käteisestä rahasta.

Kaikki tämä massavalvontaan tähtäävä teknokratia on negatiivista maailmanjärjestystä, jota osat kutsuvat myös vanhaksi maailmanjärjestykseksi (old word order).

Mutta tämä Illuminati-salaseuran luoma uusi maailmanjärjestys oli näiden psykopaattien ajatushautomoissa keksimä projekti, jossa nämä mielipuolet sanelisivat koko maailman tulevaisuuden kohtalon pelisäännöt joka pykälältä. 

Joten jos on perehtynyt tähän aiheeseen, niin kyllä näkee sen miten tätä näiden maailman rikkaimpien seinähullujen setien agenda etenee.

Vaikka heillä onkin käytössään maailman suurimmat ja varakkaimmat säätiöt yksityisine armeijoineen, niin silti heitä ei kuitenkaan esim. sotabisneksessä kiinnosta mikään muu kuin voittojen tekeminen. Mikä selittää myös sen, että miksi juuri uraanin 235-isotooppi on heille tärkeintä, jota ydinpommit tarvitsevat.


Ydinpommien markkinoilla kun liikkuu jo niin monien miljardien voitot, että tästä syystä myös Suomen hallinto taipui lopulta Olkiluodon OL3:n ja Pyhäjoen ydinvoimala hankkeisiin, joihin nyt tuli kumpaankin Venäläinen Rosatom projektin rakennuttajaksi.

Näitä yksityisten pankkien takana istuvia sotaloordeja kiinnostaa vain 235-isotooppinen uraani ja sitä löytyy tällä hetkellä eniten Kazakstanista. 

Uraanin rikastuksessa kun liikkuu suuret rahat silloin, kun tätä 235-isotooppista uraania aletaan hyödyntämään ydinpommien valmistukseen.

Ydinpommit kun ovat vielä toimintakunnossa vain tietyn ajan ja tästä syystä USA:n armeijalla on nyt huutava pula 235-isotooppisesta uraanista.

Venäjä katkoi jo aiemmin sopimuksen plutoniumin hyötyrikastuksesta USA:n kanssa vedoten huonoihin suhteisiin. Joten mitäköhän taas Suomi on USA:lle luvannut

Talvivaara oli pakko saada taas henkiin ja käynnistää vielä valtionyhtiö Terrafame, jotta sieltä saataisiin jälleen uraania ylös. VISA-kortteja on jo nyt etäluettavina, joissa on RFID-mikrosiru


Tämä RFID-mikrosiru on jo nyt etäluettavissa VISA-korteissa, joita käytetään ns. lähimaksamisessa.

Tämä tekee moderneille taskuvarkaille karhun palveluksen, kun nyt näillä Romanian lompakko-liigoilla voi olla jo etäluettava lukulaite kaupungilla, jossa he voivat vaikka raitiovaunussa imuroida kaikkien etäluettavien VISA-korttien rahat toiselle tilille.

Jos tämä RFID-mikrosiru on etäluettava, niin se on myös ihon sisälläkin etäluettava mikrosiru. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tämä ihmisten tuleva mikrosiru-seuranta siirtyy lopuksi ihon alle.


Etäluettavien korttien hankkijoilta on jo nyt kadonnut tililtä useita tuhansia euroja rahaa teille tietämättömille.

RFID-siru kun lähettää jatkuvasti ulos ja sisään radio-signaalia.

RFID lyhenne tulee sanoista Radio Frequency IDentification, eli siis radiotaajuinen etätunnistushttps://fi.wikipedia.org/wiki/RFID 

Lähteet: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/mustalaatikko-59623