http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2017

Varakas eliitti hommannut itselleen kalliita bunkkereita


Varakas eliitti on hommannut itselleen kalliita bunkkereita, jotka ovat rakennettu maan alle kertoo RT.

Yksi näitä bunkkereita ostanut henkilö on mm. PayPalin co-founcer ja Facebook sijoittaja Peter Thiel, joka omistaa myös bunkkerin Uudesta Seelannista.


Mitä hyötyä eliitille on bunkkereista ? 

Surkuhupaisin asia näissä kalliissa bunkkereissa on se, että jos miljardöörin mieli on masentunut, niin se on myös bunkkerissa masentunut. 

Ihminen joka pelkää jotain, niin hänellä on yleensä tapana peitellä näitä pelkoja ja naamioida nuo jollain tavalla pois. 

Rikkaat ihmiset ovat usein pönkittäneet huonoa omatuntoaan ostamalla vaikka kiinteistöjä jne. 

Nyt kun maailmalla tapahtuu tämä yhteiskunnan talousjärjestelmän uudistuminen, niin erityisesti hyvin varakkaat ihmiset saattavat kokea tämän uudistuksen hyvinkin kipeästi, koska he haluavat pitää kiinni kaikesta tuosta muilta haalimastaan varallisuudesta, jonka he ovat muilta itselleen riistämällä hankkineet.

Riistotalous on perustunut kapitalismissa aina siihen, että jonkun ihmisen työpanoksesta lähtevä negatiivinen energia kanavoituu tuohon suuryhtiöille ja pankeille takaisin kulkeutuvaan rahaan, jota kutsutaan mm. lainojen koroksi. 

Keskuspankkijärjestelmä on siis kuin eräänlainen negatiivinen moottori, joka tarvitsee vain tietynmerkkistä bensaa ja tässä tapauksessa se bensa millä tämä moottori käy on työssäkäyien ihmisten pelko.

Pelko siitä, että on pakko jaksaa käydä töissä, on pakko maksaa laskut ettei tule luottohäiriötä. 

Sitten on niitä ihmisiä jotka ovat menettäneet jopa kaiken ja joutuneet nousemaan taas tyhjältä pöydältä takaisin jaloilleen, joita länsimaissa kutsutaan mm. voittajiksi sekä menestyjiksi.

Heidän menestymisensä salaisuus on ollut siinä, että he ovat jopa noiden konkurssien jälkeenkin luottaneet itseensä, eivätkä ole suostuneet alistumaan velka nimiselle orjuudelle.

Maailman keskuspankkien johto on nyt sellaisessa tilanteessa, että heidän toimintansa laitetaan selkä seinää vasten ja tämä mustaan magiaan perustunut riistotalous loppuu, koska se romahtaa.

Neljännen ulottuvuuden energioissa ei enää minkäänlainen ahneuteen ja pelkoon perustuva energia ei enää toimi ja saa kiinnikettä, joten kaikki tämä entinen sirkus loppuu.

Neljännen ulottuvuuden energiatiheydessä ei myös enää tunneta sellaisia kuin köyhiä, joihin pitäisi joidenkin projisoida itseään. Koska tämä nykyinenkin köyhyys on pelkkä eliitin syyllistämiskeino, jolla he saavat varattomat ihmiset kiinnittämään huomionsa itseensä tuolla uhri-minän ohjelmoinnilla. 

Tämä rikas eliitti itse on käyttänyt useasti sellaisia sanoja kuin henkinen pääoma, jota he haluaisivat tuntea itsensä sisällä, mutta vain hyvin harva heistä omaa niin rikkaan mielikuvituksen, että voisi luoda tuollaista itselleen. 

Tämä henkinen pääoma on jotain sellaista, mitä ei voi kukaan rahalla ostaa, koska se on aina sydämen tasolla olemassa. 

Lapsissa tämä henkinen pääoma on jo sisällä, joka toimii luovuuden keinoilla. Mutta mikäli tällainen vapaus sitten lopulta riitetään viimeistään lastentarhan parimuodostelmissa ja ryhmäkurissa. 

Suomen eduskunnassa on vieläkin käytössä tuo sama ryhmäkuri, joka on näissä päiväkodeissa, joten olisikohan jo aika myös Arkadianmäenkin iltapäiväkerhojen uudistaa toimintaansa, vai mitä sanotte ? 

Silloin kun ei ole enää mitään ryhmää, jossa pitää olla yhteinen kuri, niin silloin on vain sinä ja sinä olet sitä mitä läsnäolevalla hetkellä ajattelet. 

Sinä olet mieleltäsi vapaa ja ajatuksiasi määräät oikeasti vain sinä itse, mutta mieltäsi on manipuloitu monien ulkoisten ärsykkeiden kuten television, uutisten, elokuvien ja viihdeteollisuuden kautta. 

Ja kun tämä on omaksuttu vallitsevaksi todellisuudeksi, niin se on muodostanut kokijoilleen eräänlaisen mieleen istutetun vankilan, josta pääseminen pois on on pelkkä yksinkertainen mielen prosessi, jossa tietoinen mieli herättää itse itsensä. 

Oikea todellinen itse ei enää luokittele itseä muiden perusteella, että mitä muut sinusta sanovat tai ajattelevat.

Sinä olet ja tämä läsnäolemisen tila on tässä ja nyt. 


Jokainen ihmisolento on jatkuvasti kytkeytynyt omaan korkeimpaan itseensä, jonka ylimmällä tasolla hän on oman korkeimman yliminän ohjauksessa. 

Tämä sielutietoisuus laskeutuu korkeimmasta itsestä alemmin astraalisen sekä eetterifyysisen tason kautta aina persoona tasolle. 

Kun tämän yhteyden tiedostaa, niin tuntee olevansa ns. korkeimman ohjauksessa ja käyttävät kristityt sitten tästä vaikka mitä nimitystä, niin silti tämä on aina sama alkulähde, josta tuo oman korkeimman yliminän ohjaus tulee.


Mutta koska tällä Tellus-planeetalla suurin osa ihmiskunnasta on ollut näiden Illuminatin salaseuralaisten salaisessa ohjauksessa, niin heidän sekä muiden kontrollerien valta alkoi hiipumaan tämän neljännen energiatiheyden aikaansaaman muutoksen aikana.

Kolmannes ulottuvuus oli vielä sitä, jolloin ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus oli vielä kuin laatikon sisällä. Mutta nyt neljännes ulottuvuus on jo tuo laatikko avattuna, jolloin myös korkeimman yliminän ohjaus pääsee helpommin vaikuttumaan kunkin yksilön persoona tasolle.

Joten näin ollen kun tietoisuuden evoluutio mahdollisti neljännen energiakeskittymän siirtymisen kolmannen ulottuvuuden aineeseen, niin tämä mahdollisti sen, että yksilöt huomasivat sen miten heillä on mahdollista myös vaikuttaa yhä laajenevan tietoisuusverkoston laajuuteen joko negatiivisella - tai + värähteisillä ajatuksilla. 

+ värähtelyt ovat paljon tehokkaammat tämän planetaarisen kehityksen kannalta, koska se auttaa Äiti Maata parantumaan tämän aiemman raskaamman kuudenteen säteen energioiden tuhoavasta vaikutuksesta.

Äiti Maa on nyt hyvin heikossa tilassa ja se tarvitsee jokaisen yksilön aktiivista valotyötä, jota jokainen pystyy tekemään pelkästään läsnäolemisen tilassa. Jolloin tämä valotyö ei ole mikään suoritus, jota täytyisi älyllä ja mielellä erikseen lähteä opiskelemaan. 

Tulevaisuudessa tämä valotyö tulee olemaan siinä missä muukin duuni hyvin yleinen keino yhteiskunnallisesti, jolla tuon uuden ajan vallitsevia energioita tasapainotetaan.

Rakkaus on tuo läsnäoleva tila joka löytyy jokaisen ihmisen sisältä ja tämä löytyy sydämestä sisältä.

Ja sydämen ääni on tuon sinun todellisen itsesi rakkausvärähtely, jonka voi löytää keskittämällä mielensä tuolle taajuudelle. 

Illuminati on salannut nämä kaikki asia tavallisilta ihmisiltä, koska heistä suurin osa on negatiivisia avaruusrotuja (mm. liskot), jotka saavat vain energiansa energiavampyyreiden tavoin imemällä sitä muilta ihmisiltä. 

Ihmisen energiakentät ovat siis kuin radioasema, jonka kanavia voi halutessaan kääntää minne tahansa suuntaan ja tämän vuoksi viihdeteollisuuteen on tämä Hollywoodin elokuvastudioiden omistajat syöttäneet hyvin paljon pelkopohjaisia elokuvia, joilla he haluaisivat pitää tämän planeetan vieläkin tuossa pelon ilmapiirissä, koska silloin ihmiset eivät saa herätettyä tietoista mieltään niin helposti.

Mutta tuo pelolla ihmismielen ohjailu on tullut jo siihen pisteeseen, että nyt tämä heräävien yksilöiden massa on saavuttanut jo tuon kriittisen massan, joka muutti asetelmia. 

Illuminatin salaseuran ajatushautomot sekä nämä lukuisat military industrial complex armeijan monopoleja ohjaavat voimat ovat hämillään siitä, että mikä on tämän leikin seuraava siirto. Koska sodat olivat aina kovaa bisnestä mm. Rothschildien pankkisuvulle, mutta entäs jos sodat eivät enää jatkossa toteudu, koska niiden raskas värähtely ei enää kiinnity tuohon neljännen ulottuvuuden energiasidokseen. 

Joten Illuminatin rakentaman kolmiulotteisen pyramidin kappaleet ovat nyt alkaneet murtumaan ja lopulta kun tuo heidän vehkeilynsä tulee julki, niin nämä lukuisat terrorismia sekä sotia rahoittaneet miljardöörit joutuvat vielä sotarikosoikeuteen.

George Soros, Jacob de Rothschild, David Rockefeller ja nämä muut mafiapomot viedään vielä Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen, mikäli nämä sedät ovat vielä enää silloin elossa, koska Daavidillakin on jo ikää yli 101 vuotta. 

Mutta silti näitä valtatyranneita ei saisi kukaan tuomita, koska silloin myös tavallaan tuomitsee itse itsensä, koska tuokin on vain oman ihmismielen tuottama kolmiulotteinen heijastus.

Koska nämä Illuminatin salaseuran miehet ovat vain langenneet materian ja maallisen mammonan sekä vallanhimon kaltaisten tekijöiden armoille. 

Mutta he vielä palvovat Luciferia jumalanaan, koska sanottiinhan sitä että kuinka eräälle Jeesus nimiselle miehelle paholainen koetteli häntä erämaassa ja lupasi hänelle puoli valtakuntaansa. No mitäs nämä Illuminaatit sitten saivat ? He saivat rohmuttua tämän koko planeetan varat omiin taskuihinsa ja jäivät vielä pyörittämään tuota samaa riistä köyhiltä ja anna rikkaille levyä päälle. 

Digitalisaation ulottuvuudessa tämä näkyy suoraan ihmisen DNA-perimälinjassa, jonka energiahan on digitaalista, joka tunnetaan myös solumuistina.

Tämän suhteen kun japanilaistiedemiehetkin kertoivat universumin olevan hologrammi, niin tällöin se todistaa sen, että kuinka tämä kolmiulotteinen tietoisuus oli eräänlaista matriisi-pohjaista ulottuvuutta.   

Mutta koska neljännen ulottuvuuden energia sekä aika tihentymässä tämä kolmannen ulottuvuuden energiasidos kiinnittyy nyt tuohon neljänteen ulottuvuuteen, niin sen muutokset näkyvät parhaillaan kaikilla yhteiskunnan eri sektoreilla. 

Nämä Illuminatin salaseuralaiset ovat maailman kulisseissa jo sopineet sen keskenään, että he tulevat seuraavaksi tekemään Kiinasta seuraavan maailman talousmahdin vuonna 2018.

Tämä eräällä tapaa jo vuoti julkisuuteen Davosin talouskonferenssin kautta. 

Vapaamuurarit kun looseissaan ovat omasta mielestään aina tietoisiaan näistä yhteiskunnallisien poliittisten shakkilautojen seuraavista siirroista, joita he aina itse tekevät tuolla vallan näkymättömällä kädellään. Mutta kun se vallan näkymätön käsi ei ole enää näkymätön neljännen ulottuvuuden energiatihentymässä. 


Lähteet: http://www.infowars.com/u-s-elites-buying-new-zealand-redoubts-to-escape-crackup-of-civilization/

http://www.newyorker.com/magazine/2017/01/30/doomsday-prep-for-the-super-rich