http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 03, 2017

Mikä on Puolustusvoimien ja YLE:n salaisen sopimuksen sisältö
Viime vuoden helmikuussa Puolustusvoimat ja YLE allekirjoittivat keskenään salaisen sopimuksen, jonka sisältöä ei suostuttu kertomaan julkisuuteen.

Tämä kyseinen sopimus pomppasi nyt vasta Facebookissa uudelleen silmille, kun se levisi nyt somessa.

Yleisradiolla kun on Suomessa rooli valtiollisen propagandan levittämisessä. Joten mikäli YLE ja Puolustusvoimat solmivat keskenään sopimuksen jonka sisältö on salainen, niin tällöin siinä salataan jotain.

Mitä YLE ja Puolustusvoimat sitten haluavat salata ?

Jos katsotaan viimeisen parin vuoden uutisia, niin siellä on syötetty jatkuvaa Nato-propagandaa sekä ruokittu lisää russofobiaa, jolla lisätään tieten tahtoen kansalaisten ryssävihaa.

USA:n armeijan sotilasmenot kasvavat tänä vuonna jo yli kolminkertaiseksi ja heidän on aikomus tuoda joukkonsa Balttiaan tämän vuoden puolella.

Saksassa taas aloitetaan yhtenäisen EU-armeijan rakentaminen jo kesäkuussa 2017.

Mikäli Henry Kissingerin sanoin jos vielä tässäkään vaiheessa kukaan ei kuule sotarumpujen pauketta, niin on silloin kuuro.

Sotateollisuuden bisnesmiehet ovat suunnitelleet tätä suursotaa jo pitkään ja se ei kuitenkaan onnistu ilman yhtenäistä Euroopan armeijaa, jota Saksa tulisi johtamaan Natsien tavoin.

Nythän Saksan rikospykälistä poistui sopivasti 1.1.2017 se vuonna 1945 tehty rikoslain pykälä (§80), joka esti Saksaa hyökkäämästä ulkomaille.    

 
Lähde: https://twitter.com/charleslindberg/status/699255213211844609

http://janispetrus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228812-saksa-saa-taas-hyokata-laillisesti