http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2017

Mitä rasismi todellisuudessa on eliitille muuta kuin joukkojenhallinta väline


Rasisti-sana on mielenkiintoinen sana, kun monelle jo sen kuuleminenkin tuottaa aivoihin välittömän kognitiivisen dissonanssin tuottavan oikosulun tai häiriötilan.

Tällä triggeri-sanalla on tarkoitus saada kaikki mm. monikulttuurisuuden-agendalla aivopestyt ihmiset hyökkäämään tuon monikulttuurisuuden kyseenalaistajia vastaan.

Aivan samalla tavalla kuin "salaliitto" on sana, jolla tällä triggeri-sanalla aivopestyt ihmiset taas hyökkäävät joukolla mm. erinäisten salaliittoon perehtyneiden ihmisten kimppuun. Koska tälläkin sanalla on yhtä vankka vaikutus nukkuvaan mieleen, kuin tällä "rasisti" nimisellä triggeri-sanalla.

Mutta nämä triggeri-sanat toimivat vain silloin, kun niiden ohjelmoinnin kohde ei ole vielä herättänyt tietoista mieltään. Koska nukkuvassa valvetietoisuudessa oleva ihmismieli on kuin tietokone, jonne voi syöttää komentorivejä. Mutta ihmismielen kohdalla nämä komentorivit kuitenkin toimivat sanojen muodossa, koska elämme tällaisessa kolmiulotteisessa maailmassa, jossa on omat rajoitteensa.

Vaikka näitä ulottuvuuksiakin on hyvin monia kolmas, neljäs, viides ja kuudes jne. Niin tässä kolmiulotteisessa maailmassa valtaväestöä on ollut hyvin helppo hallita, koska valvetilassa elää vain hyvin harva tästä nukkuvalla mielellä elävästä massasta.

Mutta nämä harvat jotka onnistuvat heräämään tästä nukkuvan tietoisuuden unesta, tulee hyvin nopeasti tälle hallitsijaporukalle (eliitti) uhka, koska he taas alkavat herättämään muita ihmisiä tästä tietoisuuden valveunesta.


Valveunesta herännyt ihminen on uhka eliitille, koska hänen valvetietoisuutensa ei enää ole passiivisessa tilassa. Aivan kuin tietokoneessa on näytönsäästäjä, niin ihmismielelläkin toimii tällainen kuin alitajunta, joka ei tiedosta mitään esim. sanoja, mitä sinne syötetään. 

Ja juuri tämä alitajunta on se keskus, jota nämä valtatyrannit käyttävät hyväkseen, kun he saavat sinne syötettyä näiden nukkuvien ihmisten mieliin näitä rasistin-kaltaisia sanoja, jotka ovat näitä negatiivisen kognitiivisen dissonanssin laukaisevia triggeri-sanoja.

Tämä triggerisana toimii siis täysin hypnoosiin perustuvan mielenhallinnan kautta, koska vain valveunessa oleva ihmistä voidaan hallita tällaisilla koodi-sanoilla.

Kun taas valveunesta herännyttä ihmistä ei esim. pystytä usein enää edes hypnotisoimaan ja tästä syystä nämä televisiossakin esiintyneet hypnologit ovat usein kertoneet, kuinka osaa yleistöstä ei pystytä koskaan hypnotisoimaan.

Hypnoosi kun on ihmismielen tuottama illuusio, johon alitajunta huijataan uskomaan ja tälle huijaukselle perustuu koko länsimainen valtamedia, jota CIA:n kautta hallitaan.

Jos kukaan on tarkemmin tutkinut tätä rasismia ilmiönä, niin huomaa aika nopeasti sen, että tämän monikulttuurisuuden tarkoituksena ei ole parantaa esim. tummaihoisen väestön (Somalit jne.) sekä valkoihoisen väestön keskinäisiä välejä. Vaan tähän rotujen sekoittumiseen kuuluu yhtenä olennaisimpana osana mm. rotuvihan aikaansaaminen, jota luodaan kun päästetään näitä Afrikan maahanmuuttajia suurina ihmisjoukkoina tänne vieraisiin kulttuureihin.

Kulttuurimarxismilla aivopesty ihminen ei vain ymmärrä, että tällä monikulttuurisuudella ei ole tarkoitus parantaa maailmaa ja harmonisoida rodut yhteen. Vaan tällä monikulttuurisuudella maailmaaa tyrannisoiva valtaeliitti tuhoaa kaikki fasistista maailmanjärjestystä uhkaavat kansallisidentiteetit pois tieltä. Jolla sitten eliitti uskoo luovansa rodunjalostuksella uuden ja vielä tyhmemmän rodun, joka olisi vieläkin heikkoälyisempi kuin tämä nykyinen väestö.

Suomalaisten älykkyysosamäärä on tällä hetkelläkin Euroopan korkein, vaikka näistä tilastoista ei paljon puhuta julkisesti. Suomalaisilla tämä älykkyysosamäärä nousee jo yli sadan, niin on selvää että jos tänne tuodaan jostain Afrikasta tai lähi-idästä kiihkomuslimeja, joiden älykkyys, kulttuuri-identiteetti sekä elämäntavat eroavat meidän maan tavoista. Niin tällaisten sopeutuminen tänne saattaa tuottaa hyvin paljon vaikeuksia.

Donald Trump puhui tällä viikolla virkaanastujaispuheessaan siitä, kuinka jokaisen meidän sekä tumman että valkoihoisenkin ihmisen veri on saman väristä, joten olemme silloin kaikki loppupeleissä samanarvoisia. 

Mutta tämä kabinettikerhoissa sekä ajatushautomoissaan juonitteleva eliitti on pyrkinyt aina pitämään eriarvoisuuden yllä mm. tummaihoisten väestön keskuudessa ja vielä tarkoituksellisesti nostanut vain negroidit (tummaihoiset) tämän rasismin jalustalle. Vaikka rasismia esiintyy myös valkoiseenkin väestöön kohdistettuna.

Mutta kulttuurimarxismilla aivopestylle tapaukselle rasismia kohdistuu vain tummaihoisiin ihmisiin, joiden oikeuksia nämä ns. suvakit on aivopesty palvomaan.

Suvakki on myös eräänlainen triggeri-sana, jolla ollaan luotu kuva näistä mm. yliopiston käyneistä kulttuurimarxisteista.

Se on jo eräällä tavalla luonut tällaisen astraalienergiamuodon tuollaisesta suht. vähä-älyisestä näennäisälykkäästä feminististä, joka luulee olevansa älykäs sekä viisas, koska on suorittanut jonkun akateemisen tutkinnon. 


Ajatus kun on energiaa ja jokaisen tämän planeetan ihmisen ajatuksista syntyy koko ajan eräänlaisia energiamuodostelmia, jotka vaikuttavat koko ajan tämän kolmiulotteisen maailman sisällä astraali-ulottuvuudessa.

Astraaliulottuvuus (tunne ja äly) on myös se sama tietoisuuden taso, jolle ihmisen mieli virittäytyy aina unessa.

Läntisen valemedian (valtamedia) propaganda toimii vain sen vuoksi, koska sillä ollaan saatu aikaan astraaliulottuvuudessa tarpeeksi negatiivisia vaikutuksia. 

Näitä voivat olla vaikka useat valheet, joilla heikennetään mm. ihmisten tahtoa sekä henkistä tilaa.


Rasismi käsitteen on kuitenkin luonut tiettävästi Stalinin kommunistihallinnossa vaikuttanut Viktor Trosky. Hän oli siis tämän negatiivisen joukkojenhallintakeinon alullepanija. 

Rasismi sanahan tulee sanoista race (rotu) ja perässä on ism, eli ismi.

Muita ismi-päätteisiä triggeri-sanoja ovat mm. terrorismi, islamismi, kapitalismi jne. 

Terroristi sanalla on jo pelkästään hyvin suuri pelon vaikutuksen laukaiseva tekijä, jota nämä valemedioiden valtatyrannit käyttävät armotta hyväkseen. Mutta koska pelkkä terroristi sanan viljely ei auta vielä tarpeeksi pelottelemaan kansoja, niin tämän vuoksi rahaeliitti rahoittaa vielä lisäksi Isiksen nimeen lavastettuja terrori-iskuja.

Näin toivotaan saamaan tarpeeksi aikaan pelkoa ja kauhua, jotta tämä loppu ihmisväestö saataisiin pidettyä ruodussa. Ettei sieltä joukosta vain yhtään muuta rohkeata yksilöä uskaltaisi taas nousta uusina totuus sekä sananvapaustaistelijoina näitä tyranneja vastaan.

Mutta kuten on nähty, niin tämän terrorismilla tai rasismi-kortilla pelottelu ei enää nykyaikana toimi, koska väestön keskuudessa tapahtuu jo niin voimakasta heräämistä. Joten kun Illuminatin pyramidi on jo sisältä ontto, niin enää tarvitsee keinuttaa tuota pyramidia vähän lisää, niin lopulta tuo ontto pyramidi sortuu.

Egyptin pyramidit ovat vielä pystyssä, mutta tämän Illuminatin salaseuran valtahierarkiaan rakennettu valtapyramidi on alkanut sortua sisältä päin.