http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 26, 2017

Valtio ei omista sinua ja puheitasi


Vaikka sinulla on sosiaaliturvatunnus, joka oikeuttaa sinut sosiaaliturvaan, niin valtiomallissa tätä väitetään myös eräänlaiseksi orjien viivakoodiksi, jolla valtion orjuuttajat kuvittelevat omistavansa jokaisen joilla on se sosiaaliturvatunnus.

Mutta 90-luvulla näiden lamayrittäjien kohtalona oli monilla joutua menettämään koko omaisuutensa ja heidän sielu taas kaupattiin eräälle Norjalaiselle perintäyhtiöille.

Sielun myyminen siis tarkoittaa sitä, että siinä vaiheessa kun solmit sopimuksen näiden mm. perintäyhtiöiden kanssa, niin myyt silloin sielusi heille tuota velkaa vastaan.

Mutta tässä tullaankin sitten tähän kaikista tärkeimpään asiaan.

Ovatko siis velat ihmisiä, joiden pitää maksaa itsensä näille verenimijöille takaisin, että pysyisivät itse hengissä ?

Raha ei ole ihminen ja ihminen ei ole rahaa, mutta ihminen aivopestiin juoksemaan rahan perässä vielä uskotellen, että tämä raha olisi jokin sellainen että sen perässä pitäisi juosta kaikkialla ja tavoitella aina mahdollisimman monta miljoonaa.

Mutta totuus kun oli se, että vain sinut uskoteltiin uskomaan tähän rahajärjestelmään sillä tavalla, että luulit tämän koko rahajärjestelmän olevan tuo sinun egosi illuusio.

Raha voi olla vaikka rakkautta, jos sinä vain sille annat sellaisen muodon. Mutta tämä länsimaalainen liskojen palkkaorjatalous loi sellaisen mallin, jossa oli tehtaiden omistajia sekä tehtaantyöntekijöinä sinne houkuteltuja palkkaorjia.

Sitten luotiin nämä koululaitokset, joissa uskoteltiin syntyvän korkeampi koulutusarvo, jolla sinut huijattiin saavan parempaa palkkaa kuin muut.

Tämä kaikki perustui vain tuolle egon illuusiolle, jossa uskoteltiin sinut uskomaan tähän kilpailuyhteiskuntaan.

Vaikka missään vaiheessa tämä kilpajuoksu nälkäpalkkojen perässä on ollut vain sinun itsesi mielen kuvitelmaa, mikä perustui tuolle mielen tuottamalle MATRIX-todellisuudelle.

Mutta tämä oli vain pelkkä hologrammi.

Raha kun on energiaa ja niin ovat myös ihmisetkin, mutta siinä vaiheessa kun ihmisten sielu kaupattiin markkinoimalla rahalle, niin tämän koko planeetan sielullinen kehitys päätyi hyvin vaarallisille vesille.

Rakkaus on asia jota ei voi ostaa, koska se on meissä jokaisessa sisällä sydämen tasolla.

Liian monet ihmiset ovat perustaneet uskomuksensa rakkaudelle, että se olisi heidän ulkopuolellaan. Mutta ei se rakkaus ole koskaan ollut sinun ulkopuolellasi, vaan se on ollut aina siellä sinun sisälläsi.

Rakkaus on itseasiassa tämän koko Tellus-planeetan sielun kehityksen tärkein oppiläksy, joka tämän planeetan kollektiivisen tietoisuuden täytyy suorittaa.

Rakkaus on luonnollinen tila, jossa olet vain läsnä hetkessä olevassa tietoisuudessasi ja tuo tila jo itsessään on luonnollista meditaatiota. Joten tämä Buddha munkkien harjoittama meditaatio on myös samanlaista. Mutta länsimaalainen ihminen heijastaa meditaatioon helposti tuon kilpailuyhteiskuntaan perustuvan suorituksen.

Vapauta siis mielesi rakkaudella ja välitä tuota rakkauden valoa aina sinne missä on pelkoa tai epätoivoa.

Ihminen joka elää rakkaudessa ei pelkää tuossa tietoisuudessa mitään, koska pelotkin olivat vain mielesi tuottama illuusio.

Rakkaus on valoa, jota tämä planeetta tarvitsee kehittyäkseen siihen pisteeseen, että tuo rakkauden oppiläksy on tämän planeetan kansojen kesken käyty loppuun.Nyt nämä negatiivisen eliitin porukat haluaisivat sinun uskovan, että tämä ajatusrikospoliisi olisi tulevine vihapuhelakeineen niin suuri rautanyrkki, että sinä olisit sen edessä täysin vallaton ja pieni ihminen.

Mutta sinä olet vain sitä mitä sinä ajatuksillasi luot.

Olet hyvin hyvin voimakas ja henkisesti vahva, mitä enemmän pystyt olemaan läsnä nykyhetkessä ja mitä enemmän tuota rakkauden värähtelyä sekä tietoisuutta ilmennät, niin sitä vähemmän se enää antaa näille negatiivisille energiavampyyreille mahdollisuutta kiusata heitä.

Negatiiviset liskot ovat saaneet aina energiansa vain negatiivisuudesta, joten mitä enemmän tänne saadaan valoa, niin polariteetti käännetään + merkkiseksi.

Rakkaus puhdistaa kaiken tämän astraalisenkin saasteen, jota tämä planeetta on täynnä ja Äiti Maa on nyt näiden energioiden kanssa sellaisessa tilassa kuin se olisi kohta oksentamassa jotain pois ja yleensä sellaisina aikoina saattaa tapahtua suuria luonnonmullistuksia.

Äiti Maan voisi sanoa olevan jonkinlaisessa henkisessä krapulassa, koska tämän pallon väestä jokaisella sielulla on ollut vapaantahdon laki ja ovat voineet maadoittaa sitä vaikka millä energialla. 

Osa on huudattanut stereoistaan raskasta hevimusiikkia ja altistanut sillä nämä ympärillään olevat energiat pirstaloitumaan, joka myös hajoittaa energiakenttää sekä astraali että mentaali-ulottuvuuksissa.

Äiti Maan sisällä tapahtuvat energiatason muutokset näkyvät tällä hetkellä kaikilla tasoilla, jolloin nyt tätä dualismin illuusiolle perustunutta planeettaa aletaan puhdistaa rakkaudella.

Rakkauden värähtelyt putsaavat Äiti Maan energiakenttää sekä astraali, että mentaali ja kausaalitasoilta.

Tunnekeho on vielä se, joka on monella ihmisellä sekaisin, joka on usein ajanut monet mm. päihteiden pariin. Koska sen on laukaissut joskus menneisyydessä oleva kokemus, jota on alettu sitten lääkitsemään esim. alkoholilla. 

Mutta nämä tunnekehoon liittyvät riippuvuudetkin pystyy poistamaan, jos ne löytää ensin tunnekehosta, jotka löytyvät alitajunnan kautta.

Valtamedia käyttää tätä ihmisten alitajuntaa jatkuvasti hyväkseen negatiivisuudella, mutta nämä kaikki negatiiviset uutiset voi myös sivuttaa ja jättää katsomatta. Koska nuo uutiset masentavine tilastotietoineen eivät ole sinä.

Sinä luot mielelläsi tälle kaikelle tuon todellisuuden, jota se siinä läsnäolevan hetken sisällä ilmentää ja rakkaus on tämän uuden ajan perusvärähtely, jolle nyt monet ihmiset joutuvat totuttautumaan.

Osalle se on voinut tuottaa tilanteen, jossa ei ole esim. uni tullut, koska energiakehon muutostilassa tunnekehoa puhdistetaan näistä astraalisaasteista pois.

Ihmisten olisi myös jo aika tajuta se, että miten aivot ovat olleet koko tämän ajan se keskus, josta meistä jokainen on havannoinut tätä Matrix-hologrammiin perustuvaa kolmiulotteista todellisuutta.

Nyt näitä matrix-ulottuvuuksia putsataan jo pois useilta tasoilta, joka muuntaa koko ihmiskunnan värähtelyä rakkauden sekä viisauden tasolle. 

Viisaus on se taso, joka löytyy sitten, kun on löytänyt sydämen tasolla eri asioiden ja kaiken laajemman todellisuuden moniulotteiset ulottuvuudet.

Mutta jokainen sielu luo hänelle oman todellisuutensa ja se on aina sellainen, jonka hän kullakin hetkellä näkee. 

Tuo todellisuus ilmentää jatkuvasti astraaliulottuvuuksia monilla eri tasoilla, jotka ovat sidoksissa aika-avaruuteen.

Eli näitä menneisyydestäkin löytyviä tunnekehoon liittyviä energiatukoksia tai lapsuudentraumoja voi poistaa ihan ihmismielellä, kunhan ensin hiljentyy mielellään ja palauttaa mielensä sinne menneisyyteen jossa nuo tapahtumat ajoittuivat ja toteutuivat.

Nyt tällä hetkellä tämä valtion tyrannia yrittää ottaa meistä kaikista eräänlaista henkistä yliotetta, mutta tämä operaatio ei tule heiltä onnistumaan, koska rakkauden perusvärähtely kumoaa tuon energian.

Aivan kuten 1-1= 0 Niin tämä mielen luoma illuusio voidaan muuttaa  tuollaiseksi funktioksi, jossa uhri-minän ei enää tarvitse elää tuossa vanhassa uhri-mentaliteetissa.

Suomen kansaa ollaan alistettu jo minusta aivan liian pitkään tällä samalla kaavalla, jota tämä ylimielinen eliitti on käyttänyt jo aivan tarpeeksi kauan. 

Mutta silti ne jokaiset suomalaiset, joilla tämä uhri-minä vaikutti, loivat tuolle kaikelle todellisuuden ja alistuivat herrojen käskytyksien alle.

Ajatuspoliisivaltiota tästä maasta ei tule, jos riittävän moni suomalainen ei alistu tuolle tyrannialle. 

Sananvapaus on jokaisen ihmisen perusoikeus ja tämä kannattaa muistaa, koska EU:n komissio haluaisi peruuttaa sen jokaiselta liitovaltion kansalaiselta.

Nämä EU:n kommunistihallinnon herrat vielä uskovat, että heillä on tuohon tyranniaansa täysi oikeus, vaikka oikeasti ei ole. Koska kosmisten lakien mittasuhteissa kaikki vapaan tahdon rajoittaminen ja kontrolloiminen on kosminen rikos, josta seuraa karma niminen rangaistus.

Karma voidaan myös suorittaa tässäkin kehollistumassa, jota kutsutaan englanniksi mm. (instant karma)   

Luonnonlait ovat aina ilmentäneet täällä todellisuutta, jonka monet ihmiset ovat unohtaneet. Mutta rakkauden värähtelyt muuntavat tuon kaiken, jolloin ihmismielestä tulee vapaa sekä henkisesti tältä uhri-minään ja pelon valtaan perustuvalta kontrolloinnilta.

Pelko on ollut aina se keino, jolla negatiivinen eliitti on orjuuttanut väestöä, mutta rakkauden ulottuvuudessa tämä ei enää toimi, koska orjat vapauttavat oman mielensä rakkaudella ja tekevät itsensä vapaiksi kaikesta orjuudesta, palkkaorjuudesta jne. 

Ihmismieli kun on ollut se tietoisuuden vankila, jossa nämä negatiiviset avaruusrodut ovat pitäneet monia ihmisiä tällä negatiiviselle informaatiolle perustuvan valtamedian propagandan avulla. 

Mutta nyt tälle kontrolloinnille tuli jo loppu, koska tietoisuuden ja kollektiivisuuden energiakentät muuttuivat ja nyt tämä yksilöiden tietoisuusverkko on kiinnitetty tämän koko planeetan kollektiivisen tietoisuuden perusvärähtelyyn.

Elämme siis eräällä tavalla hyvin mielenkiintoisia aikoja, koska maailmalla tapahtuu nyt monia eri asioita, jotka muuttavat tulevaisuuden aivan sellaiseksi joksi me sillä hetkellä kuvittelemme. Joten tämän vuoksi tämä tulevaisuuden aikalinja kannattaa manifestoida rakkaudella sekä kirkkaalla valolla. Koska se tekee näiden negatiivisten tahojen vallankaappaukset mahdottomiksi, koska rakkauden kirkkaassa valossa vallitsee vain tuo mielen vapaus.

MATRIX oli se kolmiulotteisen todellisuuden luoma verho, jonka uskoit olevan todellinen. Mutta se oli vain aina sen oman mielesi luoma illuusio, jolle mielikuvituksesi loi todellisuuden.

Silmät kun ovat sielun peili, niin silmillä näemme kaiken tämän kolmiulotteisen todellisuuden. Mutta neljännessä ulottuvuudessa näemme kaiken tämän kolmiulotteisen todellisuuden taakse ja nämä uudet energiat mahdollistavat siis uuden ajan, jolle tämä uusi ja kultainen aikakausi perustuu.

Valon värähtelyt nostavat nyt tämän planeetan eri kerrokset mentaali, kausaali sekä astraalitasolta puhtaaksi, joka muutti kollektiivisen energiakentän neljänteen ulottuvuuteen.

Tämä ulottuvuus heijastuu jokaiselle sielulle heidän jokaisen yksilötason sekä joukkotietoisuuden ulottuvuuksien kerrosten läpi.

Tämän vuoksi sanojen merkitys muuttuu henkisen kehityksen mennessä eteenpäin yhä enemmän eräällä tavalla merkityksettömämmäksi, koska rakkauden perusvärähtelyillä ihminen on enää positiivisesti värähtelevässä MINÄ OLEN tietoisuudessa.

Tässä läsnä olevassa tietoisuudessa ihmismieli on täysin rauhallinen sekä vapaa kaikista negatiivisuuteen liittyvistä ajatusmalleista, jota vielä ennen puskettiin tiedotusvälineistä, jotta vain ihmiset oltaisiin saatu pysymään tuossa valveunessa.

Rakkaus on valoa, jonka tehtävänä on aina valaista ja tämä myös vallitsee sekä tiedonkin parissa. 

Tästä syystä totuus on tuota valoa, jonka valolla kaikki pimeys saadaan loppumaan, eli epätietoisuus jne.

Meidän ulottuvuudesssa oleva yö ja päivä ilmentävät tämän dualismin kahta eri vastakohtaa.

Korkeammissa ulottuvuuksien kerroksissa ei enää ole sellaista kuin hyvä tai  paha, joten kaikki vastakkainasettelu sekä kinaaminen loppuu. 

Rakkaus puhdistaa nämä kaikki kerrokset ja tämä iänaikainen mielen luoma uhri-minä lakkaa olemasta, jolloin ihminen voi vapauttaa itsensä tämän vanhan alistuneeseen kansaan luodusta ohjelmoinnista.

Yksilöminuus perustuu tälle viisaudelle sekä rakkaudelle, jolla voidaan siirtää vaikka kuinka suuria energioita valolla eteenpäin.

Joukkotietoisuudessa taas tuo yksilöminuus ilmentää vain alitajunnan tasolta muotoaan, minkä vuoksi se valveunessa olevilla ihmisillä ilmentyy egon luoman illuusion ulottuvuudessa.

Ihmisellä on silti ego, jota tarvitaan kyllä tässä ulottuvuudessa. Mutta egoismista tehtiin länsimaalaisen yhteiskunnan peruspilari, jonka ympärille rakennettiin tuo vanha kilpailuyhteiskunta.

Oikeasti sinun todellisen itsesi ei tarvinnut missään vaiheessa kilpailla tästä rakkauden energioista, joita aina olet kantanut mukanasi. Mutta monet piilottivat tämän rakkauden valon sydämeensä, koska pelko toi sinne pimeyttä.

Pimeyden energiat olivat peräisin mm. langenneen henkiolento Luciferin energioista, joka oli vielä joskus valon puolelle kuuluvat henkiolento, mutta häneltä vietiin kulkuluvat pois. Eikä hän enää pääse valon puolelle töihin.

Henkiolennoilla kun tuo sielutietoisuuden vastuu on lopulta niin suuri, että silloin kun sielu kehittyy hyvin korkealle asteille, niin noissa korkeammissa ulottuvuuksien kerroksissa ei mestaritason sielu enää taas sortua ylpeyteen tai näihin muihin perustason egon ansoihin. Koska sielun kehittyessä tuonne ylemmäs, on kaikki vastuu perustuvainen muidenkin sielujen yhteiseen sekä yksilökehitykseen.

Tämän vuoksi koska sielut ovat jatkuvasti yhteydessä omaan sielu-perheisiin. 


Sieluperheet ilmentävät samaa tietoisuutta, joka todistettiin jo aikanaan tällä sadan apinan teorialla.

Mutta nyt sielutietoisuuden ulottuvuuksien eri kerrokset ovat nostaneet koko Tellus-planeetan värähtelyä ylös, joka alkoi puhdistamaan myös Äiti Maan energiakenttiä.

Rakkauden valolla on myös monia eri tasoja, joiden värejä ovat mm. violetti, joka taas on hyvin rauhoittava energia. 

Nyt valotyöntekijöiden energiakenttä on planeetan värähtelyjen nostamisen aikana siinä tilassa, että Äiti Maan sisällä tapahtuvat energiatason muutokset johtavat tämän planeetan eri astraalisten kerrosten energiat puhtaammiksi.

Aivan siinä missä keittiönkin voi putsata, niin voi myös putsata oman sekä planeetan eri kerroksia astraalisessa ulottuvuudessa.

Jotkut ihmisethän vielä näkevät tämän astraalienergian silmillään, jotka näkevät aurat (energiakentät).