http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 30, 2017

Trump syyttää John McCainia ja Lindsey Grahamia III-maailmansodan valmistelusta
USA:n presidentti Donald Trump syyttää senattori John McCainia sekä Lindsey Grahamia kolmannen maailmansodan valmistelusta.McCain näyttäisi suorastaan rakastavan sotaa, kun hän on osallistunut USA:n armeijan tämän vuoden sotabudjettiin, jonka menot kasvoivat viime vuodesta kolminkertaiseksi.

USA:n bisnessektorissa sotateollisuus on aivan omassa luokassaan ja eihän nämä suurpankit saa tarpeeksi voittoja ellei USA:n armeijalla olisi näitä sotia.

Nyt kun USA:n presidentti Trump ja Venäjän presidentti Putin palauttavat USA:n ja Venäjän välit takaisin, niin sotateollisuuden (Military Industrial Complex) tulee taas uudet haasteet miettiä, että minnekä seuraavaksi hyökättäisiin.

USA:n tiedustelupalvelu CIA:lla on sotaoperaatioita toteuttamatta vielä mm. Iraniin, Pohjois-Koreaan sekä Kuubaan.

Kaikille näillekin mahdollisille sodille on laadittu useita mahdollisia niitä edeltäviä valeiskuja (false-flag attacks), joilla nämä sotaoperaatiot sitten alkaisivat. Mutta tämän Itä-Ukrainaan vuonna 2014 kesällä alas ammutun Malesialaiskoneen lennon MH17 tapaus oli kuitenkin harvas poikkeus, koska se ei johtanutkaan hyökkäykselle Venäjälle, vaikka näin oli tarkoitettu. 

Ukrainan ilmavoimien hävittäjän alasampuma MH17 lento on edelleen tapaus, jota länsimaat eivät suostu tutkimaan ja tämän takia tästä toistellaan samaa propagandaa vuodesta toiseen lehdissä.  


Lähde: http://theduran.com/breaking-trump-accuses-mccain-graham-looking-start-world-war-iii/